Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature (2016)
Source: Ciência Rural. Unidade: ESALQ
Subjects: CARBOIDRATOS, FLORES DE CORTE, GÉRBERA, LONGEVIDADE, PÓS-COLHEITA, TEMPERATURA
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ABNT
MUNIZ, Ana Carolina Corrêa et al. Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature. Ciência Rural, v. 46, n. 11, p. 1945-1951, 2016Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20151627. Acesso em: 06 jun. 2024.APA
Muniz, A. C. C., Galati, V. C., Marques, K. M., Mattiuz, C. F. M., & Mattiuz, B. -H. (2016). Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature. Ciência Rural, 46( 11), 1945-1951. doi:10.1590/0103-8478cr20151627NLM
Muniz ACC, Galati VC, Marques KM, Mattiuz CFM, Mattiuz B-H. Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature [Internet]. Ciência Rural. 2016 ; 46( 11): 1945-1951.[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20151627Vancouver
Muniz ACC, Galati VC, Marques KM, Mattiuz CFM, Mattiuz B-H. Postharvest quality of red gerberas depending on the storage temperature [Internet]. Ciência Rural. 2016 ; 46( 11): 1945-1951.[citado 2024 jun. 06 ] Available from: https://doi.org/10.1590/0103-8478cr20151627