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  • Fonte: International Journal of Molecular Sciences. Unidade: FCF

    Assuntos: VITAMINA D, ENTEROPATIAS INFLAMATÓRIAS, DOENÇA DE CROHN, PEPTÍDEOS, INFLAMAÇÃO, METABÓLITOS, PROBIÓTICOS, COLITE ULCERATIVA, VITAMINA D

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    • ABNT

      BATTISTINI, Carolina et al. Vitamin d modulates intestinal microbiota in inflammatory bowel diseases. International Journal of Molecular Sciences, v. 22, p. 1-22 art. 362, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ijms22010362. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Battistini, C., Ballan, R., Herkenhoff, M. E., Saad, S. M. I., & Sun, J. (2021). Vitamin d modulates intestinal microbiota in inflammatory bowel diseases. International Journal of Molecular Sciences, 22, 1-22 art. 362. doi:10.3390/ijms22010362
    • NLM

      Battistini C, Ballan R, Herkenhoff ME, Saad SMI, Sun J. Vitamin d modulates intestinal microbiota in inflammatory bowel diseases [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2021 ; 22 1-22 art. 362.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijms22010362
    • Vancouver

      Battistini C, Ballan R, Herkenhoff ME, Saad SMI, Sun J. Vitamin d modulates intestinal microbiota in inflammatory bowel diseases [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2021 ; 22 1-22 art. 362.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijms22010362
  • Fonte: LWT - Food Science and Technology. Unidade: FCF

    Assuntos: ACEROLA, PROBIÓTICOS, ALIMENTOS FERMENTADOS, SOJA

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    • ABNT

      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Acerola by-product may improve the in vitro gastrointestinal resistance of probiotic strains in a plant-based fermented beverage. LWT - Food Science and Technology, v. 141 , p. 1-8 art. 110858, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.110858. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Battistini, C., Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2021). Acerola by-product may improve the in vitro gastrointestinal resistance of probiotic strains in a plant-based fermented beverage. LWT - Food Science and Technology, 141 , 1-8 art. 110858. doi:10.1016/j.lwt.2021.110858
    • NLM

      Vieira ADS, Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Acerola by-product may improve the in vitro gastrointestinal resistance of probiotic strains in a plant-based fermented beverage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2021 ; 141 1-8 art. 110858.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.110858
    • Vancouver

      Vieira ADS, Battistini C, Bedani R, Saad SMI. Acerola by-product may improve the in vitro gastrointestinal resistance of probiotic strains in a plant-based fermented beverage [Internet]. LWT - Food Science and Technology. 2021 ; 141 1-8 art. 110858.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2021.110858
  • Fonte: Lactic acid bacteria: a functional approach. Unidade: FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, VITAMINA D

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    • ABNT

      BATTISTINI, Carolina et al. Probiotics, vitamin D, and vitamin D receptor in health and disease. Lactic acid bacteria: a functional approach. Tradução . Boca Raton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2020. . Disponível em: https://doi.org/10.1201/9780429422591. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Battistini, C., Nassani, N., Saad, S. M. I., & Sun, J. (2020). Probiotics, vitamin D, and vitamin D receptor in health and disease. In Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. doi:10.1201/9780429422591
    • NLM

      Battistini C, Nassani N, Saad SMI, Sun J. Probiotics, vitamin D, and vitamin D receptor in health and disease [Internet]. In: Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo; 2020. [citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9780429422591
    • Vancouver

      Battistini C, Nassani N, Saad SMI, Sun J. Probiotics, vitamin D, and vitamin D receptor in health and disease [Internet]. In: Lactic acid bacteria: a functional approach. Boca Raton: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo; 2020. [citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1201/9780429422591
  • Fonte: Journal of Functional Foods. Unidades: HU, FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, INTESTINOS

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    • ABNT

      SANTOS, Douglas Xavier et al. Impact of probiotics and prebiotics targeting metabolic syndrome. Journal of Functional Foods, v. 64, p. 1-17 art. 103666, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103666. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Santos, D. X., Bedani, R., Dórea, E. L., & Saad, S. M. I. (2020). Impact of probiotics and prebiotics targeting metabolic syndrome. Journal of Functional Foods, 64, 1-17 art. 103666. doi:10.1016/j.jff.2019.103666
    • NLM

      Santos DX, Bedani R, Dórea EL, Saad SMI. Impact of probiotics and prebiotics targeting metabolic syndrome [Internet]. Journal of Functional Foods. 2020 ; 64 1-17 art. 103666.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103666
    • Vancouver

      Santos DX, Bedani R, Dórea EL, Saad SMI. Impact of probiotics and prebiotics targeting metabolic syndrome [Internet]. Journal of Functional Foods. 2020 ; 64 1-17 art. 103666.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2019.103666
  • Fonte: Emirates Journal of Food and Agriculture. Unidade: FCF

    Assuntos: CAJÁ, SORVETE, PROBIÓTICOS

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    • ABNT

      PAULA, Clara Mitia de et al. Fat substitution by inulin in goat milk ice cream produced with cajá (Spondias mombin) pulp and probiotic cultures: influence on composition, texture, and acceptability among consumers of two Brazilian regions. Emirates Journal of Food and Agriculture, v. 32 n. 2, p. 140-149, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.9755/ejfa.2020.v32.i2.2074. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Paula, C. M. de, Santos, K. M. O. dos, Oliveira, L. S., Oliveira, J. da S., Buriti, F. C. A., & Saad, S. M. I. (2020). Fat substitution by inulin in goat milk ice cream produced with cajá (Spondias mombin) pulp and probiotic cultures: influence on composition, texture, and acceptability among consumers of two Brazilian regions. Emirates Journal of Food and Agriculture, 32 n. 2, 140-149. doi:10.9755/ejfa.2020.v32.i2.2074
    • NLM

      Paula CM de, Santos KMO dos, Oliveira LS, Oliveira J da S, Buriti FCA, Saad SMI. Fat substitution by inulin in goat milk ice cream produced with cajá (Spondias mombin) pulp and probiotic cultures: influence on composition, texture, and acceptability among consumers of two Brazilian regions [Internet]. Emirates Journal of Food and Agriculture. 2020 ; 32 n. 2 140-149.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.9755/ejfa.2020.v32.i2.2074
    • Vancouver

      Paula CM de, Santos KMO dos, Oliveira LS, Oliveira J da S, Buriti FCA, Saad SMI. Fat substitution by inulin in goat milk ice cream produced with cajá (Spondias mombin) pulp and probiotic cultures: influence on composition, texture, and acceptability among consumers of two Brazilian regions [Internet]. Emirates Journal of Food and Agriculture. 2020 ; 32 n. 2 140-149.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.9755/ejfa.2020.v32.i2.2074
  • Fonte: Natural Product Research. Unidade: FCF

    Assuntos: SISAL, LACTOBACILLUS, POLISSACARÍDEOS, ALIMENTOS FERMENTADOS

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    • ABNT

      APOLINÁRIO, Alexsandra Conceição et al. Aqueous extracts of Agave sisalana boles have prebiotic potential. Natural Product Research, v. 34, n. 16, p. 2367-2371, 2020Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/14786419.2018.1536129. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Apolinário, A. C., Vieira, A. D. S., Saad, S. M. I., Converti, A., Pessoa Junior, A., & Silva, J. A. da. (2020). Aqueous extracts of Agave sisalana boles have prebiotic potential. Natural Product Research, 34( 16), 2367-2371. doi:10.1080/14786419.2018.1536129
    • NLM

      Apolinário AC, Vieira ADS, Saad SMI, Converti A, Pessoa Junior A, Silva JA da. Aqueous extracts of Agave sisalana boles have prebiotic potential [Internet]. Natural Product Research. 2020 ; 34( 16): 2367-2371.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1080/14786419.2018.1536129
    • Vancouver

      Apolinário AC, Vieira ADS, Saad SMI, Converti A, Pessoa Junior A, Silva JA da. Aqueous extracts of Agave sisalana boles have prebiotic potential [Internet]. Natural Product Research. 2020 ; 34( 16): 2367-2371.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1080/14786419.2018.1536129
  • Fonte: Food Science and Technology. Unidades: FE, FCF

    Assuntos: OLIGOSSACARÍDEOS, PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS

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    • ABNT

      SANTOS, Douglas Xavier dos et al. L. acidophilus La-5, fructo-oligosaccharides and inulin may improve sensory acceptance and texture profile of a synbiotic diet mousse. Food Science and Technology, v. 105, p. 329-335, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.02.011. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Santos, D. X. dos, Bedani, R., Perego, P., Converti, A., & Saad, S. M. I. (2019). L. acidophilus La-5, fructo-oligosaccharides and inulin may improve sensory acceptance and texture profile of a synbiotic diet mousse. Food Science and Technology, 105, 329-335. doi:10.1016/j.lwt.2019.02.011
    • NLM

      Santos DX dos, Bedani R, Perego P, Converti A, Saad SMI. L. acidophilus La-5, fructo-oligosaccharides and inulin may improve sensory acceptance and texture profile of a synbiotic diet mousse [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 105 329-335.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.02.011
    • Vancouver

      Santos DX dos, Bedani R, Perego P, Converti A, Saad SMI. L. acidophilus La-5, fructo-oligosaccharides and inulin may improve sensory acceptance and texture profile of a synbiotic diet mousse [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 105 329-335.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.02.011
  • Fonte: Journal of Food Science. Unidade: FCF

    Assuntos: ACEROLA, SOJA, LACTOBACILLUS

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    • ABNT

      VIEIRA, Antônio Diogo Silva et al. Impact of acerola (Malpighia emarginata DC) byproduct and probiotic strains on technological and sensory features of fermented soy beverages. Journal of Food Science, v. 84, n. 12, p. 3726-3734, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1111/1750-3841.14939. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Vieira, A. D. S., Bíscola, V., Albuquerque, M. A. C. de, Bedani, R., & Saad, S. M. I. (2019). Impact of acerola (Malpighia emarginata DC) byproduct and probiotic strains on technological and sensory features of fermented soy beverages. Journal of Food Science, 84( 12), 3726-3734. doi:10.1111/1750-3841.14939
    • NLM

      Vieira ADS, Bíscola V, Albuquerque MAC de, Bedani R, Saad SMI. Impact of acerola (Malpighia emarginata DC) byproduct and probiotic strains on technological and sensory features of fermented soy beverages [Internet]. Journal of Food Science. 2019 ; 84( 12): 3726-3734.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.14939
    • Vancouver

      Vieira ADS, Bíscola V, Albuquerque MAC de, Bedani R, Saad SMI. Impact of acerola (Malpighia emarginata DC) byproduct and probiotic strains on technological and sensory features of fermented soy beverages [Internet]. Journal of Food Science. 2019 ; 84( 12): 3726-3734.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1111/1750-3841.14939
  • Fonte: Food Science and Technology. Unidades: FE, FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, MICROENCAPSULAÇÃO

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    • ABNT

      SANTOS, Douglas Xavier dos et al. Improved probiotic survival to in vitro gastrointestinal stress in a mousse containing Lactobacillus acidophilus La-5 microencapsulated with inulin by spray drying. Food Science and Technology, v. 99, p. 404-410, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.10.010. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Santos, D. X. dos, Casazza, A. A., Aliakbarian, B., Bedani, R., Saad, S. M. I., & Perego, P. (2019). Improved probiotic survival to in vitro gastrointestinal stress in a mousse containing Lactobacillus acidophilus La-5 microencapsulated with inulin by spray drying. Food Science and Technology, 99, 404-410. doi:10.1016/j.lwt.2018.10.010
    • NLM

      Santos DX dos, Casazza AA, Aliakbarian B, Bedani R, Saad SMI, Perego P. Improved probiotic survival to in vitro gastrointestinal stress in a mousse containing Lactobacillus acidophilus La-5 microencapsulated with inulin by spray drying [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 99 404-410.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.10.010
    • Vancouver

      Santos DX dos, Casazza AA, Aliakbarian B, Bedani R, Saad SMI, Perego P. Improved probiotic survival to in vitro gastrointestinal stress in a mousse containing Lactobacillus acidophilus La-5 microencapsulated with inulin by spray drying [Internet]. Food Science and Technology. 2019 ; 99 404-410.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2018.10.010
  • Fonte: International Journal of Food Microbiology. Unidade: FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, MARACUJÁ

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    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Influence of passion fruit by-product and fructooligosaccharides on the viability of Streptococcus thermophilus TH-4 and Lactobacillus rhamnosus LGG in folate bio-enriched fermented soy products and their effect on probiotic survival and folate bio-accessibility under in vitro simulated gastrointestinal conditions. International Journal of Food Microbiology, v. 292, p. 126-136, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.012. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Yamacita, D. S., Bedani, R., LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2019). Influence of passion fruit by-product and fructooligosaccharides on the viability of Streptococcus thermophilus TH-4 and Lactobacillus rhamnosus LGG in folate bio-enriched fermented soy products and their effect on probiotic survival and folate bio-accessibility under in vitro simulated gastrointestinal conditions. International Journal of Food Microbiology, 292, 126-136. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.012
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Yamacita DS, Bedani R, LeBlanc JG, Saad SMI. Influence of passion fruit by-product and fructooligosaccharides on the viability of Streptococcus thermophilus TH-4 and Lactobacillus rhamnosus LGG in folate bio-enriched fermented soy products and their effect on probiotic survival and folate bio-accessibility under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2019 ; 292 126-136.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.012
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Yamacita DS, Bedani R, LeBlanc JG, Saad SMI. Influence of passion fruit by-product and fructooligosaccharides on the viability of Streptococcus thermophilus TH-4 and Lactobacillus rhamnosus LGG in folate bio-enriched fermented soy products and their effect on probiotic survival and folate bio-accessibility under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2019 ; 292 126-136.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.012
  • Fonte: International Journal of Food Sciences and Nutrition. Unidades: EESC, FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, ACEROLA, COMPOSTOS FENÓLICOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BIANCHI, Fernanda et al. Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model. International Journal of Food Sciences and Nutrition, v. 70, n. 2, p. 182-194, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/09637486.2018.1498065. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Bianchi, F., Lopes, N. P., Adorno, M. A. T., Sakamoto, I. K., Genovese, M. I., Saad, S. M. I., & Sivieri, K. (2019). Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 70( 2), 182-194. doi:10.1080/09637486.2018.1498065
    • NLM

      Bianchi F, Lopes NP, Adorno MAT, Sakamoto IK, Genovese MI, Saad SMI, Sivieri K. Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 2019 ; 70( 2): 182-194.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1080/09637486.2018.1498065
    • Vancouver

      Bianchi F, Lopes NP, Adorno MAT, Sakamoto IK, Genovese MI, Saad SMI, Sivieri K. Impact of combining acerola by-product with a probiotic strain on a gut microbiome model [Internet]. International Journal of Food Sciences and Nutrition. 2019 ; 70( 2): 182-194.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1080/09637486.2018.1498065
  • Fonte: Food Research International. Unidades: EESC, FCF

    Assuntos: SEQUENCIAMENTO GENÉTICO, METABÓLITOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BIANCHI, Fernanda et al. In vitro modulation of human gut microbiota composition and metabolites by Bifidobacterium longum BB-46 and a citric pectin. Food Research International, v. 120, p. 595-602, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.010. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Bianchi, F., Larsen, N., Tieghi, T. de M., Adorno, M. A. T., Saad, S. M. I., Jespersen, L., & Sivieri, K. (2019). In vitro modulation of human gut microbiota composition and metabolites by Bifidobacterium longum BB-46 and a citric pectin. Food Research International, 120, 595-602. doi:10.1016/j.foodres.2018.11.010
    • NLM

      Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. In vitro modulation of human gut microbiota composition and metabolites by Bifidobacterium longum BB-46 and a citric pectin [Internet]. Food Research International. 2019 ; 120 595-602.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.010
    • Vancouver

      Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. In vitro modulation of human gut microbiota composition and metabolites by Bifidobacterium longum BB-46 and a citric pectin [Internet]. Food Research International. 2019 ; 120 595-602.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2018.11.010
  • Fonte: Journal of Functional Foods. Unidade: FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, COMPOSTOS FENÓLICOS

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Tropical fruit by-products water extracts as sources of soluble fibres and phenolic compounds with potential antioxidant, anti-inflammatory, and functional properties. Journal of Functional Foods, v. 52, p. 724-733, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.12.002. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Levit, R., Carolina, B., Bedani, R., LeBlanc, A. de M. de, Saad, S. M. I., & LeBlanc, J. G. (2019). Tropical fruit by-products water extracts as sources of soluble fibres and phenolic compounds with potential antioxidant, anti-inflammatory, and functional properties. Journal of Functional Foods, 52, 724-733. doi:10.1016/j.jff.2018.12.002
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Levit R, Carolina B, Bedani R, LeBlanc A de M de, Saad SMI, LeBlanc JG. Tropical fruit by-products water extracts as sources of soluble fibres and phenolic compounds with potential antioxidant, anti-inflammatory, and functional properties [Internet]. Journal of Functional Foods. 2019 ; 52 724-733.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.12.002
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Levit R, Carolina B, Bedani R, LeBlanc A de M de, Saad SMI, LeBlanc JG. Tropical fruit by-products water extracts as sources of soluble fibres and phenolic compounds with potential antioxidant, anti-inflammatory, and functional properties [Internet]. Journal of Functional Foods. 2019 ; 52 724-733.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.jff.2018.12.002
  • Fonte: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidade: FCF

    Assuntos: OBESIDADE, MICROBIOLOGIA

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    • ABNT

      BIANCHI, Fernanda et al. Gut microbiome approaches to treat obesity in humans. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 103, p. 1081-1094, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9570-8. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Bianchi, F., Duque, A. L. R. F., Saad, S. M. I., & Sivieri, K. (2019). Gut microbiome approaches to treat obesity in humans. Applied Microbiology and Biotechnology, 103, 1081-1094. doi:10.1007/s00253-018-9570-8
    • NLM

      Bianchi F, Duque ALRF, Saad SMI, Sivieri K. Gut microbiome approaches to treat obesity in humans [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2019 ; 103 1081-1094.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9570-8
    • Vancouver

      Bianchi F, Duque ALRF, Saad SMI, Sivieri K. Gut microbiome approaches to treat obesity in humans [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2019 ; 103 1081-1094.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9570-8
  • Unidade: FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, ALIMENTOS FUNCIONAIS, COMPOSTOS FENÓLICOS

    Acesso à fonteComo citar
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    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de. Effect of vegetable by-products on folate production by starter and probiotic microorganisms to develop a bio-enriched fermented soy product. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-05092018-105229/. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de. (2018). Effect of vegetable by-products on folate production by starter and probiotic microorganisms to develop a bio-enriched fermented soy product (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-05092018-105229/
    • NLM

      Albuquerque MAC de. Effect of vegetable by-products on folate production by starter and probiotic microorganisms to develop a bio-enriched fermented soy product [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 24 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-05092018-105229/
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de. Effect of vegetable by-products on folate production by starter and probiotic microorganisms to develop a bio-enriched fermented soy product [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 24 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9133/tde-05092018-105229/
  • Fonte: Applied Microbiology and Biotechnology. Unidades: EESC, FCF

    Assuntos: SEQUÊNCIA DO DNA, OBESIDADE, FERMENTAÇÃO

    Acesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      BIANCHI, Fernanda et al. Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46. Applied Microbiology and Biotechnology, v. 102, p. 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3), 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9234-8. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Bianchi, F., Larsen, N., Tieghi, T. de M., Adorno, M. A. T., Kot, W., Saad, S. M. I., et al. (2018). Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46. Applied Microbiology and Biotechnology, 102, 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3). doi:10.1007/s00253-018-9234-8
    • NLM

      Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Kot W, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46 [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2018 ; 102 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3).[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9234-8
    • Vancouver

      Bianchi F, Larsen N, Tieghi T de M, Adorno MAT, Kot W, Saad SMI, Jespersen L, Sivieri K. Modulation of gut microbiota from obese individuals by in vitro fermentation of citrus pectin in combination with Bifidobacterium longum BB-46 [Internet]. Applied Microbiology and Biotechnology. 2018 ; 102 8827-8840 : + Supplementary materials ( S1-S3).[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00253-018-9234-8
  • Fonte: Acta Alimentaria. Unidades: ESALQ, FCF

    Assuntos: PROBIÓTICOS, LACTOBACILLUS, STREPTOCOCCUS

    Acesso à fonteDOIComo citar
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    • ABNT

      PEREIRA, L. C et al. Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese. Acta Alimentaria, v. 39, n. 3, p. 265-276, 2010Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1556/AALIM.39.2010.3.3. Acesso em: 24 maio 2024.
    • APA

      Pereira, L. C., Souza, C. H. B. de, Behrens, J. H., & Saad, S. M. I. (2010). Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese. Acta Alimentaria, 39( 3), 265-276. doi:10.1556/AALIM.39.2010.3.3
    • NLM

      Pereira LC, Souza CHB de, Behrens JH, Saad SMI. Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese [Internet]. Acta Alimentaria. 2010 ; 39( 3): 265-276.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1556/AALIM.39.2010.3.3
    • Vancouver

      Pereira LC, Souza CHB de, Behrens JH, Saad SMI. Lactobacillus acidophilus and bifidobacterium sp. in co-culture improve sensory acceptance of potentially probiotic petit-suisse cheese [Internet]. Acta Alimentaria. 2010 ; 39( 3): 265-276.[citado 2024 maio 24 ] Available from: https://doi.org/10.1556/AALIM.39.2010.3.3

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