Vitamins analysis and physical characteristics of biofortified and red varieties (2012)
Fonte: Anais. Nome do evento: World Congress of Food Science and Technology - IUFoST. Unidade: ESALQ
Assuntos: ARROZ (PROPRIEDADES FÍSICO-QUÍMICAS), VARIEDADES VEGETAIS, VITAMINAS
ABNT
CANNIATTI BRAZACA, Solange Guidolin et al. Vitamins analysis and physical characteristics of biofortified and red varieties. 2012, Anais.. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos, 2012. . Acesso em: 19 set. 2024.APA
Canniatti Brazaca, S. G., Polesi, L. F., Boliani, E., & Sarmento, S. B. S. (2012). Vitamins analysis and physical characteristics of biofortified and red varieties. In Anais. Campinas: Associação Brasileira de Ensino e Pesquisa em Alimentos.NLM
Canniatti Brazaca SG, Polesi LF, Boliani E, Sarmento SBS. Vitamins analysis and physical characteristics of biofortified and red varieties. Anais. 2012 ;[citado 2024 set. 19 ]Vancouver
Canniatti Brazaca SG, Polesi LF, Boliani E, Sarmento SBS. Vitamins analysis and physical characteristics of biofortified and red varieties. Anais. 2012 ;[citado 2024 set. 19 ]