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ABNT
MELO, Fulvio Viegas Santos Teixeira de et al. Ácidos graxos em filés de bijupirás (Rachycentron canadum) insensibilizados com choque elétrico. 2015, Anais.. Puerto Varas, Chile: ALPA, 2015. . Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Melo, F. V. S. T. de, Viegas, E. M. M., Vargas, S. C., Parisi, G., & Balieiro, J. C. de C. (2015). Ácidos graxos em filés de bijupirás (Rachycentron canadum) insensibilizados com choque elétrico. In Resúmenes. Puerto Varas, Chile: ALPA.
NLM
Melo FVST de, Viegas EMM, Vargas SC, Parisi G, Balieiro JC de C. Ácidos graxos em filés de bijupirás (Rachycentron canadum) insensibilizados com choque elétrico. Resúmenes. 2015 ;[citado 2024 maio 09 ]
Vancouver
Melo FVST de, Viegas EMM, Vargas SC, Parisi G, Balieiro JC de C. Ácidos graxos em filés de bijupirás (Rachycentron canadum) insensibilizados com choque elétrico. Resúmenes. 2015 ;[citado 2024 maio 09 ]
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ABNT
GONÇALVES, Ligia Uribe et al. The fatty acid compositions of total, neutral and polar lipids in wild and farmed lambari (Astyanax altiparanae) (Garutti & Britski, 2000) broodstock. Aquaculture Research, v. 45, n. Ja 2014, p. 195-203, 2014Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/j.1365-2109.2012.03215.x. Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Gonçalves, L. U., Parisi, G., Bonelli, A., Sussel, F. R., & Viegas, E. M. M. (2014). The fatty acid compositions of total, neutral and polar lipids in wild and farmed lambari (Astyanax altiparanae) (Garutti & Britski, 2000) broodstock. Aquaculture Research, 45( Ja 2014), 195-203. doi:10.1111/j.1365-2109.2012.03215.x
NLM
Gonçalves LU, Parisi G, Bonelli A, Sussel FR, Viegas EMM. The fatty acid compositions of total, neutral and polar lipids in wild and farmed lambari (Astyanax altiparanae) (Garutti & Britski, 2000) broodstock [Internet]. Aquaculture Research. 2014 ; 45( Ja 2014): 195-203.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2109.2012.03215.x
Vancouver
Gonçalves LU, Parisi G, Bonelli A, Sussel FR, Viegas EMM. The fatty acid compositions of total, neutral and polar lipids in wild and farmed lambari (Astyanax altiparanae) (Garutti & Britski, 2000) broodstock [Internet]. Aquaculture Research. 2014 ; 45( Ja 2014): 195-203.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/j.1365-2109.2012.03215.x
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ABNT
PIRES, Juliana de Melo et al. Replacing wheat bran by corn gluten feed without steep water in complete dog food. Italian Journal of Animal Science, v. 17, n. 1, p. 263-268, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/1828051X.2017.1335183. Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Pires, J. de M., Ferreira, L. G., Saad, F. M. de O. B., Zangeronimo, M. G., Bueno, I. C. da S., Carneiro, A. D. de S., et al. (2018). Replacing wheat bran by corn gluten feed without steep water in complete dog food. Italian Journal of Animal Science, 17( 1), 263-268. doi:10.1080/1828051X.2017.1335183
NLM
Pires J de M, Ferreira LG, Saad FM de OB, Zangeronimo MG, Bueno IC da S, Carneiro AD de S, Correa GF, Parisi G, Brandi RA. Replacing wheat bran by corn gluten feed without steep water in complete dog food [Internet]. Italian Journal of Animal Science. 2018 ; 17( 1): 263-268.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1080/1828051X.2017.1335183
Vancouver
Pires J de M, Ferreira LG, Saad FM de OB, Zangeronimo MG, Bueno IC da S, Carneiro AD de S, Correa GF, Parisi G, Brandi RA. Replacing wheat bran by corn gluten feed without steep water in complete dog food [Internet]. Italian Journal of Animal Science. 2018 ; 17( 1): 263-268.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1080/1828051X.2017.1335183
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ABNT
NATORI, Mariene Miyoko et al. Oil blends with sesame oil in fish diets: oxidative stress status and fatty acid profiles of lambari. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 48, p. 1-13, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/rbz4820170240. Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Natori, M. M., Oliveira, R. H. F. de, Parisi, G., Bonelli, A., Melo, M. P. de, & Viegas, E. M. M. (2019). Oil blends with sesame oil in fish diets: oxidative stress status and fatty acid profiles of lambari. Revista Brasileira de Zootecnia, 48, 1-13. doi:10.1590/rbz4820170240
NLM
Natori MM, Oliveira RHF de, Parisi G, Bonelli A, Melo MP de, Viegas EMM. Oil blends with sesame oil in fish diets: oxidative stress status and fatty acid profiles of lambari [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2019 ; 48 1-13.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/rbz4820170240
Vancouver
Natori MM, Oliveira RHF de, Parisi G, Bonelli A, Melo MP de, Viegas EMM. Oil blends with sesame oil in fish diets: oxidative stress status and fatty acid profiles of lambari [Internet]. Revista Brasileira de Zootecnia. 2019 ; 48 1-13.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1590/rbz4820170240
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ABNT
VIEGAS, Elisabete Maria Macedo et al. Fatty acid profile of polar lipid fraction of wild and cultivated lambari Astyanax altiparanae. 2011, Anais.. Natal: World Aquaculture Society, 2011. . Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Viegas, E. M. M., Gonçalves, L. U., Parisi, G., & Bonelli, A. (2011). Fatty acid profile of polar lipid fraction of wild and cultivated lambari Astyanax altiparanae. In Abstracts; aquaculture for a changing world. Natal: World Aquaculture Society.
NLM
Viegas EMM, Gonçalves LU, Parisi G, Bonelli A. Fatty acid profile of polar lipid fraction of wild and cultivated lambari Astyanax altiparanae. Abstracts; aquaculture for a changing world. 2011 ;[citado 2024 maio 09 ]
Vancouver
Viegas EMM, Gonçalves LU, Parisi G, Bonelli A. Fatty acid profile of polar lipid fraction of wild and cultivated lambari Astyanax altiparanae. Abstracts; aquaculture for a changing world. 2011 ;[citado 2024 maio 09 ]
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ABNT
GONÇALVES, Ligia Uribe et al. Fatty acid profile of neutral lipid fraction of wild and cultivated Lambari Astyanax altiparanae. 2011, Anais.. Natal: World Aquaculture Society, 2011. . Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Gonçalves, L. U., Parisi, G., Bonelli, A., & Viegas, E. M. M. (2011). Fatty acid profile of neutral lipid fraction of wild and cultivated Lambari Astyanax altiparanae. In Abstracts; aquaculture for a changing world. Natal: World Aquaculture Society.
NLM
Gonçalves LU, Parisi G, Bonelli A, Viegas EMM. Fatty acid profile of neutral lipid fraction of wild and cultivated Lambari Astyanax altiparanae. Abstracts; aquaculture for a changing world. 2011 ;[citado 2024 maio 09 ]
Vancouver
Gonçalves LU, Parisi G, Bonelli A, Viegas EMM. Fatty acid profile of neutral lipid fraction of wild and cultivated Lambari Astyanax altiparanae. Abstracts; aquaculture for a changing world. 2011 ;[citado 2024 maio 09 ]
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ABNT
MELO, Fúlvio Viegas Santos Teixeira de et al. Fatty acid profile of frozen fillets of cobia (Rachycentron canadum) stunned by electronarcosis. Boletim do Instituto de Pesca, v. 46, n. 1, p. 1-7, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.20950/1678-2305.2020.46.1.536. Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Melo, F. V. S. T. de, Parisi, G., Melo, J. F. B., Cruz Neto, M. A. da, Souza, A. M. de, & Viegas, E. M. M. (2020). Fatty acid profile of frozen fillets of cobia (Rachycentron canadum) stunned by electronarcosis. Boletim do Instituto de Pesca, 46( 1), 1-7. doi:10.20950/1678-2305.2020.46.1.536
NLM
Melo FVST de, Parisi G, Melo JFB, Cruz Neto MA da, Souza AM de, Viegas EMM. Fatty acid profile of frozen fillets of cobia (Rachycentron canadum) stunned by electronarcosis [Internet]. Boletim do Instituto de Pesca. 2020 ; 46( 1): 1-7.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.20950/1678-2305.2020.46.1.536
Vancouver
Melo FVST de, Parisi G, Melo JFB, Cruz Neto MA da, Souza AM de, Viegas EMM. Fatty acid profile of frozen fillets of cobia (Rachycentron canadum) stunned by electronarcosis [Internet]. Boletim do Instituto de Pesca. 2020 ; 46( 1): 1-7.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.20950/1678-2305.2020.46.1.536
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ABNT
VIEGAS, Elisabete Maria Macedo et al. Electronarcosis as a pre-slaughter method for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) improves meat quality. 2019, Anais.. Faro: University of Algarve, 2019. . Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Viegas, E. M. M., Baldi, S. C. V., Parisi, G., Lapa-Guimarães, J. das G., Rucinque, D. S., Costa, T. D., & Tabata, Y. A. (2019). Electronarcosis as a pre-slaughter method for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) improves meat quality. In e-Book of Abstracts : “Challenging Food Engineering as a Driver Towards Sustainable Food Processing”. Faro: University of Algarve.
NLM
Viegas EMM, Baldi SCV, Parisi G, Lapa-Guimarães J das G, Rucinque DS, Costa TD, Tabata YA. Electronarcosis as a pre-slaughter method for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) improves meat quality. e-Book of Abstracts : “Challenging Food Engineering as a Driver Towards Sustainable Food Processing”. 2019 ;[citado 2024 maio 09 ]
Vancouver
Viegas EMM, Baldi SCV, Parisi G, Lapa-Guimarães J das G, Rucinque DS, Costa TD, Tabata YA. Electronarcosis as a pre-slaughter method for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) improves meat quality. e-Book of Abstracts : “Challenging Food Engineering as a Driver Towards Sustainable Food Processing”. 2019 ;[citado 2024 maio 09 ]
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ABNT
BALDI, Sheyla Cristina Vargas et al. Effects of different stunning/slaughter methods on frozen fillets quality of cobia (Rachycentron canadum). Aquaculture, v. 486, p. 107-113, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2017.12.003. Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Baldi, S. C. V., Parisi, G., Bonelli, A., Balieiro, J. C. de C., Lapa-Guimarães, J. das G., & Viegas, E. M. M. (2018). Effects of different stunning/slaughter methods on frozen fillets quality of cobia (Rachycentron canadum). Aquaculture, 486, 107-113. doi:10.1016/j.aquaculture.2017.12.003
NLM
Baldi SCV, Parisi G, Bonelli A, Balieiro JC de C, Lapa-Guimarães J das G, Viegas EMM. Effects of different stunning/slaughter methods on frozen fillets quality of cobia (Rachycentron canadum) [Internet]. Aquaculture. 2018 ; 486 107-113.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2017.12.003
Vancouver
Baldi SCV, Parisi G, Bonelli A, Balieiro JC de C, Lapa-Guimarães J das G, Viegas EMM. Effects of different stunning/slaughter methods on frozen fillets quality of cobia (Rachycentron canadum) [Internet]. Aquaculture. 2018 ; 486 107-113.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2017.12.003
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ABNT
VENTURINI, Francine Perri et al. Effects of different stunning methods on blood markers and enzymatic activity of stress responses of tilapia (Oreochromis niloticus). Italian Journal of Animal Science, v. 17, n. 4, p. 1094-1098, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/1828051X.2018.1426396. Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Venturini, F. P., Baldi, S. C. V., Parisi, G., Costa, T. D., Rucinque, D. S., Melo, M. P. de, & Viegas, E. M. M. (2018). Effects of different stunning methods on blood markers and enzymatic activity of stress responses of tilapia (Oreochromis niloticus). Italian Journal of Animal Science, 17( 4), 1094-1098. doi:10.1080/1828051X.2018.1426396
NLM
Venturini FP, Baldi SCV, Parisi G, Costa TD, Rucinque DS, Melo MP de, Viegas EMM. Effects of different stunning methods on blood markers and enzymatic activity of stress responses of tilapia (Oreochromis niloticus) [Internet]. Italian Journal of Animal Science. 2018 ; 17( 4): 1094-1098.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1080/1828051X.2018.1426396
Vancouver
Venturini FP, Baldi SCV, Parisi G, Costa TD, Rucinque DS, Melo MP de, Viegas EMM. Effects of different stunning methods on blood markers and enzymatic activity of stress responses of tilapia (Oreochromis niloticus) [Internet]. Italian Journal of Animal Science. 2018 ; 17( 4): 1094-1098.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1080/1828051X.2018.1426396
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
SANTOS, Driely Kathriny Monteiro et al. Defatted black soldier fly larvae meal as a dietary ingredient for tambaqui (Colossoma macropomum): digestibility, growth performance, haematological parameters, and carcass composition. Aquaculture Research, v. 53, n. 18, p. 6762-6770, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/are.16143. Acesso em: 09 maio 2024.
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Santos, D. K. M., Santana, T. M., Dantas, F. de M., Farias, A. B. de S., Epifânio, C. M. F., Prestes, A. G., et al. (2022). Defatted black soldier fly larvae meal as a dietary ingredient for tambaqui (Colossoma macropomum): digestibility, growth performance, haematological parameters, and carcass composition. Aquaculture Research, 53( 18), 6762-6770. doi:10.1111/are.16143
NLM
Santos DKM, Santana TM, Dantas F de M, Farias AB de S, Epifânio CMF, Prestes AG, Fonseca FAL da, Parisi G, Viegas EMM, Gonçalves LU. Defatted black soldier fly larvae meal as a dietary ingredient for tambaqui (Colossoma macropomum): digestibility, growth performance, haematological parameters, and carcass composition [Internet]. Aquaculture Research. 2022 ; 53( 18): 6762-6770.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.16143
Vancouver
Santos DKM, Santana TM, Dantas F de M, Farias AB de S, Epifânio CMF, Prestes AG, Fonseca FAL da, Parisi G, Viegas EMM, Gonçalves LU. Defatted black soldier fly larvae meal as a dietary ingredient for tambaqui (Colossoma macropomum): digestibility, growth performance, haematological parameters, and carcass composition [Internet]. Aquaculture Research. 2022 ; 53( 18): 6762-6770.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.1111/are.16143
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ABNT
SOUZA, Maria Luiza Rodrigues de et al. Cold and hot smoked Nile tilapia fillets: quality and yield of pigmented and unpigmented fillets. Italian Journal of Food Science, v. 32, n. 2, p. 450-465, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.14674/IJFS-1567. Acesso em: 09 maio 2024.
APA
Souza, M. L. R. de, Viegas, E. M. M., Kronka, S. do N., Amaral, L. A. do, Parisi, G., Coradini, M. F., & Goes, E. S. dos R. (2020). Cold and hot smoked Nile tilapia fillets: quality and yield of pigmented and unpigmented fillets. Italian Journal of Food Science, 32( 2), 450-465. doi:10.14674/IJFS-1567
NLM
Souza MLR de, Viegas EMM, Kronka S do N, Amaral LA do, Parisi G, Coradini MF, Goes ES dos R. Cold and hot smoked Nile tilapia fillets: quality and yield of pigmented and unpigmented fillets [Internet]. Italian Journal of Food Science. 2020 ; 32( 2): 450-465.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.14674/IJFS-1567
Vancouver
Souza MLR de, Viegas EMM, Kronka S do N, Amaral LA do, Parisi G, Coradini MF, Goes ES dos R. Cold and hot smoked Nile tilapia fillets: quality and yield of pigmented and unpigmented fillets [Internet]. Italian Journal of Food Science. 2020 ; 32( 2): 450-465.[citado 2024 maio 09 ] Available from: https://doi.org/10.14674/IJFS-1567