Filtros : "Valeri, Daniella" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: African Journal of Biotechnology. Unidade: FCF

    Subjects: TRICHODERMA, ASPERGILLUS, ENZIMAS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LOPES, André Moreni e VALERI, Daniella e PESSOA JUNIOR, Adalberto. Comparison of kinetic characteristics of xylanases from Aspergillus niger and Trichoderma sp. with pH and temperature baking process parameters. African Journal of Biotechnology, v. 12, n. 19, p. 2640-2645, 2013Tradução . . Disponível em: http://www.academicjournals.org/ajb/PDF/pdf2013/8May/Lopes%20et%20al.pdf. Acesso em: 18 abr. 2024.
    • APA

      Lopes, A. M., Valeri, D., & Pessoa Junior, A. (2013). Comparison of kinetic characteristics of xylanases from Aspergillus niger and Trichoderma sp. with pH and temperature baking process parameters. African Journal of Biotechnology, 12( 19), 2640-2645. Recuperado de http://www.academicjournals.org/ajb/PDF/pdf2013/8May/Lopes%20et%20al.pdf
    • NLM

      Lopes AM, Valeri D, Pessoa Junior A. Comparison of kinetic characteristics of xylanases from Aspergillus niger and Trichoderma sp. with pH and temperature baking process parameters [Internet]. African Journal of Biotechnology. 2013 ; 12( 19): 2640-2645.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: http://www.academicjournals.org/ajb/PDF/pdf2013/8May/Lopes%20et%20al.pdf
    • Vancouver

      Lopes AM, Valeri D, Pessoa Junior A. Comparison of kinetic characteristics of xylanases from Aspergillus niger and Trichoderma sp. with pH and temperature baking process parameters [Internet]. African Journal of Biotechnology. 2013 ; 12( 19): 2640-2645.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: http://www.academicjournals.org/ajb/PDF/pdf2013/8May/Lopes%20et%20al.pdf
  • Source: African Journal of Biotechnology. Unidade: FCF

    Subjects: ASPERGILLUS, TRICHODERMA

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALERI, Daniella e LOPES, André Moreni e PESSOA JUNIOR, Adalberto. Evaluation of xylanases from Aspergillus niger and Trichoderma sp. on dough rheological properties. African Journal of Biotechnology, v. 10, n. 45, p. 9132-9136, 2011Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.5897/ajb10.2266. Acesso em: 18 abr. 2024.
    • APA

      Valeri, D., Lopes, A. M., & Pessoa Junior, A. (2011). Evaluation of xylanases from Aspergillus niger and Trichoderma sp. on dough rheological properties. African Journal of Biotechnology, 10( 45), 9132-9136. doi:10.5897/ajb10.2266
    • NLM

      Valeri D, Lopes AM, Pessoa Junior A. Evaluation of xylanases from Aspergillus niger and Trichoderma sp. on dough rheological properties [Internet]. African Journal of Biotechnology. 2011 ; 10( 45): 9132-9136.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.5897/ajb10.2266
    • Vancouver

      Valeri D, Lopes AM, Pessoa Junior A. Evaluation of xylanases from Aspergillus niger and Trichoderma sp. on dough rheological properties [Internet]. African Journal of Biotechnology. 2011 ; 10( 45): 9132-9136.[citado 2024 abr. 18 ] Available from: https://doi.org/10.5897/ajb10.2266
  • Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS (DESEMPENHO), PANIFICAÇÃO, FARINHA DE TRIGO (COMPOSIÇÃO), FERMENTAÇÃO

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALERI, Daniella. Avaliação do desempenho de xilanases produzidas por Aspergillus niger e Trichorderma sp. no processo de panificação. 2009. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2009. . Acesso em: 18 abr. 2024.
    • APA

      Valeri, D. (2009). Avaliação do desempenho de xilanases produzidas por Aspergillus niger e Trichorderma sp. no processo de panificação (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo.
    • NLM

      Valeri D. Avaliação do desempenho de xilanases produzidas por Aspergillus niger e Trichorderma sp. no processo de panificação. 2009 ;[citado 2024 abr. 18 ]
    • Vancouver

      Valeri D. Avaliação do desempenho de xilanases produzidas por Aspergillus niger e Trichorderma sp. no processo de panificação. 2009 ;[citado 2024 abr. 18 ]
  • Source: Program Book. Conference titles: Congress of European Microbiologists. Unidade: FCF

    Subjects: ASPERGILLUS, TRICHODERMA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALERI, Daniella e PESSOA JUNIOR, Adalberto. Comparison of kinetic characteristics of xylanases from Aspergillus niger and trichoderma sp with the baking process parameters. 2009, Anais.. Gothenburg: Federation European Microbiological Societies/FEMS, 2009. . Acesso em: 18 abr. 2024.
    • APA

      Valeri, D., & Pessoa Junior, A. (2009). Comparison of kinetic characteristics of xylanases from Aspergillus niger and trichoderma sp with the baking process parameters. In Program Book. Gothenburg: Federation European Microbiological Societies/FEMS.
    • NLM

      Valeri D, Pessoa Junior A. Comparison of kinetic characteristics of xylanases from Aspergillus niger and trichoderma sp with the baking process parameters. Program Book. 2009 ;[citado 2024 abr. 18 ]
    • Vancouver

      Valeri D, Pessoa Junior A. Comparison of kinetic characteristics of xylanases from Aspergillus niger and trichoderma sp with the baking process parameters. Program Book. 2009 ;[citado 2024 abr. 18 ]
  • Source: Program Book. Conference titles: Congress of European Microbiologists. Unidade: FCF

    Subjects: ASPERGILLUS, POLISSACARÍDEOS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALERI, Daniella e PESSOA JUNIOR, Adalberto. Performance evaluation of the xylanase from Aspergillus niger and Trichoderma sp in dough rheological properties. 2009, Anais.. Gothenburg: Federation European Microbiological Societies/FEMS, 2009. . Acesso em: 18 abr. 2024.
    • APA

      Valeri, D., & Pessoa Junior, A. (2009). Performance evaluation of the xylanase from Aspergillus niger and Trichoderma sp in dough rheological properties. In Program Book. Gothenburg: Federation European Microbiological Societies/FEMS.
    • NLM

      Valeri D, Pessoa Junior A. Performance evaluation of the xylanase from Aspergillus niger and Trichoderma sp in dough rheological properties. Program Book. 2009 ;[citado 2024 abr. 18 ]
    • Vancouver

      Valeri D, Pessoa Junior A. Performance evaluation of the xylanase from Aspergillus niger and Trichoderma sp in dough rheological properties. Program Book. 2009 ;[citado 2024 abr. 18 ]
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF

    Subjects: TRICHODERMA, ASPERGILLUS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALERI, Daniella e PESSOA JUNIOR, Adalberto. Performance evaluation of the xylanese from Aspergillus niger and Trichoderma sp in dough rheological properties. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 18 abr. 2024. , 2007
    • APA

      Valeri, D., & Pessoa Junior, A. (2007). Performance evaluation of the xylanese from Aspergillus niger and Trichoderma sp in dough rheological properties. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Valeri D, Pessoa Junior A. Performance evaluation of the xylanese from Aspergillus niger and Trichoderma sp in dough rheological properties. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2007 ;43 22 res.FCF040.[citado 2024 abr. 18 ]
    • Vancouver

      Valeri D, Pessoa Junior A. Performance evaluation of the xylanese from Aspergillus niger and Trichoderma sp in dough rheological properties. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2007 ;43 22 res.FCF040.[citado 2024 abr. 18 ]
  • Source: Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. Conference titles: Semana Farmacêutica de Ciência e Tecnologia da FCF-USP. Unidade: FCF

    Subjects: ASPERGILLUS, TRICHODERMA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VALERI, Daniella e PESSOA JUNIOR, Adalberto. Characterization of xylanase from Aspergillus niger and Trichoderma sp in comparision with the baking process parameters. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 18 abr. 2024. , 2007
    • APA

      Valeri, D., & Pessoa Junior, A. (2007). Characterization of xylanase from Aspergillus niger and Trichoderma sp in comparision with the baking process parameters. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Valeri D, Pessoa Junior A. Characterization of xylanase from Aspergillus niger and Trichoderma sp in comparision with the baking process parameters. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2007 ; 43 22.[citado 2024 abr. 18 ]
    • Vancouver

      Valeri D, Pessoa Junior A. Characterization of xylanase from Aspergillus niger and Trichoderma sp in comparision with the baking process parameters. Revista Brasileira de Ciências Farmacêuticas. 2007 ; 43 22.[citado 2024 abr. 18 ]

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024