Filtros : "Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior— Brasil (CAPES" "FZEA" Removidos: "Fukumasu, Heidge" "ESALQ-LCB" "FMVZ-VPA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Food Processing and Preservation. Unidade: FZEA

    Subjects: CASCAS (PLANTA), ANTIOXIDANTES, GUARANÁ

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PINHO, Lorena Silva et al. Guaraná (Paullinia cupana) by-product as a source of bioactive compounds and as a natural antioxidant for food applications. Journal of Food Processing and Preservation, v. 45, n. 10, p. 1-9, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi-org.ez67.periodicos.capes.gov.br/10.1111/jfpp.15854. Acesso em: 25 maio 2024.
    • APA

      Pinho, L. S., Silva, M. P., Thomazini, M., Cooperstone, J., Rodrigues, C. E. da C., Fávaro-Trindade, C. S., & Campanella, O. H. (2021). Guaraná (Paullinia cupana) by-product as a source of bioactive compounds and as a natural antioxidant for food applications. Journal of Food Processing and Preservation, 45( 10), 1-9. doi:10.1111/jfpp.15854
    • NLM

      Pinho LS, Silva MP, Thomazini M, Cooperstone J, Rodrigues CE da C, Fávaro-Trindade CS, Campanella OH. Guaraná (Paullinia cupana) by-product as a source of bioactive compounds and as a natural antioxidant for food applications [Internet]. Journal of Food Processing and Preservation. 2021 ; 45( 10): 1-9.[citado 2024 maio 25 ] Available from: https://doi-org.ez67.periodicos.capes.gov.br/10.1111/jfpp.15854
    • Vancouver

      Pinho LS, Silva MP, Thomazini M, Cooperstone J, Rodrigues CE da C, Fávaro-Trindade CS, Campanella OH. Guaraná (Paullinia cupana) by-product as a source of bioactive compounds and as a natural antioxidant for food applications [Internet]. Journal of Food Processing and Preservation. 2021 ; 45( 10): 1-9.[citado 2024 maio 25 ] Available from: https://doi-org.ez67.periodicos.capes.gov.br/10.1111/jfpp.15854

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024