Influence of flavor on swallowing in patients with stroke (2010)
Fonte: Abstracts. Nome do evento: Annual Meeting of the Dysphagia Research Society. Unidade: FMRP
Assuntos: TRANSTORNOS DE DEGLUTIÇÃO, ACIDENTE VASCULAR CEREBRAL
ABNT
DANTAS, Roberto Oliveira e ALVES, Leda e FÁBIO, Soraia Ramos Cabette. Influence of flavor on swallowing in patients with stroke. 2010, Anais.. San Diego: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo, 2010. . Acesso em: 25 maio 2024.APA
Dantas, R. O., Alves, L., & Fábio, S. R. C. (2010). Influence of flavor on swallowing in patients with stroke. In Abstracts. San Diego: Faculdade de Medicina de Ribeirão Preto, Universidade de São Paulo.NLM
Dantas RO, Alves L, Fábio SRC. Influence of flavor on swallowing in patients with stroke. Abstracts. 2010 ;[citado 2024 maio 25 ]Vancouver
Dantas RO, Alves L, Fábio SRC. Influence of flavor on swallowing in patients with stroke. Abstracts. 2010 ;[citado 2024 maio 25 ]