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  • Unidade: FZEA

    Subjects: RNA, TRANSCRIÇÃO GÊNICA, FÍGADO, IMUNIDADE, DOENÇAS METABÓLICAS, MÚSCULO ESQUELÉTICO

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    • ABNT

      FANALLI, Simara Larissa. Effect of the addition of different sources of fatty acids in the pig diet on the transcriptomic profile of different tissues. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-16082022-104944/. Acesso em: 11 jun. 2024.
    • APA

      Fanalli, S. L. (2022). Effect of the addition of different sources of fatty acids in the pig diet on the transcriptomic profile of different tissues (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-16082022-104944/
    • NLM

      Fanalli SL. Effect of the addition of different sources of fatty acids in the pig diet on the transcriptomic profile of different tissues [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 11 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-16082022-104944/
    • Vancouver

      Fanalli SL. Effect of the addition of different sources of fatty acids in the pig diet on the transcriptomic profile of different tissues [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 11 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-16082022-104944/
  • Unidade: FZEA

    Subjects: ÁCIDOS GRAXOS, EXPRESSÃO GÊNICA, HOMEOSTASE, SEQUENCIAMENTO GENÉTICO, SUÍNOS

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    • ABNT

      SILVA, Bruna Pereira Martins da. Lipid and transcriptome profile of the brain of pigs fed with different oil sources. 2022. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Pirassununga, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-31012023-094032/. Acesso em: 11 jun. 2024.
    • APA

      Silva, B. P. M. da. (2022). Lipid and transcriptome profile of the brain of pigs fed with different oil sources (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Pirassununga. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-31012023-094032/
    • NLM

      Silva BPM da. Lipid and transcriptome profile of the brain of pigs fed with different oil sources [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 11 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-31012023-094032/
    • Vancouver

      Silva BPM da. Lipid and transcriptome profile of the brain of pigs fed with different oil sources [Internet]. 2022 ;[citado 2024 jun. 11 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/74/74135/tde-31012023-094032/

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