Spectrophotometric determination of caramel content in spirits aged in oak casks (2002)
Source: Journal of AOAC International. Unidade: IQSC
Assunto: QUÍMICA INORGÂNICA
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ABNT
BOSCOLO, Maurício et al. Spectrophotometric determination of caramel content in spirits aged in oak casks. Journal of AOAC International, v. 85, n. 3, p. 744-750, 2002Tradução . . Acesso em: 28 maio 2024.APA
Boscolo, M., Andrade Sobrinho, L. G. de, Lima Neto, B. dos S., Franco, D. W., & Ferreira, M. M. C. (2002). Spectrophotometric determination of caramel content in spirits aged in oak casks. Journal of AOAC International, 85( 3), 744-750.NLM
Boscolo M, Andrade Sobrinho LG de, Lima Neto B dos S, Franco DW, Ferreira MMC. Spectrophotometric determination of caramel content in spirits aged in oak casks. Journal of AOAC International. 2002 ; 85( 3): 744-750.[citado 2024 maio 28 ]Vancouver
Boscolo M, Andrade Sobrinho LG de, Lima Neto B dos S, Franco DW, Ferreira MMC. Spectrophotometric determination of caramel content in spirits aged in oak casks. Journal of AOAC International. 2002 ; 85( 3): 744-750.[citado 2024 maio 28 ]