Effect of vegetable oil oxidation on the ability to harden AISI 1045 and 4140 steel (2005)
Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Anual da Associação Brasileira de Metalurgia e Materiais. Unidade: EESC
Assuntos: TRATAMENTO TÉRMICO, ÓLEOS VEGETAIS COMO COMBUSTÍVEIS, TÊMPERA (ENGENHARIA)
ABNT
CANALE, Lauralice de Campos Franceschini et al. Effect of vegetable oil oxidation on the ability to harden AISI 1045 and 4140 steel. 2005, Anais.. São Paulo: ABM, 2005. . Acesso em: 05 jun. 2024.APA
Canale, L. de C. F., Sanchez Sarmiento, G., Totten, G. E., Felde, I., & Penha, R. N. (2005). Effect of vegetable oil oxidation on the ability to harden AISI 1045 and 4140 steel. In Anais. São Paulo: ABM.NLM
Canale L de CF, Sanchez Sarmiento G, Totten GE, Felde I, Penha RN. Effect of vegetable oil oxidation on the ability to harden AISI 1045 and 4140 steel. Anais. 2005 ;[citado 2024 jun. 05 ]Vancouver
Canale L de CF, Sanchez Sarmiento G, Totten GE, Felde I, Penha RN. Effect of vegetable oil oxidation on the ability to harden AISI 1045 and 4140 steel. Anais. 2005 ;[citado 2024 jun. 05 ]