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  • Source: Food Chemistry. Unidades: FCF, FSP

    Subjects: ÁCIDOS ASCÓRBICOS, LIPOXIGENASE

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    • ABNT

      JUNQUEIRA, Roberto de Moraes et al. Application of response surface methodology for the optimization of oxidants in wheat flour. Food Chemistry, v. 101, n. 1, p. 131-139, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2006.01.029. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Junqueira, R. de M., Castro, I. A. de, Areas, J. A. G., Silva, A. C. C. e, Scholz, M. B. dos S., Mendes, S., & Oliveira, K. C. (2006). Application of response surface methodology for the optimization of oxidants in wheat flour. Food Chemistry, 101( 1), 131-139. doi:10.1016/j.foodchem.2006.01.029
    • NLM

      Junqueira R de M, Castro IA de, Areas JAG, Silva ACC e, Scholz MB dos S, Mendes S, Oliveira KC. Application of response surface methodology for the optimization of oxidants in wheat flour [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 101( 1): 131-139.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2006.01.029
    • Vancouver

      Junqueira R de M, Castro IA de, Areas JAG, Silva ACC e, Scholz MB dos S, Mendes S, Oliveira KC. Application of response surface methodology for the optimization of oxidants in wheat flour [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 101( 1): 131-139.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2006.01.029
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO, SOJA (EFEITOS), PROTEÍNAS, QUÍMICA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      BARBOSA, Ana Cristina Lopes e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Influence of temperature, pH and ionic strength on the production of isoflavone-rich soy protein isolates. Food Chemistry, v. 98, n. 4, p. 757-766, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2005.07.014. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Barbosa, A. C. L., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2006). Influence of temperature, pH and ionic strength on the production of isoflavone-rich soy protein isolates. Food Chemistry, 98( 4), 757-766. doi:10.1016/j.foodchem.2005.07.014
    • NLM

      Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Influence of temperature, pH and ionic strength on the production of isoflavone-rich soy protein isolates [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 98( 4): 757-766.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2005.07.014
    • Vancouver

      Barbosa ACL, Lajolo FM, Genovese MI. Influence of temperature, pH and ionic strength on the production of isoflavone-rich soy protein isolates [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 98( 4): 757-766.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2005.07.014
  • Source: Biochimica et Biophysica Acta. Unidade: FMRP

    Subjects: NEUTRÓFILOS, BIOQUÍMICA

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    • ABNT

      BISSON, Gabriela Silva et al. Neutrophil activation induced by the lectin KM+ involves binding to CXCR2. Biochimica et Biophysica Acta, v. 1760, p. 86-94, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.bbagen.2005.09.011. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Bisson, G. S., Moreno, A. N., Marques, F., Oliver, C., Jamur, M. C., Panunto-Castelo, A., & Roque-Barreira, M. C. (2006). Neutrophil activation induced by the lectin KM+ involves binding to CXCR2. Biochimica et Biophysica Acta, 1760, 86-94. doi:10.1016/j.bbagen.2005.09.011
    • NLM

      Bisson GS, Moreno AN, Marques F, Oliver C, Jamur MC, Panunto-Castelo A, Roque-Barreira MC. Neutrophil activation induced by the lectin KM+ involves binding to CXCR2 [Internet]. Biochimica et Biophysica Acta. 2006 ; 1760 86-94.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bbagen.2005.09.011
    • Vancouver

      Bisson GS, Moreno AN, Marques F, Oliver C, Jamur MC, Panunto-Castelo A, Roque-Barreira MC. Neutrophil activation induced by the lectin KM+ involves binding to CXCR2 [Internet]. Biochimica et Biophysica Acta. 2006 ; 1760 86-94.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.bbagen.2005.09.011
  • Source: Cadernos de Saúde Pública. Unidade: FMRP

    Assunto: HEPATITE C

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    • ABNT

      PASSOS, Afonso Dinis Costa. Resenha sem título próprio. Cadernos de Saúde Pública. Rio de Janeiro: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 09 set. 2024. , 2006
    • APA

      Passos, A. D. C. (2006). Resenha sem título próprio. Cadernos de Saúde Pública. Rio de Janeiro: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Passos ADC. Resenha sem título próprio. Cadernos de Saúde Pública. 2006 ; 22( 8): 1764-1765.[citado 2024 set. 09 ]
    • Vancouver

      Passos ADC. Resenha sem título próprio. Cadernos de Saúde Pública. 2006 ; 22( 8): 1764-1765.[citado 2024 set. 09 ]
  • Source: Food Chemistry. Unidade: IQ

    Subjects: CHOCOLATE, QUÍMICA ANALÍTICA

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    • ABNT

      PEDRO, Nilva Aparecida Ressinetti e OLIVEIRA, Elisabeth de e CADORE, Solange. Study of the mineral content of chocolate flavoured beverages. Food Chemistry, v. 95, n. 1, p. 94-100, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.12.021. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Pedro, N. A. R., Oliveira, E. de, & Cadore, S. (2006). Study of the mineral content of chocolate flavoured beverages. Food Chemistry, 95( 1), 94-100. doi:10.1016/j.foodchem.2004.12.021
    • NLM

      Pedro NAR, Oliveira E de, Cadore S. Study of the mineral content of chocolate flavoured beverages [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 95( 1): 94-100.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.12.021
    • Vancouver

      Pedro NAR, Oliveira E de, Cadore S. Study of the mineral content of chocolate flavoured beverages [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 95( 1): 94-100.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2004.12.021
  • Source: Life Sciences. Unidade: FCF

    Subjects: SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR, AMINOÁCIDOS, EXERCÍCIO FÍSICO

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    • ABNT

      ARAÚJO JÚNIOR, Jonas Alves de et al. Effect of chronic supplementation with branched-chain amino acids on the performance and hepatic and muscle glycogen content in trained rats. Life Sciences, v. 79, n. 14, p. 1343-1348, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2006.03.045. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Araújo Júnior, J. A. de, Falavigna, G., Rogero, M. M., Pires, I. S. de O., Pedrosa, R. G., Castro, I. A. de, et al. (2006). Effect of chronic supplementation with branched-chain amino acids on the performance and hepatic and muscle glycogen content in trained rats. Life Sciences, 79( 14), 1343-1348. doi:10.1016/j.lfs.2006.03.045
    • NLM

      Araújo Júnior JA de, Falavigna G, Rogero MM, Pires IS de O, Pedrosa RG, Castro IA de, Donato Junior J, Tirapegui J. Effect of chronic supplementation with branched-chain amino acids on the performance and hepatic and muscle glycogen content in trained rats [Internet]. Life Sciences. 2006 ; 79( 14): 1343-1348.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2006.03.045
    • Vancouver

      Araújo Júnior JA de, Falavigna G, Rogero MM, Pires IS de O, Pedrosa RG, Castro IA de, Donato Junior J, Tirapegui J. Effect of chronic supplementation with branched-chain amino acids on the performance and hepatic and muscle glycogen content in trained rats [Internet]. Life Sciences. 2006 ; 79( 14): 1343-1348.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2006.03.045
  • Source: Current Eye Research. Unidade: FMRP

    Subjects: IMUNOHISTOQUÍMICA, OLHO, COELHOS, RATOS

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    • ABNT

      BERTAZOLLI-FILHO, Rubens et al. Molecular and biochemical analysis of ceruloplasmin expression in rabbit and rat ciliary body. Current Eye Research, v. 31, p. 155-161, 2006Tradução . . Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Bertazolli-Filho, R., Laicine, E. M., Haddad, A., & Rodrigues, M. L. P. (2006). Molecular and biochemical analysis of ceruloplasmin expression in rabbit and rat ciliary body. Current Eye Research, 31, 155-161.
    • NLM

      Bertazolli-Filho R, Laicine EM, Haddad A, Rodrigues MLP. Molecular and biochemical analysis of ceruloplasmin expression in rabbit and rat ciliary body. Current Eye Research. 2006 ; 31 155-161.[citado 2024 set. 09 ]
    • Vancouver

      Bertazolli-Filho R, Laicine EM, Haddad A, Rodrigues MLP. Molecular and biochemical analysis of ceruloplasmin expression in rabbit and rat ciliary body. Current Eye Research. 2006 ; 31 155-161.[citado 2024 set. 09 ]
  • Source: Jornal de Pediatria. Unidade: FM

    Subjects: ANTÍGENOS, ANTICORPOS, PNEUMONIA (CLASSIFICAÇÃO;IMUNOLOGIA)

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      GUERRA-MARANHÃO, Maria Cristina et al. Resposta a antígenos polissacarídicos em pacientes com ataxia-telangiectasia. Jornal de Pediatria, v. 82, n. 2, p. 132-136, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0021-75572006000200010. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Guerra-Maranhão, M. C., Costa-Carvalho, B. T., Nudelman, V., Barros-Nunes, P., Carneiro-Sampaio, M. M. S., Arslanian, C., et al. (2006). Resposta a antígenos polissacarídicos em pacientes com ataxia-telangiectasia. Jornal de Pediatria, 82( 2), 132-136. doi:10.1590/s0021-75572006000200010
    • NLM

      Guerra-Maranhão MC, Costa-Carvalho BT, Nudelman V, Barros-Nunes P, Carneiro-Sampaio MMS, Arslanian C, Nagao-Dias AT, Solé D. Resposta a antígenos polissacarídicos em pacientes com ataxia-telangiectasia [Internet]. Jornal de Pediatria. 2006 ; 82( 2): 132-136.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0021-75572006000200010
    • Vancouver

      Guerra-Maranhão MC, Costa-Carvalho BT, Nudelman V, Barros-Nunes P, Carneiro-Sampaio MMS, Arslanian C, Nagao-Dias AT, Solé D. Resposta a antígenos polissacarídicos em pacientes com ataxia-telangiectasia [Internet]. Jornal de Pediatria. 2006 ; 82( 2): 132-136.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0021-75572006000200010
  • Source: Tetrahedron. Unidade: FCFRP

    Subjects: ENZIMAS GLICOLÍTICAS, INIBIDORES DE ENZIMAS

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    • ABNT

      MELO, Eduardo Borges de e GOMES, Adriane da Silveira e CARVALHO, Ivone. 'alfa' and 'beta' Glucosidase inhibitors: chemical structure and biological activity. Tetrahedron, v. 62, n. 44, p. 10277-10302, 2006Tradução . . Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Melo, E. B. de, Gomes, A. da S., & Carvalho, I. (2006). 'alfa' and 'beta' Glucosidase inhibitors: chemical structure and biological activity. Tetrahedron, 62( 44), 10277-10302.
    • NLM

      Melo EB de, Gomes A da S, Carvalho I. 'alfa' and 'beta' Glucosidase inhibitors: chemical structure and biological activity. Tetrahedron. 2006 ; 62( 44): 10277-10302.[citado 2024 set. 09 ]
    • Vancouver

      Melo EB de, Gomes A da S, Carvalho I. 'alfa' and 'beta' Glucosidase inhibitors: chemical structure and biological activity. Tetrahedron. 2006 ; 62( 44): 10277-10302.[citado 2024 set. 09 ]
  • Source: Physiology & Behavior. Unidade: FMVZ

    Subjects: MELANOMA ANIMAL, METÁSTASE ANIMAL, RATOS, FAGOCITOSE, COMPORTAMENTO ANIMAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SÁ-ROCHA, Vanessa de Moura e SÁ-ROCHA, Luiz Carlos de e PALERMO-NETO, João. Variations in behavior, innate immunity and host resitance to B16F10 melanoma growth in mice that present social, stable hierarchical ranks. Physiology & Behavior, v. 88, n. 1-2, p. 108-115, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2006.03.015. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Sá-Rocha, V. de M., Sá-Rocha, L. C. de, & Palermo-Neto, J. (2006). Variations in behavior, innate immunity and host resitance to B16F10 melanoma growth in mice that present social, stable hierarchical ranks. Physiology & Behavior, 88( 1-2), 108-115. doi:10.1016/j.physbeh.2006.03.015
    • NLM

      Sá-Rocha V de M, Sá-Rocha LC de, Palermo-Neto J. Variations in behavior, innate immunity and host resitance to B16F10 melanoma growth in mice that present social, stable hierarchical ranks [Internet]. Physiology & Behavior. 2006 ; 88( 1-2): 108-115.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2006.03.015
    • Vancouver

      Sá-Rocha V de M, Sá-Rocha LC de, Palermo-Neto J. Variations in behavior, innate immunity and host resitance to B16F10 melanoma growth in mice that present social, stable hierarchical ranks [Internet]. Physiology & Behavior. 2006 ; 88( 1-2): 108-115.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.physbeh.2006.03.015
  • Source: Life Sciences. Unidade: FMVZ

    Subjects: FÁRMACOS, ÓXIDO NÍTRICO, BIOQUÍMICA ORGÂNICA, CARRAGENINA, RATOS

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    • ABNT

      LAZZARINI, Ricardo et al. Diazepam effects on carrageenan-induced inflammatory paw edema in rats: role of nitric oxide. Life Sciences, v. 78, n. 26, p. 3027-3034, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2005.11.032. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Lazzarini, R., Maiorka, P. C., Jun Liu,, Papadopoulos, V., & Palermo-Neto, J. (2006). Diazepam effects on carrageenan-induced inflammatory paw edema in rats: role of nitric oxide. Life Sciences, 78( 26), 3027-3034. doi:10.1016/j.lfs.2005.11.032
    • NLM

      Lazzarini R, Maiorka PC, Jun Liu, Papadopoulos V, Palermo-Neto J. Diazepam effects on carrageenan-induced inflammatory paw edema in rats: role of nitric oxide [Internet]. Life Sciences. 2006 ; 78( 26): 3027-3034.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2005.11.032
    • Vancouver

      Lazzarini R, Maiorka PC, Jun Liu, Papadopoulos V, Palermo-Neto J. Diazepam effects on carrageenan-induced inflammatory paw edema in rats: role of nitric oxide [Internet]. Life Sciences. 2006 ; 78( 26): 3027-3034.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lfs.2005.11.032
  • Source: Gastroenterology. Unidade: IQ

    Subjects: MITOCÔNDRIAS, BIOQUÍMICA

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    • ABNT

      ALBERICI, Luciane Carla et al. Hyperlipidemic mice present enhanced catabolism and higher mitochondrial ATP-sensitive K+ channel activity. Gastroenterology, v. 131, n. 4, p. 1228-1234, 2006Tradução . . Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Alberici, L. C., Oliveira, H. C. F. de, Patrício, P. R., Kowaltowski, A. J., & Vercesi, A. E. (2006). Hyperlipidemic mice present enhanced catabolism and higher mitochondrial ATP-sensitive K+ channel activity. Gastroenterology, 131( 4), 1228-1234.
    • NLM

      Alberici LC, Oliveira HCF de, Patrício PR, Kowaltowski AJ, Vercesi AE. Hyperlipidemic mice present enhanced catabolism and higher mitochondrial ATP-sensitive K+ channel activity. Gastroenterology. 2006 ; 131( 4): 1228-1234.[citado 2024 set. 09 ]
    • Vancouver

      Alberici LC, Oliveira HCF de, Patrício PR, Kowaltowski AJ, Vercesi AE. Hyperlipidemic mice present enhanced catabolism and higher mitochondrial ATP-sensitive K+ channel activity. Gastroenterology. 2006 ; 131( 4): 1228-1234.[citado 2024 set. 09 ]
  • Source: Process Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: ADSORÇÃO, GOMAS E RESINAS, SACAROSE, BIOQUÍMICA INDUSTRIAL

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TOMOTANI, Ester Junko e VITOLO, Michele. Catalytic performance of invertase immobilized by adsorption on anionic exchange resin. Process Biochemistry, v. 41, n. 6, p. 1325-1331, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2006.01.004. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Tomotani, E. J., & Vitolo, M. (2006). Catalytic performance of invertase immobilized by adsorption on anionic exchange resin. Process Biochemistry, 41( 6), 1325-1331. doi:10.1016/j.procbio.2006.01.004
    • NLM

      Tomotani EJ, Vitolo M. Catalytic performance of invertase immobilized by adsorption on anionic exchange resin [Internet]. Process Biochemistry. 2006 ; 41( 6): 1325-1331.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2006.01.004
    • Vancouver

      Tomotani EJ, Vitolo M. Catalytic performance of invertase immobilized by adsorption on anionic exchange resin [Internet]. Process Biochemistry. 2006 ; 41( 6): 1325-1331.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2006.01.004
  • Source: Process Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: BIOTECNOLOGIA, ENZIMAS, FERMENTAÇÃO (PROCESSOS)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GURPILHARES, Daniela de Borba e PESSOA JUNIOR, Adalberto e ROBERTO, Inês Conceição. Glucose-6-phosphate dehydrogenase and xylitol production by Candida guilliermondii FTI 20037 using statistical experimental design. Process Biochemistry, v. 41, n. 3, p. 631-637, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2005.08.008. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Gurpilhares, D. de B., Pessoa Junior, A., & Roberto, I. C. (2006). Glucose-6-phosphate dehydrogenase and xylitol production by Candida guilliermondii FTI 20037 using statistical experimental design. Process Biochemistry, 41( 3), 631-637. doi:10.1016/j.procbio.2005.08.008
    • NLM

      Gurpilhares D de B, Pessoa Junior A, Roberto IC. Glucose-6-phosphate dehydrogenase and xylitol production by Candida guilliermondii FTI 20037 using statistical experimental design [Internet]. Process Biochemistry. 2006 ; 41( 3): 631-637.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2005.08.008
    • Vancouver

      Gurpilhares D de B, Pessoa Junior A, Roberto IC. Glucose-6-phosphate dehydrogenase and xylitol production by Candida guilliermondii FTI 20037 using statistical experimental design [Internet]. Process Biochemistry. 2006 ; 41( 3): 631-637.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.procbio.2005.08.008
  • Source: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Subjects: SUPLEMENTAÇÃO ALIMENTAR, LACTOBACILLUS, STREPTOCOCCUS, QUEIJO, ALIMENTOS FUNCIONAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BURITI, Flávia Carolina Alonso et al. Synbiotic potential of fresh cream cheese supplemented with inulin and Lactobacillus paracasei in co-culture with Streptococcus thermophilus. Food Chemistry, v. 104, n. 4, p. 1605-1610, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.03.001. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Buriti, F. C. A., Cardarelli, H. R., Filisetti, T. M. C. C., & Saad, S. M. I. (2006). Synbiotic potential of fresh cream cheese supplemented with inulin and Lactobacillus paracasei in co-culture with Streptococcus thermophilus. Food Chemistry, 104( 4), 1605-1610. doi:10.1016/j.foodchem.2007.03.001
    • NLM

      Buriti FCA, Cardarelli HR, Filisetti TMCC, Saad SMI. Synbiotic potential of fresh cream cheese supplemented with inulin and Lactobacillus paracasei in co-culture with Streptococcus thermophilus [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 104( 4): 1605-1610.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.03.001
    • Vancouver

      Buriti FCA, Cardarelli HR, Filisetti TMCC, Saad SMI. Synbiotic potential of fresh cream cheese supplemented with inulin and Lactobacillus paracasei in co-culture with Streptococcus thermophilus [Internet]. Food Chemistry. 2006 ; 104( 4): 1605-1610.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2007.03.001
  • Source: Clinics. Unidade: FMRP

    Subjects: NEOPLASIAS MAMÁRIAS, LINFÓCITOS, CITOMETRIA DE FLUXO

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MACCHETTI, Alexandre Henrique et al. Tumor-infiltrating CD4+ T lymphocytes in early breast cancer reflact lymph node involvement. Clinics, v. 61, n. 3, p. 203-208, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s1807-59322006000300004. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Macchetti, A. H., Marana, H. R. C., Silva, J. S. da, Andrade, J. M. de, Ribeiro-Silva, A., & Bighetti, S. (2006). Tumor-infiltrating CD4+ T lymphocytes in early breast cancer reflact lymph node involvement. Clinics, 61( 3), 203-208. doi:10.1590/s1807-59322006000300004
    • NLM

      Macchetti AH, Marana HRC, Silva JS da, Andrade JM de, Ribeiro-Silva A, Bighetti S. Tumor-infiltrating CD4+ T lymphocytes in early breast cancer reflact lymph node involvement [Internet]. Clinics. 2006 ; 61( 3): 203-208.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1807-59322006000300004
    • Vancouver

      Macchetti AH, Marana HRC, Silva JS da, Andrade JM de, Ribeiro-Silva A, Bighetti S. Tumor-infiltrating CD4+ T lymphocytes in early breast cancer reflact lymph node involvement [Internet]. Clinics. 2006 ; 61( 3): 203-208.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s1807-59322006000300004
  • Source: Drying Technology. Unidade: FCFRP

    Subjects: EXTRATOS (FORMAS FARMACÊUTICAS), PLANTAS MEDICINAIS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OLIVEIRA, Wanderley Pereira de e BOTT, Rubiana F. e SOUZA, Cláudia Regina Fernandes de. Manufacture of standardized dried extracts from medicinal brazilian plants. Drying Technology, v. 24, p. 523-533, 2006Tradução . . Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Oliveira, W. P. de, Bott, R. F., & Souza, C. R. F. de. (2006). Manufacture of standardized dried extracts from medicinal brazilian plants. Drying Technology, 24, 523-533.
    • NLM

      Oliveira WP de, Bott RF, Souza CRF de. Manufacture of standardized dried extracts from medicinal brazilian plants. Drying Technology. 2006 ; 24 523-533.[citado 2024 set. 09 ]
    • Vancouver

      Oliveira WP de, Bott RF, Souza CRF de. Manufacture of standardized dried extracts from medicinal brazilian plants. Drying Technology. 2006 ; 24 523-533.[citado 2024 set. 09 ]
  • Source: Jornal de Pediatria. Unidade: FMRP

    Subjects: STREPTOCOCCUS, HIV, CRIANÇAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARDOSO, Viviane C. et al. Colonização nasofaríngea por Streptococcus pneumoniae em crianças com infecção pelo vírus da imunodefinciência humana. Jornal de Pediatria, v. 82, n. 1, p. 51-57, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0021-75572006000100011. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Cardoso, V. C., Cervi, M. C., Cintra, O. A. L., Salathiel, A. S. M., & Gomes, A. C. L. F. (2006). Colonização nasofaríngea por Streptococcus pneumoniae em crianças com infecção pelo vírus da imunodefinciência humana. Jornal de Pediatria, 82( 1), 51-57. doi:10.1590/s0021-75572006000100011
    • NLM

      Cardoso VC, Cervi MC, Cintra OAL, Salathiel ASM, Gomes ACLF. Colonização nasofaríngea por Streptococcus pneumoniae em crianças com infecção pelo vírus da imunodefinciência humana [Internet]. Jornal de Pediatria. 2006 ; 82( 1): 51-57.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0021-75572006000100011
    • Vancouver

      Cardoso VC, Cervi MC, Cintra OAL, Salathiel ASM, Gomes ACLF. Colonização nasofaríngea por Streptococcus pneumoniae em crianças com infecção pelo vírus da imunodefinciência humana [Internet]. Jornal de Pediatria. 2006 ; 82( 1): 51-57.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0021-75572006000100011
  • Source: Endoscopy. Unidade: FMRP

    Subjects: SÍNDROME DE IMUNODEFICIÊNCIA ADQUIRIDA, TUBERCULOSE (DIAGNÓSTICO)

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CASTRO, G. et al. Esophageal tuberculosis in a patient with acquired immune deficiency syndrome: a rare presentation. Endoscopy, v. 38, p. E27-E28, 2006Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1055/s-2006-944643. Acesso em: 09 set. 2024.
    • APA

      Castro, G., Modena, J. L. P., Figueiredo, J. F. de C., & Martinez, R. (2006). Esophageal tuberculosis in a patient with acquired immune deficiency syndrome: a rare presentation. Endoscopy, 38, E27-E28. doi:10.1055/s-2006-944643
    • NLM

      Castro G, Modena JLP, Figueiredo JF de C, Martinez R. Esophageal tuberculosis in a patient with acquired immune deficiency syndrome: a rare presentation [Internet]. Endoscopy. 2006 ; 38 E27-E28.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1055/s-2006-944643
    • Vancouver

      Castro G, Modena JLP, Figueiredo JF de C, Martinez R. Esophageal tuberculosis in a patient with acquired immune deficiency syndrome: a rare presentation [Internet]. Endoscopy. 2006 ; 38 E27-E28.[citado 2024 set. 09 ] Available from: https://doi.org/10.1055/s-2006-944643

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