Antioxidant activity in anise (Pipinella anisun, L) extracts (1998)
Source: Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. Conference titles: Biennial Meeting International Society for Free Radical Research. Unidade: FCF
Subjects: ADITIVOS ALIMENTARES, NUTRIÇÃO
ABNT
SCHIRCH, D T e MOREIRA, A V B e MANCINI-FILHO, Jorge. Antioxidant activity in anise (Pipinella anisun, L) extracts. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 17 jun. 2024. , 1998APA
Schirch, D. T., Moreira, A. V. B., & Mancini-Filho, J. (1998). Antioxidant activity in anise (Pipinella anisun, L) extracts. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Schirch DT, Moreira AVB, Mancini-Filho J. Antioxidant activity in anise (Pipinella anisun, L) extracts. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. 1998 ; 34 200 Res. PS15-32.[citado 2024 jun. 17 ]Vancouver
Schirch DT, Moreira AVB, Mancini-Filho J. Antioxidant activity in anise (Pipinella anisun, L) extracts. Revista de Farmácia e Bioquímica da Universidade de São Paulo. 1998 ; 34 200 Res. PS15-32.[citado 2024 jun. 17 ]