Fonte: Alimentação & Nutrição. Unidade: FCFRP
Assunto: FARMÁCIA
ABNT
CAZETTA, J O et al. Oligosaccharide levels in immature nature seeds from several varieties of pigeon peas (cajanus cajan). Alimentação & Nutrição, v. 3 , p. 75-84, 1991Tradução . . Acesso em: 18 abr. 2024.APA
Cazetta, J. O., Silva, H. C., Braga, G. L., & Carvalho, R. (1991). Oligosaccharide levels in immature nature seeds from several varieties of pigeon peas (cajanus cajan). Alimentação & Nutrição, 3 , 75-84.NLM
Cazetta JO, Silva HC, Braga GL, Carvalho R. Oligosaccharide levels in immature nature seeds from several varieties of pigeon peas (cajanus cajan). Alimentação & Nutrição. 1991 ;3 75-84.[citado 2024 abr. 18 ]Vancouver
Cazetta JO, Silva HC, Braga GL, Carvalho R. Oligosaccharide levels in immature nature seeds from several varieties of pigeon peas (cajanus cajan). Alimentação & Nutrição. 1991 ;3 75-84.[citado 2024 abr. 18 ]