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  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: PÂNCREAS (INTERAÇÃO), FEIJÃO, NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL

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    • ABNT

      TANIZAKI, M M e LAJOLO, Franco Maria. Kinetics of the interaction of pancreatic 'ALPHA'-amylase with a kidney bean ( phaseolus vulgaris) amylase inhibitor. Journal of Food Biochemistry, v. 9 , n. 2 , p. 71-89, 1985Tradução . . Acesso em: 19 abr. 2024.
    • APA

      Tanizaki, M. M., & Lajolo, F. M. (1985). Kinetics of the interaction of pancreatic 'ALPHA'-amylase with a kidney bean ( phaseolus vulgaris) amylase inhibitor. Journal of Food Biochemistry, 9 ( 2 ), 71-89.
    • NLM

      Tanizaki MM, Lajolo FM. Kinetics of the interaction of pancreatic 'ALPHA'-amylase with a kidney bean ( phaseolus vulgaris) amylase inhibitor. Journal of Food Biochemistry. 1985 ;9 ( 2 ): 71-89.[citado 2024 abr. 19 ]
    • Vancouver

      Tanizaki MM, Lajolo FM. Kinetics of the interaction of pancreatic 'ALPHA'-amylase with a kidney bean ( phaseolus vulgaris) amylase inhibitor. Journal of Food Biochemistry. 1985 ;9 ( 2 ): 71-89.[citado 2024 abr. 19 ]
  • Conference titles: Latin-American and Caribbean Seminar on Recent Advances in Bean Research. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS (INTERAÇÃO), NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL

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    • ABNT

      TANIZAKI, M M e LAJOLO, Franco Maria. Interactions of the amylase inhibitor with 'ALFA'-amylase kinetics and effect of chemical modifications of the enzyme. 1986, Anais.. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 1986. . Acesso em: 19 abr. 2024.
    • APA

      Tanizaki, M. M., & Lajolo, F. M. (1986). Interactions of the amylase inhibitor with 'ALFA'-amylase kinetics and effect of chemical modifications of the enzyme. In . São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Tanizaki MM, Lajolo FM. Interactions of the amylase inhibitor with 'ALFA'-amylase kinetics and effect of chemical modifications of the enzyme. 1986 ;[citado 2024 abr. 19 ]
    • Vancouver

      Tanizaki MM, Lajolo FM. Interactions of the amylase inhibitor with 'ALFA'-amylase kinetics and effect of chemical modifications of the enzyme. 1986 ;[citado 2024 abr. 19 ]
  • Source: Advances in Bean Research. Chemistry, Nutrition Technology. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS, INIBIDORES DE ENZIMAS

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    • ABNT

      TANIZAKI, M M e LAJOLO, Franco Maria. Interaction of the amylase inhibitor with alpha amylase . Kinetics and effect of chemical modifications of the enzyme. Advances in Bean Research. Chemistry, Nutrition Technology. Tradução . São Paulo: Universidade de Sao Paulo, 1988. . . Acesso em: 19 abr. 2024.
    • APA

      Tanizaki, M. M., & Lajolo, F. M. (1988). Interaction of the amylase inhibitor with alpha amylase . Kinetics and effect of chemical modifications of the enzyme. In Advances in Bean Research. Chemistry, Nutrition Technology. São Paulo: Universidade de Sao Paulo.
    • NLM

      Tanizaki MM, Lajolo FM. Interaction of the amylase inhibitor with alpha amylase . Kinetics and effect of chemical modifications of the enzyme. In: Advances in Bean Research. Chemistry, Nutrition Technology. São Paulo: Universidade de Sao Paulo; 1988. [citado 2024 abr. 19 ]
    • Vancouver

      Tanizaki MM, Lajolo FM. Interaction of the amylase inhibitor with alpha amylase . Kinetics and effect of chemical modifications of the enzyme. In: Advances in Bean Research. Chemistry, Nutrition Technology. São Paulo: Universidade de Sao Paulo; 1988. [citado 2024 abr. 19 ]
  • Source: Journal of Food Biochemistry. Unidade: FCF

    Subjects: FEIJÃO, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL

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    • ABNT

      TANIZAKI, M M e LAJOLO, Franco Maria e FINARDI FILHO, Flavio. Combination of black bean ( phaseolus vulgaris ) amylase inhibitor with modified 'ALPHA'-amylase. Journal of Food Biochemistry, v. 9 , n. 2 , p. 91-104, 1985Tradução . . Acesso em: 19 abr. 2024.
    • APA

      Tanizaki, M. M., Lajolo, F. M., & Finardi Filho, F. (1985). Combination of black bean ( phaseolus vulgaris ) amylase inhibitor with modified 'ALPHA'-amylase. Journal of Food Biochemistry, 9 ( 2 ), 91-104.
    • NLM

      Tanizaki MM, Lajolo FM, Finardi Filho F. Combination of black bean ( phaseolus vulgaris ) amylase inhibitor with modified 'ALPHA'-amylase. Journal of Food Biochemistry. 1985 ;9 ( 2 ): 91-104.[citado 2024 abr. 19 ]
    • Vancouver

      Tanizaki MM, Lajolo FM, Finardi Filho F. Combination of black bean ( phaseolus vulgaris ) amylase inhibitor with modified 'ALPHA'-amylase. Journal of Food Biochemistry. 1985 ;9 ( 2 ): 91-104.[citado 2024 abr. 19 ]

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