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  • Fonte: Carbohydrate Polymers. Unidade: FCF

    Assuntos: PECTINA, MAMÃO

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    • ABNT

      DONADIO, Janaina Lombello Santos et al. Ripe papaya pectins inhibit the proliferation of colon cancer spheroids and the formation of chemically induced aberrant crypts in rats colons. Carbohydrate Polymers, v. 331, p. 1-15, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2024.121878. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Donadio, J. L. S., Prado, S. B. R. do, Soares, C. G., Tamarossi, R. I., Heidor, R., Moreno, F. S., & Fabi, J. P. (2024). Ripe papaya pectins inhibit the proliferation of colon cancer spheroids and the formation of chemically induced aberrant crypts in rats colons. Carbohydrate Polymers, 331, 1-15. doi:10.1016/j.carbpol.2024.121878
    • NLM

      Donadio JLS, Prado SBR do, Soares CG, Tamarossi RI, Heidor R, Moreno FS, Fabi JP. Ripe papaya pectins inhibit the proliferation of colon cancer spheroids and the formation of chemically induced aberrant crypts in rats colons [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2024 ; 331 1-15.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2024.121878
    • Vancouver

      Donadio JLS, Prado SBR do, Soares CG, Tamarossi RI, Heidor R, Moreno FS, Fabi JP. Ripe papaya pectins inhibit the proliferation of colon cancer spheroids and the formation of chemically induced aberrant crypts in rats colons [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2024 ; 331 1-15.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.carbpol.2024.121878
  • Fonte: Food and Function Review. Unidades: FSP, FCF

    Assuntos: NEOPLASIAS COLORRETAIS, PECTINA

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    • ABNT

      DONADIO, Janaina Lombello Santos et al. Effects of pectins on colorectal cancer: targeting hallmarks as a support for future clinical trials. Food and Function Review, v. 13, n. 22, p. 11438-11454, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1039/D2FO01995G. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Donadio, J. L. S., Prado, S. B. R. do, Rogero, M. M., & Fabi, J. P. (2022). Effects of pectins on colorectal cancer: targeting hallmarks as a support for future clinical trials. Food and Function Review, 13( 22), 11438-11454. doi:10.1039/D2FO01995G
    • NLM

      Donadio JLS, Prado SBR do, Rogero MM, Fabi JP. Effects of pectins on colorectal cancer: targeting hallmarks as a support for future clinical trials [Internet]. Food and Function Review. 2022 ; 13( 22): 11438-11454.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1039/D2FO01995G
    • Vancouver

      Donadio JLS, Prado SBR do, Rogero MM, Fabi JP. Effects of pectins on colorectal cancer: targeting hallmarks as a support for future clinical trials [Internet]. Food and Function Review. 2022 ; 13( 22): 11438-11454.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1039/D2FO01995G
  • Fonte: Jornal da USP. Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO, FIBRAS NA DIETA, PECTINA, NEOPLASIAS DO COLON

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    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do e FABI, João Paulo. Fibra do mamão papaia maduro pode inibir o surgimento de lesões pré-câncer no intestino [Depoimento]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://jornal.usp.br/?p=382350. Acesso em: 16 abr. 2024. , 2021
    • APA

      Prado, S. B. R. do, & Fabi, J. P. (2021). Fibra do mamão papaia maduro pode inibir o surgimento de lesões pré-câncer no intestino [Depoimento]. Jornal da USP. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://jornal.usp.br/?p=382350
    • NLM

      Prado SBR do, Fabi JP. Fibra do mamão papaia maduro pode inibir o surgimento de lesões pré-câncer no intestino [Depoimento] [Internet]. Jornal da USP. 2021 ;(13 ja 2021. on-line):[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://jornal.usp.br/?p=382350
    • Vancouver

      Prado SBR do, Fabi JP. Fibra do mamão papaia maduro pode inibir o surgimento de lesões pré-câncer no intestino [Depoimento] [Internet]. Jornal da USP. 2021 ;(13 ja 2021. on-line):[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://jornal.usp.br/?p=382350
  • Fonte: Cells. Unidades: IB, FCF

    Assuntos: MAMÃO, POLPA, PÓS-COLHEITA, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      SOARES, Caroline Giacomelli et al. Systems biology applied to the study of papaya fruit ripening: the influence of ethylene on pulp softening. Cells, v. 10, p. 1-19 art. 2339, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/cells10092339. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Soares, C. G., Prado, S. B. R. do, Andrade, S. C. S., & Fabi, J. P. (2021). Systems biology applied to the study of papaya fruit ripening: the influence of ethylene on pulp softening. Cells, 10, 1-19 art. 2339. doi:10.3390/cells10092339
    • NLM

      Soares CG, Prado SBR do, Andrade SCS, Fabi JP. Systems biology applied to the study of papaya fruit ripening: the influence of ethylene on pulp softening [Internet]. Cells. 2021 ; 10 1-19 art. 2339.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/cells10092339
    • Vancouver

      Soares CG, Prado SBR do, Andrade SCS, Fabi JP. Systems biology applied to the study of papaya fruit ripening: the influence of ethylene on pulp softening [Internet]. Cells. 2021 ; 10 1-19 art. 2339.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3390/cells10092339
  • Fonte: Food Chemistry. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOTA INTESTINAL, MAMÃO, FERMENTAÇÃO, FIBRAS NA DIETA

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    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Modulation of human gut microbiota by dietary fibers from unripe and ripe papayas: distinct polysaccharide degradation using a colonic in vitro fermentation model. Food Chemistry, v. 348, p. 1-11 art. 129071, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129071. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Minguzzi, B. de T., Hoffmann, C., & Fabi, J. P. (2021). Modulation of human gut microbiota by dietary fibers from unripe and ripe papayas: distinct polysaccharide degradation using a colonic in vitro fermentation model. Food Chemistry, 348, 1-11 art. 129071. doi:10.1016/j.foodchem.2021.129071
    • NLM

      Prado SBR do, Minguzzi B de T, Hoffmann C, Fabi JP. Modulation of human gut microbiota by dietary fibers from unripe and ripe papayas: distinct polysaccharide degradation using a colonic in vitro fermentation model [Internet]. Food Chemistry. 2021 ; 348 1-11 art. 129071.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129071
    • Vancouver

      Prado SBR do, Minguzzi B de T, Hoffmann C, Fabi JP. Modulation of human gut microbiota by dietary fibers from unripe and ripe papayas: distinct polysaccharide degradation using a colonic in vitro fermentation model [Internet]. Food Chemistry. 2021 ; 348 1-11 art. 129071.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2021.129071
  • Fonte: Scientific Reports. Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO, POLISSACARÍDEOS

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    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Pectin Interaction with immune receptors is modulated by ripening process in papayas. Scientific Reports, v. 10, p. 1-11 art. 1690, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-020-58311-0. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Beukema, M., Jermendi, E., Schols, H. A., Vos, P. de, & Fabi, J. P. (2020). Pectin Interaction with immune receptors is modulated by ripening process in papayas. Scientific Reports, 10, 1-11 art. 1690. doi:10.1038/s41598-020-58311-0
    • NLM

      Prado SBR do, Beukema M, Jermendi E, Schols HA, Vos P de, Fabi JP. Pectin Interaction with immune receptors is modulated by ripening process in papayas [Internet]. Scientific Reports. 2020 ; 10 1-11 art. 1690.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-020-58311-0
    • Vancouver

      Prado SBR do, Beukema M, Jermendi E, Schols HA, Vos P de, Fabi JP. Pectin Interaction with immune receptors is modulated by ripening process in papayas [Internet]. Scientific Reports. 2020 ; 10 1-11 art. 1690.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-020-58311-0
  • Fonte: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Assuntos: TRIGO, ÁCIDOS GRAXOS, FERMENTAÇÃO

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    • ABNT

      PAESANI, Candela et al. Human colonic in vitro fermentation of water-soluble arabinoxylans from hard and soft wheat alters Bifidobacterium abundance and short-chain fatty acids concentration. LWT - Food Science and Technology, v. 134, p. 1-7 art. 110253, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110253. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Paesani, C., Sciarini, L. S., Moiraghi, M., Salvucci, E., Prado, S. B. R. do, Pérez, G. T., & Fabi, J. P. (2020). Human colonic in vitro fermentation of water-soluble arabinoxylans from hard and soft wheat alters Bifidobacterium abundance and short-chain fatty acids concentration. LWT - Food Science and Technology, 134, 1-7 art. 110253. doi:10.1016/j.lwt.2020.110253
    • NLM

      Paesani C, Sciarini LS, Moiraghi M, Salvucci E, Prado SBR do, Pérez GT, Fabi JP. Human colonic in vitro fermentation of water-soluble arabinoxylans from hard and soft wheat alters Bifidobacterium abundance and short-chain fatty acids concentration [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2020 ; 134 1-7 art. 110253.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110253
    • Vancouver

      Paesani C, Sciarini LS, Moiraghi M, Salvucci E, Prado SBR do, Pérez GT, Fabi JP. Human colonic in vitro fermentation of water-soluble arabinoxylans from hard and soft wheat alters Bifidobacterium abundance and short-chain fatty acids concentration [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2020 ; 134 1-7 art. 110253.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.110253
  • Fonte: International Journal of Biological Macromolecules. Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO, NEOPLASIAS DO COLON

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Chelate-soluble pectin fraction from papaya pulp interacts with galectin-3 and inhibits colon cancer cell proliferation. International Journal of Biological Macromolecules, v. 126, p. 170-178, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2018.12.191. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Santos, G. R. C., Mourão, P. A. S., & Fabi, J. P. (2019). Chelate-soluble pectin fraction from papaya pulp interacts with galectin-3 and inhibits colon cancer cell proliferation. International Journal of Biological Macromolecules, 126, 170-178. doi:10.1016/j.ijbiomac.2018.12.191
    • NLM

      Prado SBR do, Santos GRC, Mourão PAS, Fabi JP. Chelate-soluble pectin fraction from papaya pulp interacts with galectin-3 and inhibits colon cancer cell proliferation [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 126 170-178.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2018.12.191
    • Vancouver

      Prado SBR do, Santos GRC, Mourão PAS, Fabi JP. Chelate-soluble pectin fraction from papaya pulp interacts with galectin-3 and inhibits colon cancer cell proliferation [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2019 ; 126 170-178.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2018.12.191
  • Fonte: Frontiers in Plant Science. Unidade: FCF

    Assuntos: QUALIDADE DOS ALIMENTOS, MAMÃO, FRUTAS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FABI, João Paulo e PRADO, Samira Bernardino Ramos do. Fast and furious: ethylene-Triggered changes in the metabolism of papaya fruit during ripening. Frontiers in Plant Science, v. 10, p. 1-11 art. 535, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fpls.2019.00535. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Fabi, J. P., & Prado, S. B. R. do. (2019). Fast and furious: ethylene-Triggered changes in the metabolism of papaya fruit during ripening. Frontiers in Plant Science, 10, 1-11 art. 535. doi:10.3389/fpls.2019.00535
    • NLM

      Fabi JP, Prado SBR do. Fast and furious: ethylene-Triggered changes in the metabolism of papaya fruit during ripening [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2019 ; 10 1-11 art. 535.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2019.00535
    • Vancouver

      Fabi JP, Prado SBR do. Fast and furious: ethylene-Triggered changes in the metabolism of papaya fruit during ripening [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2019 ; 10 1-11 art. 535.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2019.00535
  • Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO, CÓLON, NEOPLASIAS, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do. Structural-dependent effects of dietary fibers in colon cancer: Focus on dietary fiber naturally changed by the papaya ripening. 2019. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2019. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-10062019-101437/. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do. (2019). Structural-dependent effects of dietary fibers in colon cancer: Focus on dietary fiber naturally changed by the papaya ripening (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-10062019-101437/
    • NLM

      Prado SBR do. Structural-dependent effects of dietary fibers in colon cancer: Focus on dietary fiber naturally changed by the papaya ripening [Internet]. 2019 ;[citado 2024 abr. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-10062019-101437/
    • Vancouver

      Prado SBR do. Structural-dependent effects of dietary fibers in colon cancer: Focus on dietary fiber naturally changed by the papaya ripening [Internet]. 2019 ;[citado 2024 abr. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-10062019-101437/
  • Fonte: Carbohydrate Polymers. Unidade: FCF

    Assuntos: PECTINIDAE, PROLIFERAÇÃO CELULAR

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Migration and proliferation of cancer cells in culture are differentially affected by molecular size of modified citrus pectin. Carbohydrate Polymers, v. 211, p. 141-151, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2019.02.010. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Shiga, T. M., Harazono, Y., Hogan, V. A., Raz, A., Carpita, N. C., & Fabi, J. P. (2019). Migration and proliferation of cancer cells in culture are differentially affected by molecular size of modified citrus pectin. Carbohydrate Polymers, 211, 141-151. doi:10.1016/j.carbpol.2019.02.010
    • NLM

      Prado SBR do, Shiga TM, Harazono Y, Hogan VA, Raz A, Carpita NC, Fabi JP. Migration and proliferation of cancer cells in culture are differentially affected by molecular size of modified citrus pectin [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2019 ; 211 141-151.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2019.02.010
    • Vancouver

      Prado SBR do, Shiga TM, Harazono Y, Hogan VA, Raz A, Carpita NC, Fabi JP. Migration and proliferation of cancer cells in culture are differentially affected by molecular size of modified citrus pectin [Internet]. Carbohydrate Polymers. 2019 ; 211 141-151.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.carbpol.2019.02.010
  • Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Assuntos: NEOPLASIAS DO COLON, FIBRAS NA DIETA

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Structure-function relantionship between dietary fiber from papayas and their effects on colon cancer development: in vitro and in vivo approaches. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 abr. 2024. , 2018
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Tamarossi, R. I., Heidor, R., Moreno, F. S., & Fabi, J. P. (2018). Structure-function relantionship between dietary fiber from papayas and their effects on colon cancer development: in vitro and in vivo approaches. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Prado SBR do, Tamarossi RI, Heidor R, Moreno FS, Fabi JP. Structure-function relantionship between dietary fiber from papayas and their effects on colon cancer development: in vitro and in vivo approaches. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 57 res. FCF109.[citado 2024 abr. 16 ]
    • Vancouver

      Prado SBR do, Tamarossi RI, Heidor R, Moreno FS, Fabi JP. Structure-function relantionship between dietary fiber from papayas and their effects on colon cancer development: in vitro and in vivo approaches. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 57 res. FCF109.[citado 2024 abr. 16 ]
  • Fonte: Scientific Reports. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS, MAMÃO

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin inhibit cancer cell proliferation. Scientific Reports, v. 7, p. 1-17 art. 16564, 2017Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1038/s41598-017-16709-3. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Ferreira, G. F., Harazono, Y., Shiga, T. M., Raz, A., Carpita, N. C., & Fabi, J. P. (2017). Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin inhibit cancer cell proliferation. Scientific Reports, 7, 1-17 art. 16564. doi:10.1038/s41598-017-16709-3
    • NLM

      Prado SBR do, Ferreira GF, Harazono Y, Shiga TM, Raz A, Carpita NC, Fabi JP. Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin inhibit cancer cell proliferation [Internet]. Scientific Reports. 2017 ; 7 1-17 art. 16564.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-017-16709-3
    • Vancouver

      Prado SBR do, Ferreira GF, Harazono Y, Shiga TM, Raz A, Carpita NC, Fabi JP. Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin inhibit cancer cell proliferation [Internet]. Scientific Reports. 2017 ; 7 1-17 art. 16564.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1038/s41598-017-16709-3
  • Fonte: Youtube. Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO, PROLIFERAÇÃO CELULAR, NEOPLASIAS INTESTINAIS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FABI, João Paulo e PRADO, Samira Bernardino Ramos do. Mamão papaia inibe a proliferação de células de câncer no intestino. Youtube. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://www.youtube.com/watch?v=gK8_iA3Mnt4. Acesso em: 16 abr. 2024. , 2017
    • APA

      Fabi, J. P., & Prado, S. B. R. do. (2017). Mamão papaia inibe a proliferação de células de câncer no intestino. Youtube. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.youtube.com/watch?v=gK8_iA3Mnt4
    • NLM

      Fabi JP, Prado SBR do. Mamão papaia inibe a proliferação de células de câncer no intestino [Internet]. Youtube. 2017 ;29 no 2017[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://www.youtube.com/watch?v=gK8_iA3Mnt4
    • Vancouver

      Fabi JP, Prado SBR do. Mamão papaia inibe a proliferação de células de câncer no intestino [Internet]. Youtube. 2017 ;29 no 2017[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://www.youtube.com/watch?v=gK8_iA3Mnt4
  • Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin affect cancer cells growth. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 abr. 2024. , 2017
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Ferreira, G. F., Shiga, T. M., & Fabi, J. P. (2017). Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin affect cancer cells growth. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Prado SBR do, Ferreira GF, Shiga TM, Fabi JP. Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin affect cancer cells growth. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 32 res. FCF060.[citado 2024 abr. 16 ]
    • Vancouver

      Prado SBR do, Ferreira GF, Shiga TM, Fabi JP. Ripening-induced chemical modifications of papaya pectin affect cancer cells growth. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2017 ; 53 32 res. FCF060.[citado 2024 abr. 16 ]
  • Fonte: Frontiers in Plant Science. Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO, ANÁLISE DE ALIMENTOS, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Physiological degradation of pectin in papaya cell walls: release of long chains galacturonans derived from insoluble fractions during postharvest fruit ripening. Frontiers in Plant Science, v. 7, p. 1-11 art. 1120, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fpls.2016.01120. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Melfi, P. R., Castro-Alves, V. C., Broetto, S. G., Araújo, E. da S., Nascimento, J. R. O. do, & Fabi, J. P. (2016). Physiological degradation of pectin in papaya cell walls: release of long chains galacturonans derived from insoluble fractions during postharvest fruit ripening. Frontiers in Plant Science, 7, 1-11 art. 1120. doi:10.3389/fpls.2016.01120
    • NLM

      Prado SBR do, Melfi PR, Castro-Alves VC, Broetto SG, Araújo E da S, Nascimento JRO do, Fabi JP. Physiological degradation of pectin in papaya cell walls: release of long chains galacturonans derived from insoluble fractions during postharvest fruit ripening [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2016 ; 7 1-11 art. 1120.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2016.01120
    • Vancouver

      Prado SBR do, Melfi PR, Castro-Alves VC, Broetto SG, Araújo E da S, Nascimento JRO do, Fabi JP. Physiological degradation of pectin in papaya cell walls: release of long chains galacturonans derived from insoluble fractions during postharvest fruit ripening [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2016 ; 7 1-11 art. 1120.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2016.01120
  • Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Pharmaceutical Sciences and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Assunto: NEOPLASIAS

    Como citar
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    • ABNT

      FERREIRA, Gabrielle Fernandez e PRADO, Samira Bernardino Ramos do e FABI, João Paulo. Biological effects of fruit pectins on cancer cells: galectin-3 inhibition as the problable cause. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 16 abr. 2024. , 2016
    • APA

      Ferreira, G. F., Prado, S. B. R. do, & Fabi, J. P. (2016). Biological effects of fruit pectins on cancer cells: galectin-3 inhibition as the problable cause. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Ferreira GF, Prado SBR do, Fabi JP. Biological effects of fruit pectins on cancer cells: galectin-3 inhibition as the problable cause. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2016 ; 52 28 res. FCF052.[citado 2024 abr. 16 ]
    • Vancouver

      Ferreira GF, Prado SBR do, Fabi JP. Biological effects of fruit pectins on cancer cells: galectin-3 inhibition as the problable cause. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2016 ; 52 28 res. FCF052.[citado 2024 abr. 16 ]
  • Fonte: Food Chemistry. Nome do evento: International Food Data Conference (IFDC): Joining nutrition, agriculture and food safety through food composition. Unidade: FCF

    Assuntos: FIBRAS NA DIETA, COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      MENEZES, Elizabete Wenzel de et al. Impact of dietary fiber energy on the calculation of food total energy value in the Brazilian Food Composition Database. Food Chemistry. Oxford: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.01.051. Acesso em: 16 abr. 2024. , 2016
    • APA

      Menezes, E. W. de, Grande, F., Giuntini, E. B., Lopes, T. do V. C., Dan, M. C. T., Prado, S. B. R. do, et al. (2016). Impact of dietary fiber energy on the calculation of food total energy value in the Brazilian Food Composition Database. Food Chemistry. Oxford: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.1016/j.foodchem.2015.01.051
    • NLM

      Menezes EW de, Grande F, Giuntini EB, Lopes T do VC, Dan MCT, Prado SBR do, Franco BDG de M, Charrondiére UR, Lajolo FM. Impact of dietary fiber energy on the calculation of food total energy value in the Brazilian Food Composition Database [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 193 128-133.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.01.051
    • Vancouver

      Menezes EW de, Grande F, Giuntini EB, Lopes T do VC, Dan MCT, Prado SBR do, Franco BDG de M, Charrondiére UR, Lajolo FM. Impact of dietary fiber energy on the calculation of food total energy value in the Brazilian Food Composition Database [Internet]. Food Chemistry. 2016 ; 193 128-133.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2015.01.051
  • Fonte: Journal of Food Composition and Analysis. Unidade: FCF

    Assuntos: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Techniques to evaluate changes in the nutritional profile of food products. Journal of Food Composition and Analysis, v. 53, p. 1-6, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2016.08.007. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Giuntini, E. B., Grande, F., & Menezes, E. W. de. (2016). Techniques to evaluate changes in the nutritional profile of food products. Journal of Food Composition and Analysis, 53, 1-6. doi:10.1016/j.jfca.2016.08.007
    • NLM

      Prado SBR do, Giuntini EB, Grande F, Menezes EW de. Techniques to evaluate changes in the nutritional profile of food products [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2016 ; 53 1-6.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2016.08.007
    • Vancouver

      Prado SBR do, Giuntini EB, Grande F, Menezes EW de. Techniques to evaluate changes in the nutritional profile of food products [Internet]. Journal of Food Composition and Analysis. 2016 ; 53 1-6.[citado 2024 abr. 16 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jfca.2016.08.007
  • Unidade: FCF

    Assuntos: COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, TABELA DE COMPOSIÇÃO DE ALIMENTOS, BASES DE DADOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do. Alimentos processados: avaliação comparativa do perfil nutricional e sistematização do processo de categorização de alimentos prioritários para atualização de bases de dados. 2014. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2014. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-19012015-143203/. Acesso em: 16 abr. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do. (2014). Alimentos processados: avaliação comparativa do perfil nutricional e sistematização do processo de categorização de alimentos prioritários para atualização de bases de dados (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-19012015-143203/
    • NLM

      Prado SBR do. Alimentos processados: avaliação comparativa do perfil nutricional e sistematização do processo de categorização de alimentos prioritários para atualização de bases de dados [Internet]. 2014 ;[citado 2024 abr. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-19012015-143203/
    • Vancouver

      Prado SBR do. Alimentos processados: avaliação comparativa do perfil nutricional e sistematização do processo de categorização de alimentos prioritários para atualização de bases de dados [Internet]. 2014 ;[citado 2024 abr. 16 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-19012015-143203/

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