Interfacial behavior of food proteins (2013)
Source: Current Nutrition & Food Science. Unidade: FCF
Subjects: QUÍMICA COLOIDAL, POLISSACARÍDEOS
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ABNT
LANNES, Suzana Caetano da Silva e MIQUELIM, Joice Natali. Interfacial behavior of food proteins. Current Nutrition & Food Science, v. 9, n. 1, p. 10-14, 2013Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.2174/1573401311309010004. Acesso em: 28 maio 2024.APA
Lannes, S. C. da S., & Miquelim, J. N. (2013). Interfacial behavior of food proteins. Current Nutrition & Food Science, 9( 1), 10-14. doi:10.2174/1573401311309010004NLM
Lannes SC da S, Miquelim JN. Interfacial behavior of food proteins [Internet]. Current Nutrition & Food Science. 2013 ; 9( 1): 10-14.[citado 2024 maio 28 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1573401311309010004Vancouver
Lannes SC da S, Miquelim JN. Interfacial behavior of food proteins [Internet]. Current Nutrition & Food Science. 2013 ; 9( 1): 10-14.[citado 2024 maio 28 ] Available from: https://doi.org/10.2174/1573401311309010004