Filtros : "Castro-Alves, Victor Costa" Limpar

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  • Fonte: Food Research International. Unidade: FCF

    Assuntos: BIODIVERSIDADE, FRUTAS, METABÓLITOS

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    • ABNT

      NASCIMENTO, Talita Pimenta do et al. Metabolomic profiling reveals that natural biodiversity surrounding a banana crop may positively influence the nutritional/sensorial profile of ripe fruits. Food Research International, v. 124, p. 165-174, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.07.050. Acesso em: 29 mar. 2024.
    • APA

      Nascimento, T. P. do, Castro-Alves, V. C., Castelan, F. P., Calhau, M. F. N. dos S., Saraiva, L. de A., Agopian, R. G. D., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2019). Metabolomic profiling reveals that natural biodiversity surrounding a banana crop may positively influence the nutritional/sensorial profile of ripe fruits. Food Research International, 124, 165-174. doi:10.1016/j.foodres.2018.07.050
    • NLM

      Nascimento TP do, Castro-Alves VC, Castelan FP, Calhau MFN dos S, Saraiva L de A, Agopian RGD, Cordenunsi-Lysenko BR. Metabolomic profiling reveals that natural biodiversity surrounding a banana crop may positively influence the nutritional/sensorial profile of ripe fruits [Internet]. Food Research International. 2019 ; 124 165-174.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.07.050
    • Vancouver

      Nascimento TP do, Castro-Alves VC, Castelan FP, Calhau MFN dos S, Saraiva L de A, Agopian RGD, Cordenunsi-Lysenko BR. Metabolomic profiling reveals that natural biodiversity surrounding a banana crop may positively influence the nutritional/sensorial profile of ripe fruits [Internet]. Food Research International. 2019 ; 124 165-174.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.07.050
  • Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Pharmaceutical Science and Technology Meeting of the Faculty of Pharmaceutical Sciences, University of São Paulo. Unidade: FCF

    Assuntos: FIBRAS NA DIETA, BETERRABA AÇUCAREIRA

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    • ABNT

      CASTRO-ALVES, Victor Costa e NASCIMENTO, João Roberto Oliveira do. Exploring dietary fibers from industrial by-products: arabino-oligosaccharides from sugar beet differentially regulates macrophage function. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 29 mar. 2024. , 2018
    • APA

      Castro-Alves, V. C., & Nascimento, J. R. O. do. (2018). Exploring dietary fibers from industrial by-products: arabino-oligosaccharides from sugar beet differentially regulates macrophage function. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Castro-Alves VC, Nascimento JRO do. Exploring dietary fibers from industrial by-products: arabino-oligosaccharides from sugar beet differentially regulates macrophage function. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 67 res. FCF129.[citado 2024 mar. 29 ]
    • Vancouver

      Castro-Alves VC, Nascimento JRO do. Exploring dietary fibers from industrial by-products: arabino-oligosaccharides from sugar beet differentially regulates macrophage function. Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2018 ; 54 67 res. FCF129.[citado 2024 mar. 29 ]
  • Unidade: FCF

    Assuntos: SISTEMA IMUNE, CHUCHU, LIPÍDEOS, POLISSACARÍDEOS

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      CASTRO-ALVES, Victor Costa. Effects of fungal- and plant-derived non-starch polysaccharides in macrophages. 2017. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06122017-095228/. Acesso em: 29 mar. 2024.
    • APA

      Castro-Alves, V. C. (2017). Effects of fungal- and plant-derived non-starch polysaccharides in macrophages (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06122017-095228/
    • NLM

      Castro-Alves VC. Effects of fungal- and plant-derived non-starch polysaccharides in macrophages [Internet]. 2017 ;[citado 2024 mar. 29 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06122017-095228/
    • Vancouver

      Castro-Alves VC. Effects of fungal- and plant-derived non-starch polysaccharides in macrophages [Internet]. 2017 ;[citado 2024 mar. 29 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06122017-095228/
  • Fonte: Frontiers in Plant Science. Unidade: FCF

    Assuntos: MAMÃO, ANÁLISE DE ALIMENTOS, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      PRADO, Samira Bernardino Ramos do et al. Physiological degradation of pectin in papaya cell walls: release of long chains galacturonans derived from insoluble fractions during postharvest fruit ripening. Frontiers in Plant Science, v. 7, p. 1-11 art. 1120, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3389/fpls.2016.01120. Acesso em: 29 mar. 2024.
    • APA

      Prado, S. B. R. do, Melfi, P. R., Castro-Alves, V. C., Broetto, S. G., Araújo, E. da S., Nascimento, J. R. O. do, & Fabi, J. P. (2016). Physiological degradation of pectin in papaya cell walls: release of long chains galacturonans derived from insoluble fractions during postharvest fruit ripening. Frontiers in Plant Science, 7, 1-11 art. 1120. doi:10.3389/fpls.2016.01120
    • NLM

      Prado SBR do, Melfi PR, Castro-Alves VC, Broetto SG, Araújo E da S, Nascimento JRO do, Fabi JP. Physiological degradation of pectin in papaya cell walls: release of long chains galacturonans derived from insoluble fractions during postharvest fruit ripening [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2016 ; 7 1-11 art. 1120.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2016.01120
    • Vancouver

      Prado SBR do, Melfi PR, Castro-Alves VC, Broetto SG, Araújo E da S, Nascimento JRO do, Fabi JP. Physiological degradation of pectin in papaya cell walls: release of long chains galacturonans derived from insoluble fractions during postharvest fruit ripening [Internet]. Frontiers in Plant Science. 2016 ; 7 1-11 art. 1120.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.3389/fpls.2016.01120
  • Fonte: Food Analytical Methods. Unidade: FCF

    Assuntos: COMPOSTOS FENÓLICOS, ÁCIDOS ASCÓRBICOS, LARANJA, BANANA

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    • ABNT

      CASTRO-ALVES, Victor Costa e CORDENUNSI-LYSENKO, Beatriz Rosana. Total soluble phenolic compounds quantification is not as simple as it seems. Food Analytical Methods, v. 8, n. 4, p. 873-884, 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s12161-014-9961-0. Acesso em: 29 mar. 2024.
    • APA

      Castro-Alves, V. C., & Cordenunsi-Lysenko, B. R. (2015). Total soluble phenolic compounds quantification is not as simple as it seems. Food Analytical Methods, 8( 4), 873-884. doi:10.1007/s12161-014-9961-0
    • NLM

      Castro-Alves VC, Cordenunsi-Lysenko BR. Total soluble phenolic compounds quantification is not as simple as it seems [Internet]. Food Analytical Methods. 2015 ; 8( 4): 873-884.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12161-014-9961-0
    • Vancouver

      Castro-Alves VC, Cordenunsi-Lysenko BR. Total soluble phenolic compounds quantification is not as simple as it seems [Internet]. Food Analytical Methods. 2015 ; 8( 4): 873-884.[citado 2024 mar. 29 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s12161-014-9961-0
  • Unidade: FCF

    Assuntos: BANANICULTURA, BANANA, BIODIVERSIDADE, COMPOSTOS FENÓLICOS, MATA ATLÂNTICA

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      CASTRO-ALVES, Victor Costa. O efeito da proximidade do fragmento florestal de Mata Atlântica sobre a área de cultivo no amadurecimento de bananas (Musa acuminata AAA cv. Nanicão) e nos compostos fenólicos das folhas de bananeiras. 2014. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2014. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-20032014-151022/. Acesso em: 29 mar. 2024.
    • APA

      Castro-Alves, V. C. (2014). O efeito da proximidade do fragmento florestal de Mata Atlântica sobre a área de cultivo no amadurecimento de bananas (Musa acuminata AAA cv. Nanicão) e nos compostos fenólicos das folhas de bananeiras (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-20032014-151022/
    • NLM

      Castro-Alves VC. O efeito da proximidade do fragmento florestal de Mata Atlântica sobre a área de cultivo no amadurecimento de bananas (Musa acuminata AAA cv. Nanicão) e nos compostos fenólicos das folhas de bananeiras [Internet]. 2014 ;[citado 2024 mar. 29 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-20032014-151022/
    • Vancouver

      Castro-Alves VC. O efeito da proximidade do fragmento florestal de Mata Atlântica sobre a área de cultivo no amadurecimento de bananas (Musa acuminata AAA cv. Nanicão) e nos compostos fenólicos das folhas de bananeiras [Internet]. 2014 ;[citado 2024 mar. 29 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-20032014-151022/

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