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  • Unidade: FCF

    Subjects: NEOPLASIAS MAMÁRIAS, ZINCO, NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL

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    • ABNT

      GUERREIRO, Caroline de Aquino. Evaluation of zinc treatment on spheroids and adherent cells of the MCF7 breast cancer cell lineage. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-30102023-151702/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Guerreiro, C. de A. (2023). Evaluation of zinc treatment on spheroids and adherent cells of the MCF7 breast cancer cell lineage (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-30102023-151702/
    • NLM

      Guerreiro C de A. Evaluation of zinc treatment on spheroids and adherent cells of the MCF7 breast cancer cell lineage [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-30102023-151702/
    • Vancouver

      Guerreiro C de A. Evaluation of zinc treatment on spheroids and adherent cells of the MCF7 breast cancer cell lineage [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-30102023-151702/
  • Unidade: FCF

    Subjects: COVID-19, PROSTAGLANDINAS, INFLAMAÇÃO

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    • ABNT

      FERNANDES, Ligia Prestes. Effect of baseline eicosapentaenoic omega 3/omega 6 fatty acids ratio on COVID-19 severity in non-immunized patients. 2023. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-01112023-141254/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Fernandes, L. P. (2023). Effect of baseline eicosapentaenoic omega 3/omega 6 fatty acids ratio on COVID-19 severity in non-immunized patients (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-01112023-141254/
    • NLM

      Fernandes LP. Effect of baseline eicosapentaenoic omega 3/omega 6 fatty acids ratio on COVID-19 severity in non-immunized patients [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-01112023-141254/
    • Vancouver

      Fernandes LP. Effect of baseline eicosapentaenoic omega 3/omega 6 fatty acids ratio on COVID-19 severity in non-immunized patients [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-01112023-141254/
  • Unidade: FCF

    Subjects: NEOPLASIAS, CONHECIMENTO, ATITUDES

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    • ABNT

      KOLAWOLE, Ibiwumi Damaris. Dissemination of information on breast cancer prevention in Nigeria. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-08032024-170613/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Kolawole, I. D. (2023). Dissemination of information on breast cancer prevention in Nigeria (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-08032024-170613/
    • NLM

      Kolawole ID. Dissemination of information on breast cancer prevention in Nigeria [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-08032024-170613/
    • Vancouver

      Kolawole ID. Dissemination of information on breast cancer prevention in Nigeria [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-08032024-170613/
  • Unidade: FCF

    Subjects: BIODISPONIBILIDADE, POLIMORFISMO, NUTRIGENÔMICA

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    • ABNT

      FRAGA, Layanne Nascimento. Bioavailability of citrus flavanones and its effect on cardiometabolic parameters in humans. 2023. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2023. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-18082023-144155/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Fraga, L. N. (2023). Bioavailability of citrus flavanones and its effect on cardiometabolic parameters in humans (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-18082023-144155/
    • NLM

      Fraga LN. Bioavailability of citrus flavanones and its effect on cardiometabolic parameters in humans [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-18082023-144155/
    • Vancouver

      Fraga LN. Bioavailability of citrus flavanones and its effect on cardiometabolic parameters in humans [Internet]. 2023 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-18082023-144155/
  • Unidade: FCF

    Subjects: FLAVONOIDES, POLISSACARÍDEOS, NANOPARTÍCULAS, SUPLEMENTOS DIETÉTICOS, PROTEÍNAS

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    • ABNT

      ROSALES, Thiecla Katiane Osvaldt. Nanoencapsulation of anthocyanins based on pectin and lysozyme: a new technological approach to increase the physicochemical stability of phenolic compounds. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14102022-160404/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Rosales, T. K. O. (2022). Nanoencapsulation of anthocyanins based on pectin and lysozyme: a new technological approach to increase the physicochemical stability of phenolic compounds (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14102022-160404/
    • NLM

      Rosales TKO. Nanoencapsulation of anthocyanins based on pectin and lysozyme: a new technological approach to increase the physicochemical stability of phenolic compounds [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14102022-160404/
    • Vancouver

      Rosales TKO. Nanoencapsulation of anthocyanins based on pectin and lysozyme: a new technological approach to increase the physicochemical stability of phenolic compounds [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14102022-160404/
  • Unidade: FCF

    Subjects: PLANTAS, COMPORTAMENTO DO CONSUMIDOR, SEGURANÇA ALIMENTAR, ROTULAGEM DE ALIMENTOS

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    • ABNT

      FINGER, Jéssica de Aragão Freire Ferreira. Consumer perception, microbiological safety, and technological aspects of minimally processed vegetables in Brazil. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14022023-144720/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Finger, J. de A. F. F. (2022). Consumer perception, microbiological safety, and technological aspects of minimally processed vegetables in Brazil (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14022023-144720/
    • NLM

      Finger J de AFF. Consumer perception, microbiological safety, and technological aspects of minimally processed vegetables in Brazil [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14022023-144720/
    • Vancouver

      Finger J de AFF. Consumer perception, microbiological safety, and technological aspects of minimally processed vegetables in Brazil [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14022023-144720/
  • Unidade: FCF

    Subjects: ARTERIOSCLEROSE, POLARIZAÇÃO, INFLAMAÇÃO

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      LEÃO, Matheus de Castro. Docosahexaenoic fatty acid nanoencapsulated with Anti-PECAM-1 as strategy to increase atherosclerotic plaque stability. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-30112022-111709/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Leão, M. de C. (2022). Docosahexaenoic fatty acid nanoencapsulated with Anti-PECAM-1 as strategy to increase atherosclerotic plaque stability (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-30112022-111709/
    • NLM

      Leão M de C. Docosahexaenoic fatty acid nanoencapsulated with Anti-PECAM-1 as strategy to increase atherosclerotic plaque stability [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-30112022-111709/
    • Vancouver

      Leão M de C. Docosahexaenoic fatty acid nanoencapsulated with Anti-PECAM-1 as strategy to increase atherosclerotic plaque stability [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-30112022-111709/
  • Unidade: FCF

    Subjects: PROANTOCIANIDINAS, FIBRAS NATURAIS, MARACUJÁ, OBESIDADE, DOENÇAS CARDIOVASCULARES

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    • ABNT

      CARDOSO, Laila Guimarães Zeraik. Effects of passion fruit (Passiflora tenuifila Killip) intake on eutrophic and obese subjects: Lipidomic approach. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14022023-165009/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Cardoso, L. G. Z. (2022). Effects of passion fruit (Passiflora tenuifila Killip) intake on eutrophic and obese subjects: Lipidomic approach (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14022023-165009/
    • NLM

      Cardoso LGZ. Effects of passion fruit (Passiflora tenuifila Killip) intake on eutrophic and obese subjects: Lipidomic approach [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14022023-165009/
    • Vancouver

      Cardoso LGZ. Effects of passion fruit (Passiflora tenuifila Killip) intake on eutrophic and obese subjects: Lipidomic approach [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-14022023-165009/
  • Unidade: FCF

    Subjects: ESTRESSE OXIDATIVO, BIOMARCADORES, ARTERIOSCLEROSE

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    • ABNT

      PIMENTEL, Mariana Vieira de Mello Barros. Clinical relevance of oxidative stress biomarkers in cardiovascular prevention. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-15022023-135127/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Pimentel, M. V. de M. B. (2022). Clinical relevance of oxidative stress biomarkers in cardiovascular prevention (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-15022023-135127/
    • NLM

      Pimentel MV de MB. Clinical relevance of oxidative stress biomarkers in cardiovascular prevention [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-15022023-135127/
    • Vancouver

      Pimentel MV de MB. Clinical relevance of oxidative stress biomarkers in cardiovascular prevention [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-15022023-135127/
  • Unidade: FCF

    Subjects: NUTRIÇÃO EXPERIMENTAL, CIÊNCIA DE ALIMENTOS, SELÊNIO, OBESIDADE

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    • ABNT

      PASCOAL, Gabriela de Freitas Laiber. Selenium supplementation during puberty and young adult-hood mitigates obesity-induced metabolic, cellular and epigenetic alterations in male rat physiology. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-25082022-172904/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Pascoal, G. de F. L. (2022). Selenium supplementation during puberty and young adult-hood mitigates obesity-induced metabolic, cellular and epigenetic alterations in male rat physiology (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-25082022-172904/
    • NLM

      Pascoal G de FL. Selenium supplementation during puberty and young adult-hood mitigates obesity-induced metabolic, cellular and epigenetic alterations in male rat physiology [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-25082022-172904/
    • Vancouver

      Pascoal G de FL. Selenium supplementation during puberty and young adult-hood mitigates obesity-induced metabolic, cellular and epigenetic alterations in male rat physiology [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-25082022-172904/
  • Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, CAMBUCI, BIODISPONIBILIDADE

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    • ABNT

      SILVA, Rafaela Rossi e. Bioavailability of ellagitannins from cambuci (Campomanesia Phaea Berg) in healthy and obese subjects. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-29072022-205852/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Silva, R. R. e. (2022). Bioavailability of ellagitannins from cambuci (Campomanesia Phaea Berg) in healthy and obese subjects (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-29072022-205852/
    • NLM

      Silva RR e. Bioavailability of ellagitannins from cambuci (Campomanesia Phaea Berg) in healthy and obese subjects [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-29072022-205852/
    • Vancouver

      Silva RR e. Bioavailability of ellagitannins from cambuci (Campomanesia Phaea Berg) in healthy and obese subjects [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-29072022-205852/
  • Unidade: FCF

    Subjects: ESTRESSE OXIDATIVO, BIOMARCADORES

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SANTANA, Tamires Miranda. Effect of trans-resveratrol on oxidative stress biomarkers associated with atherosclerosis. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-27102022-170736/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Santana, T. M. (2022). Effect of trans-resveratrol on oxidative stress biomarkers associated with atherosclerosis (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-27102022-170736/
    • NLM

      Santana TM. Effect of trans-resveratrol on oxidative stress biomarkers associated with atherosclerosis [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-27102022-170736/
    • Vancouver

      Santana TM. Effect of trans-resveratrol on oxidative stress biomarkers associated with atherosclerosis [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-27102022-170736/
  • Unidade: FCF

    Subjects: COMPOSTOS FENÓLICOS, JABUTICABA, CAMBUCI, OBESIDADE

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    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PESSOA, Érika Vicencia Monteiro. Role of phenolic compounds from brazilian native fruits on obesity-induced insulin resistance in skeletal muscle. 2021. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-23022022-142148/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Pessoa, É. V. M. (2021). Role of phenolic compounds from brazilian native fruits on obesity-induced insulin resistance in skeletal muscle (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-23022022-142148/
    • NLM

      Pessoa ÉVM. Role of phenolic compounds from brazilian native fruits on obesity-induced insulin resistance in skeletal muscle [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-23022022-142148/
    • Vancouver

      Pessoa ÉVM. Role of phenolic compounds from brazilian native fruits on obesity-induced insulin resistance in skeletal muscle [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-23022022-142148/
  • Unidade: FCF

    Assunto: METABÓLITOS SECUNDÁRIOS

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    • ABNT

      MEZA, Silvia Leticia Rivero. Influence of pre- and post-harvest treatments on metabolite profiling of tomato fruit (Solanum lycopersicum) during ripening. 2021. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-05082021-102520/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Meza, S. L. R. (2021). Influence of pre- and post-harvest treatments on metabolite profiling of tomato fruit (Solanum lycopersicum) during ripening (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-05082021-102520/
    • NLM

      Meza SLR. Influence of pre- and post-harvest treatments on metabolite profiling of tomato fruit (Solanum lycopersicum) during ripening [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-05082021-102520/
    • Vancouver

      Meza SLR. Influence of pre- and post-harvest treatments on metabolite profiling of tomato fruit (Solanum lycopersicum) during ripening [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-05082021-102520/
  • Unidade: FCF

    Subjects: FISIOLOGIA PÓS-COLHEITA, FRUTAS, MAMÃO

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    • ABNT

      SOARES, Caroline Giacomelli. Systems biology applied to the study of papaya fruit ripening: the influence of ethylene. 2021. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-22022022-110627/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Soares, C. G. (2021). Systems biology applied to the study of papaya fruit ripening: the influence of ethylene (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-22022022-110627/
    • NLM

      Soares CG. Systems biology applied to the study of papaya fruit ripening: the influence of ethylene [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-22022022-110627/
    • Vancouver

      Soares CG. Systems biology applied to the study of papaya fruit ripening: the influence of ethylene [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-22022022-110627/
  • Unidade: FCF

    Subjects: JABUTICABA, POLIFENÓIS

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    • ABNT

      RODRIGUES, Larissa. The role of jaboticaba (Plinia jaboticaba (VELL.) Berg) phenolic compounds in obesity-associated intestinal inflammation. 2021. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2021. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-20122021-125650/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Rodrigues, L. (2021). The role of jaboticaba (Plinia jaboticaba (VELL.) Berg) phenolic compounds in obesity-associated intestinal inflammation (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-20122021-125650/
    • NLM

      Rodrigues L. The role of jaboticaba (Plinia jaboticaba (VELL.) Berg) phenolic compounds in obesity-associated intestinal inflammation [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-20122021-125650/
    • Vancouver

      Rodrigues L. The role of jaboticaba (Plinia jaboticaba (VELL.) Berg) phenolic compounds in obesity-associated intestinal inflammation [Internet]. 2021 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-20122021-125650/
  • Unidade: FCF

    Subjects: OXIDAÇÃO, COMPOSTOS FENÓLICOS

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    • ABNT

      ROSCHEL, Gabriela Grassmann. Oxidative stability of Echium plantagineum oil. 2020. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-29062021-113808/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Roschel, G. G. (2020). Oxidative stability of Echium plantagineum oil (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-29062021-113808/
    • NLM

      Roschel GG. Oxidative stability of Echium plantagineum oil [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-29062021-113808/
    • Vancouver

      Roschel GG. Oxidative stability of Echium plantagineum oil [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-29062021-113808/
  • Unidade: FCF

    Subjects: ARTERIOSCLEROSE, OXIDAÇÃO, CAMUNDONGOS, ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 3, ÁCIDOS GRAXOS OMEGA 6

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    • ABNT

      NOGUEIRA, Marina Sayuri e CASTRO, Inar Alves de. Effect of long-term consumption of oxidized polyunsaturated fatty acids on atherosclerotic lesion in LDL receptor knockout mice. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-20122021-112905/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Nogueira, M. S., & Castro, I. A. de. (2020). Effect of long-term consumption of oxidized polyunsaturated fatty acids on atherosclerotic lesion in LDL receptor knockout mice (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-20122021-112905/
    • NLM

      Nogueira MS, Castro IA de. Effect of long-term consumption of oxidized polyunsaturated fatty acids on atherosclerotic lesion in LDL receptor knockout mice [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-20122021-112905/
    • Vancouver

      Nogueira MS, Castro IA de. Effect of long-term consumption of oxidized polyunsaturated fatty acids on atherosclerotic lesion in LDL receptor knockout mice [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-20122021-112905/
  • Unidade: FCF

    Subjects: POLIFENÓIS, JABUTICABA, OBESIDADE, METABOLÔMICA

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    • ABNT

      MOURA, Márcio Hercules Caldas. Effect of the phenolic compounds from Sabara jaboticaba (Plinia jaboticaba (Vell.) Berg) in reducing health risks caused by obesity. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06072021-131154/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Moura, M. H. C. (2020). Effect of the phenolic compounds from Sabara jaboticaba (Plinia jaboticaba (Vell.) Berg) in reducing health risks caused by obesity (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06072021-131154/
    • NLM

      Moura MHC. Effect of the phenolic compounds from Sabara jaboticaba (Plinia jaboticaba (Vell.) Berg) in reducing health risks caused by obesity [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06072021-131154/
    • Vancouver

      Moura MHC. Effect of the phenolic compounds from Sabara jaboticaba (Plinia jaboticaba (Vell.) Berg) in reducing health risks caused by obesity [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-06072021-131154/
  • Unidade: FCF

    Subjects: NEOPLASIAS MAMÁRIAS, OBESIDADE, SUCOS DE FRUTAS, LARANJA

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    • ABNT

      CASTRO, Natália Pinheiro de. The effects of maternal obesity during gestation and lactation and orange juice intake on the metabolic profile of male offspring exposed to control and obesogenic diets and breast cancer risk of female offspring. 2020. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2020. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-03122020-200908/. Acesso em: 15 jun. 2024.
    • APA

      Castro, N. P. de. (2020). The effects of maternal obesity during gestation and lactation and orange juice intake on the metabolic profile of male offspring exposed to control and obesogenic diets and breast cancer risk of female offspring (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-03122020-200908/
    • NLM

      Castro NP de. The effects of maternal obesity during gestation and lactation and orange juice intake on the metabolic profile of male offspring exposed to control and obesogenic diets and breast cancer risk of female offspring [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-03122020-200908/
    • Vancouver

      Castro NP de. The effects of maternal obesity during gestation and lactation and orange juice intake on the metabolic profile of male offspring exposed to control and obesogenic diets and breast cancer risk of female offspring [Internet]. 2020 ;[citado 2024 jun. 15 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9132/tde-03122020-200908/

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