HPLC and mass spectrometric analysis of carotenoids from mango (1997)
Fonte: Journal of Agricultural and Food Chemistry. Unidade: FCFRP
Assuntos: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, ANÁLISE DE ALIMENTOS
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
MERCADANTE, A Z e RODRIGUEZ-AMAYA, D B e BRITTON, G. HPLC and mass spectrometric analysis of carotenoids from mango. Journal of Agricultural and Food Chemistry, v. 45, p. 120-123, 1997Tradução . . Acesso em: 25 set. 2024.APA
Mercadante, A. Z., Rodriguez-Amaya, D. B., & Britton, G. (1997). HPLC and mass spectrometric analysis of carotenoids from mango. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 45, 120-123.NLM
Mercadante AZ, Rodriguez-Amaya DB, Britton G. HPLC and mass spectrometric analysis of carotenoids from mango. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 1997 ; 45 120-123.[citado 2024 set. 25 ]Vancouver
Mercadante AZ, Rodriguez-Amaya DB, Britton G. HPLC and mass spectrometric analysis of carotenoids from mango. Journal of Agricultural and Food Chemistry. 1997 ; 45 120-123.[citado 2024 set. 25 ]