Filtros : "AMIDO" Removido: "Grã-Bretanha (Reino Unido, UK)" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Molecules: a journal of synthetic organic and natural product chemistry. Unidade: IQSC

    Subjects: NANOCOMPOSITOS, AMIDO, BENTONITA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SABADINI, Rodrigo Cesar et al. Hydrogels Based on Natural Polymers Loaded with Bentonite and/or Halloysite: Composition Impact on Spectroscopic, Thermal, and Swelling Properties. Molecules: a journal of synthetic organic and natural product chemistry, v. 29, p. 131, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/molecules29010131. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Sabadini, R. C., Fernandes, M., Bermudez, V. de Z., Pawlicka, A., & Silva, M. M. (2024). Hydrogels Based on Natural Polymers Loaded with Bentonite and/or Halloysite: Composition Impact on Spectroscopic, Thermal, and Swelling Properties. Molecules: a journal of synthetic organic and natural product chemistry, 29, 131. doi:10.3390/molecules29010131
    • NLM

      Sabadini RC, Fernandes M, Bermudez V de Z, Pawlicka A, Silva MM. Hydrogels Based on Natural Polymers Loaded with Bentonite and/or Halloysite: Composition Impact on Spectroscopic, Thermal, and Swelling Properties [Internet]. Molecules: a journal of synthetic organic and natural product chemistry. 2024 ;29 131.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules29010131
    • Vancouver

      Sabadini RC, Fernandes M, Bermudez V de Z, Pawlicka A, Silva MM. Hydrogels Based on Natural Polymers Loaded with Bentonite and/or Halloysite: Composition Impact on Spectroscopic, Thermal, and Swelling Properties [Internet]. Molecules: a journal of synthetic organic and natural product chemistry. 2024 ;29 131.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.3390/molecules29010131
  • Source: Emergent Materials. Unidades: FFCLRP, ESALQ, IQSC

    Subjects: AMIDO, BATATA, BIOMATERIAIS, IMPRESSÃO 3-D, REGENERAÇÃO ÓSSEA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPONCHIADO, Pedro Augusto Invernizzi et al. Clean modification of potato starch to improve 3D printing of potential bone bio‑scafolds. Emergent Materials, p. 1-14, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s42247-024-00673-6. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Sponchiado, P. A. I., Melo, M. T. de, Bitencourt, B. S., Guedes, J. S., Blácido, D. R. T., Augusto, P. E. D., et al. (2024). Clean modification of potato starch to improve 3D printing of potential bone bio‑scafolds. Emergent Materials, 1-14. doi:10.1007/s42247-024-00673-6
    • NLM

      Sponchiado PAI, Melo MT de, Bitencourt BS, Guedes JS, Blácido DRT, Augusto PED, Ramos AP, Maniglia BC. Clean modification of potato starch to improve 3D printing of potential bone bio‑scafolds [Internet]. Emergent Materials. 2024 ; 1-14.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42247-024-00673-6
    • Vancouver

      Sponchiado PAI, Melo MT de, Bitencourt BS, Guedes JS, Blácido DRT, Augusto PED, Ramos AP, Maniglia BC. Clean modification of potato starch to improve 3D printing of potential bone bio‑scafolds [Internet]. Emergent Materials. 2024 ; 1-14.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s42247-024-00673-6
  • Unidade: EP

    Subjects: FLOTAÇÃO, HEMATITA, AMIDO, HIDRODINÂMICA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ANDRADE, Elaine Cristina e CHELGANI, Saeed Chehreh e LEAL FILHO, Laurindo de Salles. A systematic study on gelatinization efficiency of starch by NaOH for enhanced hematite depression. 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.mineng.2024.108621. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Andrade, E. C., Chelgani, S. C., & Leal Filho, L. de S. (2024). A systematic study on gelatinization efficiency of starch by NaOH for enhanced hematite depression. doi:10.1016/j.mineng.2024.108621
    • NLM

      Andrade EC, Chelgani SC, Leal Filho L de S. A systematic study on gelatinization efficiency of starch by NaOH for enhanced hematite depression. [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.mineng.2024.108621
    • Vancouver

      Andrade EC, Chelgani SC, Leal Filho L de S. A systematic study on gelatinization efficiency of starch by NaOH for enhanced hematite depression. [Internet]. 2024 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.mineng.2024.108621
  • Source: Foods. Unidade: FZEA

    Subjects: MANDIOCA, AMIDO, NANOPARTÍCULAS, ULTRASSOM, ESTABILIZANTES, EMULSIFICANTES

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAMOS, Giselle Vallim Corrêa et al. Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers. Foods, v. 13, n. 2, p. 1-17, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/foods13020327. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Ramos, G. V. C., Rabelo, M. E. A., Pinho, S. C. de, Valencia, G. A., Sobral, P. J. do A., & Moraes, I. C. F. (2024). Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers. Foods, 13( 2), 1-17. doi:10.3390/foods13020327
    • NLM

      Ramos GVC, Rabelo MEA, Pinho SC de, Valencia GA, Sobral PJ do A, Moraes ICF. Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers [Internet]. Foods. 2024 ; 13( 2): 1-17.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13020327
    • Vancouver

      Ramos GVC, Rabelo MEA, Pinho SC de, Valencia GA, Sobral PJ do A, Moraes ICF. Dual modification of cassava starch using physical treatments for production of pickering stabilizers [Internet]. Foods. 2024 ; 13( 2): 1-17.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.3390/foods13020327
  • Source: Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin. Unidade: ESALQ

    Subjects: ALIMENTOS DE ORIGEM VEGETAL, AMIDO, TUBÉRCULOS, VARIEDADES VEGETAIS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIQUEIRA, Marcos Vinicius Bohrer Monteiro et al. Agronomic characteristics (varieties or landraces) and potential of Xanthosoma sagittifolium as food and starch source. Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin. Tradução . Amsterdam: Elsevier, 2023. v. 2. . Disponível em: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-90057-7.00010-3. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Siqueira, M. V. B. M., Nascimento, W. F. do, Pedrosa, M. W., & Veasey, E. A. (2023). Agronomic characteristics (varieties or landraces) and potential of Xanthosoma sagittifolium as food and starch source. In Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin (Vol. 2). Amsterdam: Elsevier. doi:10.1016/B978-0-323-90057-7.00010-3
    • NLM

      Siqueira MVBM, Nascimento WF do, Pedrosa MW, Veasey EA. Agronomic characteristics (varieties or landraces) and potential of Xanthosoma sagittifolium as food and starch source [Internet]. In: Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-90057-7.00010-3
    • Vancouver

      Siqueira MVBM, Nascimento WF do, Pedrosa MW, Veasey EA. Agronomic characteristics (varieties or landraces) and potential of Xanthosoma sagittifolium as food and starch source [Internet]. In: Varieties and landraces : cultural practices and traditional uses. Underground starchy crops of South American origin. Amsterdam: Elsevier; 2023. [citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/B978-0-323-90057-7.00010-3
  • Source: Agropecuária do futuro: tecnologia, sustentabilidade e a segurança alimentar. Grupo de Trabalho GT 02: Governança e gestão do agronegócio. Conference titles: Congresso da Sociedade Brasileira de Economia, Administração e Sociologia Rural - SOBER. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, COLHEITA, FÉCULA, MANDIOCA, MODELOS MATEMÁTICOS, REGRESSÃO LINEAR

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALVES, Lucilio Rogerio Aparecido e SANCHES, André Luis Ramos e FELIPE, Fábio Isaías. Determinantes da disponibilidade de matéria-prima e produção de fécula de mandioca no Brasil. 2023, Anais.. Piracicaba, SP: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.even3.com.br/anais/sober2023/626869-determinantes-da-disponibilidade-de-materia-prima-e-producao-de-fecula-de-mandioca-no-brasil/. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Alves, L. R. A., Sanches, A. L. R., & Felipe, F. I. (2023). Determinantes da disponibilidade de matéria-prima e produção de fécula de mandioca no Brasil. In Agropecuária do futuro: tecnologia, sustentabilidade e a segurança alimentar. Grupo de Trabalho GT 02: Governança e gestão do agronegócio. Piracicaba, SP: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://www.even3.com.br/anais/sober2023/626869-determinantes-da-disponibilidade-de-materia-prima-e-producao-de-fecula-de-mandioca-no-brasil/
    • NLM

      Alves LRA, Sanches ALR, Felipe FI. Determinantes da disponibilidade de matéria-prima e produção de fécula de mandioca no Brasil [Internet]. Agropecuária do futuro: tecnologia, sustentabilidade e a segurança alimentar. Grupo de Trabalho GT 02: Governança e gestão do agronegócio. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.even3.com.br/anais/sober2023/626869-determinantes-da-disponibilidade-de-materia-prima-e-producao-de-fecula-de-mandioca-no-brasil/
    • Vancouver

      Alves LRA, Sanches ALR, Felipe FI. Determinantes da disponibilidade de matéria-prima e produção de fécula de mandioca no Brasil [Internet]. Agropecuária do futuro: tecnologia, sustentabilidade e a segurança alimentar. Grupo de Trabalho GT 02: Governança e gestão do agronegócio. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.even3.com.br/anais/sober2023/626869-determinantes-da-disponibilidade-de-materia-prima-e-producao-de-fecula-de-mandioca-no-brasil/
  • Source: Polymer Engineering and Science. Unidade: IQSC

    Subjects: REOLOGIA, QUITOSANA, TERMOPLÁSTICOS, AMIDO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HORN, Marília M e MARTINS, Virginia da Conceição Amaro e PLEPIS, Ana Maria de Guzzi. Characterization of films and film-forming solutions of chitosan/thermoplastic rice starch associations: Role of starch oxidation and plasticizer type in the molecular interactions. Polymer Engineering and Science, p. 1-13, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/pen.26513. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Horn, M. M., Martins, V. da C. A., & Plepis, A. M. de G. (2023). Characterization of films and film-forming solutions of chitosan/thermoplastic rice starch associations: Role of starch oxidation and plasticizer type in the molecular interactions. Polymer Engineering and Science, 1-13. doi:10.1002/pen.26513
    • NLM

      Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Characterization of films and film-forming solutions of chitosan/thermoplastic rice starch associations: Role of starch oxidation and plasticizer type in the molecular interactions [Internet]. Polymer Engineering and Science. 2023 ; 1-13.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1002/pen.26513
    • Vancouver

      Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Characterization of films and film-forming solutions of chitosan/thermoplastic rice starch associations: Role of starch oxidation and plasticizer type in the molecular interactions [Internet]. Polymer Engineering and Science. 2023 ; 1-13.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1002/pen.26513
  • Unidade: FFCLRP

    Subjects: AMIDO, BIOMATERIAIS, HIDROXIAPATITA, IMPRESSÃO 3-D

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SPONCHIADO, Pedro Augusto Invernizzi. Impressão 3D de scaffolds ósseos a base de amido de batata modificado por aquecimento a seco. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-10112023-145221/. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Sponchiado, P. A. I. (2023). Impressão 3D de scaffolds ósseos a base de amido de batata modificado por aquecimento a seco (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-10112023-145221/
    • NLM

      Sponchiado PAI. Impressão 3D de scaffolds ósseos a base de amido de batata modificado por aquecimento a seco [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-10112023-145221/
    • Vancouver

      Sponchiado PAI. Impressão 3D de scaffolds ósseos a base de amido de batata modificado por aquecimento a seco [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-10112023-145221/
  • Unidade: FZEA

    Subjects: AMIDO, QUINOA, NANOPARTÍCULAS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RAMOS, Giselle Vallim Corrêa. Modificação dupla do amido de mandioca para estabilização de emulsões de Pickering e produção de géis carregados: sistemas de encapsulação de curcumina à base de amido. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-16022024-152835/. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Ramos, G. V. C. (2023). Modificação dupla do amido de mandioca para estabilização de emulsões de Pickering e produção de géis carregados: sistemas de encapsulação de curcumina à base de amido (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-16022024-152835/
    • NLM

      Ramos GVC. Modificação dupla do amido de mandioca para estabilização de emulsões de Pickering e produção de géis carregados: sistemas de encapsulação de curcumina à base de amido [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-16022024-152835/
    • Vancouver

      Ramos GVC. Modificação dupla do amido de mandioca para estabilização de emulsões de Pickering e produção de géis carregados: sistemas de encapsulação de curcumina à base de amido [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74133/tde-16022024-152835/
  • Source: Innovative Food Science and Emerging Technologies. Unidades: ESALQ, CENA

    Subjects: ALIMENTOS, AMIDO, ANTI-INFLAMATÓRIOS, DIGESTÃO, FLAVONOIDES, IMAGEM 3D, TRANSTORNOS DE DEGLUTIÇÃO, UVA

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SARTORI, Alan Giovanini de Oliveira et al. Anthocyanin bioaccessibility and anti-inflammatory activity of a grape-based 3D printed food for dysphagia. Innovative Food Science and Emerging Technologies, v. 84, p. 1-13, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103289. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Sartori, A. G. de O., Saliba, A. S. M. C., Bitencourt, B. S., Guedes, J. S., Torres, L. C. R., Alencar, S. M. de, & Augusto, P. E. D. (2023). Anthocyanin bioaccessibility and anti-inflammatory activity of a grape-based 3D printed food for dysphagia. Innovative Food Science and Emerging Technologies, 84, 1-13. doi:10.1016/j.ifset.2023.103289
    • NLM

      Sartori AG de O, Saliba ASMC, Bitencourt BS, Guedes JS, Torres LCR, Alencar SM de, Augusto PED. Anthocyanin bioaccessibility and anti-inflammatory activity of a grape-based 3D printed food for dysphagia [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2023 ; 84 1-13.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103289
    • Vancouver

      Sartori AG de O, Saliba ASMC, Bitencourt BS, Guedes JS, Torres LCR, Alencar SM de, Augusto PED. Anthocyanin bioaccessibility and anti-inflammatory activity of a grape-based 3D printed food for dysphagia [Internet]. Innovative Food Science and Emerging Technologies. 2023 ; 84 1-13.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ifset.2023.103289
  • Source: Livestock Science. Unidades: FZEA, ESALQ

    Subjects: DIETA ANIMAL, SUÍNOS, DIGESTÃO ANIMAL, AMIDO, CINÉTICA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TELLES, Filipe Garcia et al. Pig diets formulated with different sources of starch based in vitro kinetics of starch digestion. Livestock Science, v. 268, p. 1-6, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.105149. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Telles, F. G., Saleh, M. A. D., Paula, V. R. C. de, Alvarenga, P. V. A., Leonel, M., Araújo, L. F., et al. (2023). Pig diets formulated with different sources of starch based in vitro kinetics of starch digestion. Livestock Science, 268, 1-6. doi:10.1016/j.livsci.2022.105149
    • NLM

      Telles FG, Saleh MAD, Paula VRC de, Alvarenga PVA, Leonel M, Araújo LF, Ruiz U dos S, Berto DA, Tse MLP. Pig diets formulated with different sources of starch based in vitro kinetics of starch digestion [Internet]. Livestock Science. 2023 ; 268 1-6.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.105149
    • Vancouver

      Telles FG, Saleh MAD, Paula VRC de, Alvarenga PVA, Leonel M, Araújo LF, Ruiz U dos S, Berto DA, Tse MLP. Pig diets formulated with different sources of starch based in vitro kinetics of starch digestion [Internet]. Livestock Science. 2023 ; 268 1-6.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.livsci.2022.105149
  • Unidade: FZEA

    Subjects: AÇÚCAR, AMIDO, EQUINOS, GLICEMIA, INSULINA, INTERLEUCINA 1

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SCHMIDT, Natalia Telles. Efeito de dietas com diferentes fontes energéticas sobre o perfil inflamatório de equinos hígidos. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-08022024-111603/. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Schmidt, N. T. (2023). Efeito de dietas com diferentes fontes energéticas sobre o perfil inflamatório de equinos hígidos (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-08022024-111603/
    • NLM

      Schmidt NT. Efeito de dietas com diferentes fontes energéticas sobre o perfil inflamatório de equinos hígidos [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-08022024-111603/
    • Vancouver

      Schmidt NT. Efeito de dietas com diferentes fontes energéticas sobre o perfil inflamatório de equinos hígidos [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74131/tde-08022024-111603/
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: ÁGUA DO SOLO, AMIDO, BIOPOLÍMEROS, LIXIVIAÇÃO, MODELAGEM DE DADOS, NITROGÊNIO, POTÁSSIO, SOLUTO

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MARCANDALLI, Luiz Henrique. Biopolímero: efeitos em aspectos físico-hídricos do solo e na dinâmica de nitrogênio e potássio. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11152/tde-04012024-152409/. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Marcandalli, L. H. (2023). Biopolímero: efeitos em aspectos físico-hídricos do solo e na dinâmica de nitrogênio e potássio (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11152/tde-04012024-152409/
    • NLM

      Marcandalli LH. Biopolímero: efeitos em aspectos físico-hídricos do solo e na dinâmica de nitrogênio e potássio [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11152/tde-04012024-152409/
    • Vancouver

      Marcandalli LH. Biopolímero: efeitos em aspectos físico-hídricos do solo e na dinâmica de nitrogênio e potássio [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11152/tde-04012024-152409/
  • Source: Proceedings .... Conference titles: International Silage Conference - ISC. Unidades: FZEA, ESALQ

    Subjects: AMIDO, CORTE (PLANTAS), GADO NELORE, MILHO, PECUÁRIA DE CORTE, RÚMEN

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANT’ANNA, Daniel Furtado Dardengo et al. The impact of a corn second - crop snaplage chopped with different particle length of cut on the beef cattle performance. 2023, Anais.. Beijing: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo, 2023. . Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Sant’Anna, D. F. D., Santos, D. P. dos, Volpato, A., Anjos, V. F. L. dos, Reis, G. de A., Machado, J., et al. (2023). The impact of a corn second - crop snaplage chopped with different particle length of cut on the beef cattle performance. In Proceedings ... Beijing: Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Sant’Anna DFD, Santos DP dos, Volpato A, Anjos VFL dos, Reis G de A, Machado J, Salvati GG, Santos WP, Reis RHP dos, Morais G, Vieira RAM, Saran Netto A, Nussio LG. The impact of a corn second - crop snaplage chopped with different particle length of cut on the beef cattle performance. Proceedings .. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ]
    • Vancouver

      Sant’Anna DFD, Santos DP dos, Volpato A, Anjos VFL dos, Reis G de A, Machado J, Salvati GG, Santos WP, Reis RHP dos, Morais G, Vieira RAM, Saran Netto A, Nussio LG. The impact of a corn second - crop snaplage chopped with different particle length of cut on the beef cattle performance. Proceedings .. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ]
  • Source: Food Bioscience. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, FRUTAS, IMPRESSÃO 3-D, MILHO, TEXTURA, TRANSTORNOS DE DEGLUTIÇÃO, TRATAMENTO TÉRMICO

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GUEDES, Jaqueline Souza e BITENCOURT, Bruna Sousa e AUGUSTO, Pedro Esteves Duarte. Modification of maize starch by dry heating treatment (DHT) and its use as gelling ingredients in fruit-based 3D-printed food for dysphagic people. Food Bioscience, v. 56, p. 1-15, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2023.103310. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Guedes, J. S., Bitencourt, B. S., & Augusto, P. E. D. (2023). Modification of maize starch by dry heating treatment (DHT) and its use as gelling ingredients in fruit-based 3D-printed food for dysphagic people. Food Bioscience, 56, 1-15. doi:10.1016/j.fbio.2023.103310
    • NLM

      Guedes JS, Bitencourt BS, Augusto PED. Modification of maize starch by dry heating treatment (DHT) and its use as gelling ingredients in fruit-based 3D-printed food for dysphagic people [Internet]. Food Bioscience. 2023 ; 56 1-15.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2023.103310
    • Vancouver

      Guedes JS, Bitencourt BS, Augusto PED. Modification of maize starch by dry heating treatment (DHT) and its use as gelling ingredients in fruit-based 3D-printed food for dysphagic people [Internet]. Food Bioscience. 2023 ; 56 1-15.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fbio.2023.103310
  • Conference titles: Brazil MRS Meeting. Unidades: IQSC, EESC

    Subjects: EXTRUSÃO, AMIDO, TERMOPLÁSTICOS

    Versão PublicadaHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      LIZANO, Kelly Lucas e CURVELO, Antonio Aprigio da Silva e CARVALHO, Antonio Jose Felix. Densification of starch compound for direct dosing in thermoplastic starch extrusion process. 2023, Anais.. Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ffee28d3-65d0-4351-aa78-46f3cafd96b4/P20761.pdf. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Lizano, K. L., Curvelo, A. A. da S., & Carvalho, A. J. F. (2023). Densification of starch compound for direct dosing in thermoplastic starch extrusion process. In . Rio de Janeiro: Instituto de Química de São Carlos, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://repositorio.usp.br/directbitstream/ffee28d3-65d0-4351-aa78-46f3cafd96b4/P20761.pdf
    • NLM

      Lizano KL, Curvelo AA da S, Carvalho AJF. Densification of starch compound for direct dosing in thermoplastic starch extrusion process [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ffee28d3-65d0-4351-aa78-46f3cafd96b4/P20761.pdf
    • Vancouver

      Lizano KL, Curvelo AA da S, Carvalho AJF. Densification of starch compound for direct dosing in thermoplastic starch extrusion process [Internet]. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://repositorio.usp.br/directbitstream/ffee28d3-65d0-4351-aa78-46f3cafd96b4/P20761.pdf
  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidade: FFCLRP

    Subjects: AMIDO, ABACATE, POLÍMEROS (QUÍMICA ORGÂNICA)

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      AGUILAR, Guilherme José e TAPIA-BLACIDO, Delia Rita. Evaluating how avocado residue addition affects the properties of cassava starch-based foam trays. International Journal of Biological Macromolecules, v. 240, p. 1-11, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2023.124348. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Aguilar, G. J., & Tapia-Blacido, D. R. (2023). Evaluating how avocado residue addition affects the properties of cassava starch-based foam trays. International Journal of Biological Macromolecules, 240, 1-11. doi:10.1016/j.ijbiomac.2023.124348
    • NLM

      Aguilar GJ, Tapia-Blacido DR. Evaluating how avocado residue addition affects the properties of cassava starch-based foam trays [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2023 ; 240 1-11.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2023.124348
    • Vancouver

      Aguilar GJ, Tapia-Blacido DR. Evaluating how avocado residue addition affects the properties of cassava starch-based foam trays [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2023 ; 240 1-11.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2023.124348
  • Source: PaleoAmerica. Unidades: IB, MAE

    Subjects: AMIDO, PALEOÍNDIOS, LAGOA SANTA (MG)

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FLORES, Rodrigo Angeles et al. Confirmation of starchy plant processing in Lagoa Santa by paleoindian people: results of microrremain and use-wear analysis at Lapa Grande de Taquaraçu. PaleoAmerica, v. 9, n. 1, p. 7-24, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/20555563.2023.2174828. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Flores, R. A., Venezia, M. E., Araujo, A. G. de M., & Ceccantini, G. (2023). Confirmation of starchy plant processing in Lagoa Santa by paleoindian people: results of microrremain and use-wear analysis at Lapa Grande de Taquaraçu. PaleoAmerica, 9( 1), 7-24. doi:10.1080/20555563.2023.2174828
    • NLM

      Flores RA, Venezia ME, Araujo AG de M, Ceccantini G. Confirmation of starchy plant processing in Lagoa Santa by paleoindian people: results of microrremain and use-wear analysis at Lapa Grande de Taquaraçu [Internet]. PaleoAmerica. 2023 ;9( 1): 7-24.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1080/20555563.2023.2174828
    • Vancouver

      Flores RA, Venezia ME, Araujo AG de M, Ceccantini G. Confirmation of starchy plant processing in Lagoa Santa by paleoindian people: results of microrremain and use-wear analysis at Lapa Grande de Taquaraçu [Internet]. PaleoAmerica. 2023 ;9( 1): 7-24.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.1080/20555563.2023.2174828
  • Source: Proceedings .... Conference titles: International Silage Conference - ISC. Unidade: ESALQ

    Subjects: AMIDO, DIGESTIBILIDADE, GADO HOLANDÊS, LACTAÇÃO ANIMAL, LEITE, MILHO, SILAGEM, SUPLEMENTOS ALIMENTARES PARA ANIMAIS, VACAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      WANG, C. Q et al. Effects of strategic supplementation with ground corn or whole-plant corn silage mechanically processed on lactating dairy cows in Brazil. 2023, Anais.. Beijing: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo, 2023. . Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Wang, C. Q., Reis, G. de A., Santos, W. P. dos, Salvati, G. G. de S., Oliveira, K. S. de, Gritti, V. C., et al. (2023). Effects of strategic supplementation with ground corn or whole-plant corn silage mechanically processed on lactating dairy cows in Brazil. In Proceedings ... Beijing: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, Universidade de São Paulo.
    • NLM

      Wang CQ, Reis G de A, Santos WP dos, Salvati GG de S, Oliveira KS de, Gritti VC, Arthur BAV, Nazato LM, Morais G, Nussio LG. Effects of strategic supplementation with ground corn or whole-plant corn silage mechanically processed on lactating dairy cows in Brazil. Proceedings .. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ]
    • Vancouver

      Wang CQ, Reis G de A, Santos WP dos, Salvati GG de S, Oliveira KS de, Gritti VC, Arthur BAV, Nazato LM, Morais G, Nussio LG. Effects of strategic supplementation with ground corn or whole-plant corn silage mechanically processed on lactating dairy cows in Brazil. Proceedings .. 2023 ;[citado 2024 maio 23 ]
  • Source: Polysaccharides. Unidade: IQSC

    Subjects: QUITOSANA, AMIDO, FILMES

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      HORN, Marilia M. e MARTINS, Virginia da Conceição Amaro e PLEPIS, Ana Maria de Guzzi. Effect of Amylopectin Content on Mechanical, Barrier and Thermal Properties of Plasticized Starch/Chitosan Films. Polysaccharides, v. 4, n. 3, p. 208-218, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/polysaccharides4030015. Acesso em: 23 maio 2024.
    • APA

      Horn, M. M., Martins, V. da C. A., & Plepis, A. M. de G. (2023). Effect of Amylopectin Content on Mechanical, Barrier and Thermal Properties of Plasticized Starch/Chitosan Films. Polysaccharides, 4( 3), 208-218. doi:10.3390/polysaccharides4030015
    • NLM

      Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Effect of Amylopectin Content on Mechanical, Barrier and Thermal Properties of Plasticized Starch/Chitosan Films [Internet]. Polysaccharides. 2023 ;4( 3): 208-218.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polysaccharides4030015
    • Vancouver

      Horn MM, Martins V da CA, Plepis AM de G. Effect of Amylopectin Content on Mechanical, Barrier and Thermal Properties of Plasticized Starch/Chitosan Films [Internet]. Polysaccharides. 2023 ;4( 3): 208-218.[citado 2024 maio 23 ] Available from: https://doi.org/10.3390/polysaccharides4030015

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024