Use of omega-3 fatty acids in bariatric candidates (2006)
Source: Hepato-Gastroenterology. Conference titles: World Congress of the International Association of Surgeons and Gastroenterologists. Unidades: FM, ICB
Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, RESUMOS (CONGRESSOS), PROCEDIMENTOS CIRÚRGICOS DO SISTEMA DIGESTÓRIO
ABNT
FAINTUCH, Joel et al. Use of omega-3 fatty acids in bariatric candidates. Hepato-Gastroenterology. Stuttgart: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 07 maio 2024. , 2006APA
Faintuch, J., Padilha, R. M., Horie, L. M., Barbeiro, H. V., Barbeiro, D. F., Soriano, F. G., & Cecconello, I. (2006). Use of omega-3 fatty acids in bariatric candidates. Hepato-Gastroenterology. Stuttgart: Faculdade de Medicina, Universidade de São Paulo.NLM
Faintuch J, Padilha RM, Horie LM, Barbeiro HV, Barbeiro DF, Soriano FG, Cecconello I. Use of omega-3 fatty acids in bariatric candidates. Hepato-Gastroenterology. 2006 ; 53 251.[citado 2024 maio 07 ]Vancouver
Faintuch J, Padilha RM, Horie LM, Barbeiro HV, Barbeiro DF, Soriano FG, Cecconello I. Use of omega-3 fatty acids in bariatric candidates. Hepato-Gastroenterology. 2006 ; 53 251.[citado 2024 maio 07 ]