Filtros : "Congresso Brasileiro de Microbiologia" Removidos: "Indexado no: BDENF" "2007" "REDES SOCIAIS" "Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP)" "Saad, Susana Marta Isay" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: EESC, IQSC

    Subjects: POLUIÇÃO AMBIENTAL, ANTIBIÓTICOS, ANTI-INFLAMATÓRIOS, ÁGUAS RESIDUÁRIAS

    PrivadoAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARNEIRO, Rodrigo Braz et al. Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. 2023, Anais.. São Paulo: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Carneiro, R. B., Pozzi, E., Zaiat, M., & Santos Neto, A. J. dos. (2023). Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. In Anais. São Paulo: Escola de Engenharia de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html
    • NLM

      Carneiro RB, Pozzi E, Zaiat M, Santos Neto AJ dos. Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html
    • Vancouver

      Carneiro RB, Pozzi E, Zaiat M, Santos Neto AJ dos. Biodegradation assessment of pharmaceuticals and parabens in lab-made sewage driven by Brevundimonas sp.,Burkolderia sp. and Sphingomonas sp. [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0603-3.html
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: IQSC, ESALQ

    Subjects: PRODUTOS NATURAIS, BACTÉRIAS, ALGAS

    PrivadoAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      POZZA JUNIOR, Mario Cezar et al. Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11. 2023, Anais.. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Pozza Junior, M. C., Macedo, K. L. de, Peña, A. F. T., Silva, L. J. da, Melo, I. S. de, Berlinck, R. G. de S., & Lira, S. P. de. (2023). Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11. In Anais. São Paulo: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html
    • NLM

      Pozza Junior MC, Macedo KL de, Peña AFT, Silva LJ da, Melo IS de, Berlinck RG de S, Lira SP de. Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11 [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html
    • Vancouver

      Pozza Junior MC, Macedo KL de, Peña AFT, Silva LJ da, Melo IS de, Berlinck RG de S, Lira SP de. Novel peptides from Antarctic seaweed endophyte Pseudomonas sp. Mono11 [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-1133-1.html
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: ESALQ, IQSC, ICMC

    Subjects: APRENDIZADO COMPUTACIONAL, RECONHECIMENTO DE IMAGEM, BANCO DE DADOS MULTIMÍDIA, BACTÉRIAS

    Versão PublicadaAcesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GONÇALVES, Danielle Raquel et al. Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Gonçalves, D. R., Parmezan, A. R. S., Oliveira, L. F. P. de, Lira, S. P. de, Berlinck, R. G. de S., & Rezende, S. O. (2023). Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html
    • NLM

      Gonçalves DR, Parmezan ARS, Oliveira LFP de, Lira SP de, Berlinck RG de S, Rezende SO. Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html
    • Vancouver

      Gonçalves DR, Parmezan ARS, Oliveira LFP de, Lira SP de, Berlinck RG de S, Rezende SO. Petri dish image-capturing guidelines for artificial intelligence-based microorganism recognition [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumos/R-0615-1.html
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: SALMONELLA, BIOFILMES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Fernanda Pereira da et al. Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Silva, F. P. da, Almeida, F. A. de, Campos-Galvão, M. E. M., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva FP da, Almeida FA de, Campos-Galvão MEM, Pinto UM, Vanetti MCD. Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva FP da, Almeida FA de, Campos-Galvão MEM, Pinto UM, Vanetti MCD. Activity of nisin on growth and biofilm formation of Salmonella enteritidis [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: INVERTEBRADOS MARINHOS, FENÓTIPOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANCHEZ-ROBINET, Claudia Cecília et al. Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Sanchez-Robinet, C. C., Rivera, M. L. C., Bailon, R. P. L., Sol, K. F. D. S., Candela, J. L. E. G., & Pinto, U. M. (2017). Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Sanchez-Robinet CC, Rivera MLC, Bailon RPL, Sol KFDS, Candela JLEG, Pinto UM. Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Sanchez-Robinet CC, Rivera MLC, Bailon RPL, Sol KFDS, Candela JLEG, Pinto UM. Antibacterial and antiquorum sensing screening of peruvian sea cucumber (Patallus mollis) methanolic extracts [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: MICROALGAS, BIOMASSA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MATSUDO, Marcelo Chuei et al. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Matsudo, M. C., Muniz Junior, A. B., Bastos-Inoue, C. H., Nunes, I. V. O., & Carvalho, J. C. M. de. (2017). Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Matsudo MC, Muniz Junior AB, Bastos-Inoue CH, Nunes IVO, Carvalho JCM de. Cultivation of Chlorella vulgaris on dairy industry wastewater [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, ESALQ

    Subjects: SALMONELLA, REAÇÃO EM CADEIA POR POLIMERASE, MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MAFFEI, Daniele Fernanda et al. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Maffei, D. F., Moreira, D. A., Silva, M. B. R. da, Landgraf, M., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Maffei DF, Moreira DA, Silva MBR da, Landgraf M, Franco BDG de M. Assessing the prevalence of Salmonella spp. in organic lettuce (Lactuca sativa l.) produced in Brazil using culture-based and PCR-based methods [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: AGRICULTURA ORGÂNICA, ESCHERICHIA COLI, SALMONELLA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MOREIRA, Débora Andrade et al. Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Moreira, D. A., Medeiros, M. M., Ferreira, J. de A. F., Franco, B. D. G. de M., & Maffei, D. F. (2017). Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Moreira DA, Medeiros MM, Ferreira J de AF, Franco BDG de M, Maffei DF. Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Moreira DA, Medeiros MM, Ferreira J de AF, Franco BDG de M, Maffei DF. Relationship between farming practices and microbiological quality of organic lettuce (Lactuca sativa L.) grown in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: AGRICULTURA ORGÂNICA, SALMONELLA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Marcelo Belchior Rosendo da et al. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Silva, M. B. R. da, Maffei, D. F., Moreira, D. A., Medeiros, M. M., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Medeiros MM, Franco BDG de M. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva MBR da, Maffei DF, Moreira DA, Medeiros MM, Franco BDG de M. Assessing the microbiological quality and safety of lettuce (Lactuca sativa L.) produced under organic practices in São Paulo, Brazil [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ESCHERICHIA COLI, ANTI-INFLAMATÓRIOS NÃO ESTEROIDES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VARGAS, Erika Lorena Giraldo et al. Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Vargas, E. L. G., Almeida, F. A. de, Carneiro, D. G., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. Molecular docking of Escherichia coli SdiA protein with nonsteroidal anti-inflammatory drugs [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA, Thamires Maria Simões da et al. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Silva, T. M. S. da, Bogsan, C. S. B., Oliveira, R. P. de S., & Oliveira, M. N. de. (2017). L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Silva TMS da, Bogsan CSB, Oliveira RP de S, Oliveira MN de. L-tryptophane supplementation improves Lactobacillus acidophilus viability in probiotic dairy beverages [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidades: FCF, EEL

    Subjects: BIOMASSA, HIDRÓLISE

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KLEINGESINDS, Eduardo Krebs et al. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Kleingesinds, E. K., Fernandes, T. F. M. da S., Pessoa Junior, A., & Rodrigues, R. de C. L. B. (2017). Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Kleingesinds EK, Fernandes TFM da S, Pessoa Junior A, Rodrigues R de CLB. Bioethanol production by scheffersomyces stipitis CBS 6054 from corn cob cellulosic hydrolysate during SHF process [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: FERMENTAÇÃO, ENZIMAS, ANTINEOPLÁSICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARDOSO, Samuel Leite et al. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Cardoso, S. L., Souza, P. M., Freitas, M. M. de, Ferreira Filho, E. X., Pessoa Junior, A., & Magalhães, P. de O. e. (2017). Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Cardoso SL, Souza PM, Freitas MM de, Ferreira Filho EX, Pessoa Junior A, Magalhães P de O e. Statistical screening of medium components by plackett-burman design for L-asparaginase production in solid state fermentation by fungus isolated from Brazilian cerrado [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LACTOBACILLUS, ÁCIDO LÁCTICO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FERRAZ, Sarah e FRANCO, Bernadette Dora Gombossy de Melo. Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Ferraz, S., & Franco, B. D. G. de M. (2017). Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Ferraz S, Franco BDG de M. Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Ferraz S, Franco BDG de M. Enhancement of bacteriocin production by Lactobacillus sakei MBSa1 using co-cultures with other lactic acid bacteria [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, MICROBIOLOGIA, BIOFILMES

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      QUECAN, Beatriz Ximena Valencia et al. Inhibition of bacterial quorum sensing (QS) by organic extracts of onion varieties. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Quecan, B. X. V., Rivera, M. L. C., Hassimotto, N. M. A., & Pinto, U. M. (2017). Inhibition of bacterial quorum sensing (QS) by organic extracts of onion varieties. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Quecan BXV, Rivera MLC, Hassimotto NMA, Pinto UM. Inhibition of bacterial quorum sensing (QS) by organic extracts of onion varieties [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Quecan BXV, Rivera MLC, Hassimotto NMA, Pinto UM. Inhibition of bacterial quorum sensing (QS) by organic extracts of onion varieties [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ÁCIDO LÁCTICO, ALIMENTOS NATURAIS, PEPTÍDEOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AZEVEDO, Pamela Oliveira de Souza de e PIAZENTIN, Anna Carolina Meireles e OLIVEIRA, Ricardo Pinheiro de Souza. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Azevedo, P. O. de S. de, Piazentin, A. C. M., & Oliveira, R. P. de S. (2017). Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Azevedo PO de S de, Piazentin ACM, Oliveira RP de S. Discontinuous fermentation process by probiotic bacterium to produce antimicrobial peptide with potential application as food preservative [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: ANTI-INFLAMATÓRIOS NÃO ESTEROIDES, SALMONELLA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VARGAS, Erika Lorena Giraldo et al. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Vargas, E. L. G., Almeida, F. A. de, Carneiro, D. G., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Vargas ELG, Almeida FA de, Carneiro DG, Pinto UM, Vanetti MCD. In silico anti-quorum potential of nonsteroidal anti-inflammatory drugs to Salmonella enteritidis SdiA protein [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LEUCEMIA, ENZIMAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FREIRE, Rominne Karla Barros et al. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Freire, R. K. B., Ferraro, R. B., Lourenço, F. R., Sette, L. D., & Pessoa Junior, A. (2017). Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Freire RKB, Ferraro RB, Lourenço FR, Sette LD, Pessoa Junior A. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Freire RKB, Ferraro RB, Lourenço FR, Sette LD, Pessoa Junior A. Glutaminase-free L-asparaginase production by Leucosporidium muscorum isolated from Antarctic marine-sediments [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE FERMENTADO, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MATSUO, Mariana Mitiko et al. Profile of fatty acids in bovine and buffalo fermented milk by pure and mixed cultures Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Matsuo, M. M., Prestes, A., Yoshiga, B. M., Rodrigues, A. M., & Bogsan, C. S. B. (2017). Profile of fatty acids in bovine and buffalo fermented milk by pure and mixed cultures Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Matsuo MM, Prestes A, Yoshiga BM, Rodrigues AM, Bogsan CSB. Profile of fatty acids in bovine and buffalo fermented milk by pure and mixed cultures Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Matsuo MM, Prestes A, Yoshiga BM, Rodrigues AM, Bogsan CSB. Profile of fatty acids in bovine and buffalo fermented milk by pure and mixed cultures Bifidobacterium animalis subsp. lactis and Lactobacillus acidophilus [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
  • Source: Anais. Conference titles: Congresso Brasileiro de Microbiologia. Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, PROTEÍNAS DE PLANTAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CARNEIRO, Deisy Guimarães et al. Molecular docking of SdiA protein from enterohemorrhagic Escherichia coli with potential quorum sensing inhibitor plant compounds. 2017, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM), 2017. Disponível em: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm. Acesso em: 05 jun. 2024.
    • APA

      Carneiro, D. G., Almeida, F. A. de, Vargas, E. L. G., Pinto, U. M., & Vanetti, M. C. D. (2017). Molecular docking of SdiA protein from enterohemorrhagic Escherichia coli with potential quorum sensing inhibitor plant compounds. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia (SBM). Recuperado de http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • NLM

      Carneiro DG, Almeida FA de, Vargas ELG, Pinto UM, Vanetti MCD. Molecular docking of SdiA protein from enterohemorrhagic Escherichia coli with potential quorum sensing inhibitor plant compounds [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm
    • Vancouver

      Carneiro DG, Almeida FA de, Vargas ELG, Pinto UM, Vanetti MCD. Molecular docking of SdiA protein from enterohemorrhagic Escherichia coli with potential quorum sensing inhibitor plant compounds [Internet]. Anais. 2017 ;[citado 2024 jun. 05 ] Available from: http://www.sbmicrobiologia.org.br/29cbm-anais/trabalhos.htm

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024