Evaluation of proanthocyanidins and tannins during seed development (1986)
Nome do evento: Latin-American and Caribbean Seminar on Recent Advances in Bean Research. Unidade: FCFAssuntos: PROANTOCIANIDINAS (AVALIAÇÃO), ANTIOXIDANTES (AVALIAÇÃO), SEMENTES (DESENVOLVIMENTO)
A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
ABNT
COELHO, J V e LAJOLO, Franco Maria. Evaluation of proanthocyanidins and tannins during seed development. 1986, Anais.. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 1986. . Acesso em: 10 out. 2024.APA
Coelho, J. V., & Lajolo, F. M. (1986). Evaluation of proanthocyanidins and tannins during seed development. In . São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Coelho JV, Lajolo FM. Evaluation of proanthocyanidins and tannins during seed development. 1986 ;[citado 2024 out. 10 ]Vancouver
Coelho JV, Lajolo FM. Evaluation of proanthocyanidins and tannins during seed development. 1986 ;[citado 2024 out. 10 ]