Antioxidant properties and fatty acids contents of the Brazilian algae hypnea musciformis (2005)
Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Internacional of Congress of Pharmaceutical Science (CIFARP. Unidades: FCF, FCFRP, IQ
Assunto: BIOQUÍMICA
ABNT
GUARATINI, Thais et al. Antioxidant properties and fatty acids contents of the Brazilian algae hypnea musciformis. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 25 maio 2024. , 2005APA
Guaratini, T., Gouvea, D. R., Pinto, E., Lopes, N. P., & Colepicolo, P. (2005). Antioxidant properties and fatty acids contents of the Brazilian algae hypnea musciformis. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Guaratini T, Gouvea DR, Pinto E, Lopes NP, Colepicolo P. Antioxidant properties and fatty acids contents of the Brazilian algae hypnea musciformis. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2005 ; 41 117.[citado 2024 maio 25 ]Vancouver
Guaratini T, Gouvea DR, Pinto E, Lopes NP, Colepicolo P. Antioxidant properties and fatty acids contents of the Brazilian algae hypnea musciformis. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2005 ; 41 117.[citado 2024 maio 25 ]