Filtros : "FCF003" Removidos: "TEIXEIRA, MANOEL JACOBSEN" "HRAC" "Itália" "KURACHI, CRISTINA" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Journal of Nutrition. Unidade: FCF

    Subjects: VITAMINAS, PREBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEDANI, Raquel et al. B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome. Journal of Nutrition, v. 154, n. 2, p. 341-353, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.tjnut.2023.12.038. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Bedani, R., Cucick, A. C. C., Albuquerque, M. A. C. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2024). B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome. Journal of Nutrition, 154( 2), 341-353. doi:10.1016/j.tjnut.2023.12.038
    • NLM

      Bedani R, Cucick ACC, Albuquerque MAC de, LeBlanc JG, Saad SMI. B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome [Internet]. Journal of Nutrition. 2024 ; 154( 2): 341-353.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.tjnut.2023.12.038
    • Vancouver

      Bedani R, Cucick ACC, Albuquerque MAC de, LeBlanc JG, Saad SMI. B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome [Internet]. Journal of Nutrition. 2024 ; 154( 2): 341-353.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.tjnut.2023.12.038
  • Source: Chemical Engineering Research and Design. Unidade: FCF

    Subjects: DIABETES MELLITUS, SÍNTESE QUÍMICA, QUÍMICA FINA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA JUNIOR, João Lameu et al. Process intensification in flow chemistry using micro and millidevices: numerical simulations of the syntheses of three different intermediate API compounds for diabetes mellitus drug production. Chemical Engineering Research and Design, v. 205, p. 401–412, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.cherd.2024.04.007. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Silva Junior, J. L., Calvo, P. V. C., Palma, M. S. A., Lopes, M. G. M., & Santana, H. S. (2024). Process intensification in flow chemistry using micro and millidevices: numerical simulations of the syntheses of three different intermediate API compounds for diabetes mellitus drug production. Chemical Engineering Research and Design, 205, 401–412. doi:10.1016/j.cherd.2024.04.007
    • NLM

      Silva Junior JL, Calvo PVC, Palma MSA, Lopes MGM, Santana HS. Process intensification in flow chemistry using micro and millidevices: numerical simulations of the syntheses of three different intermediate API compounds for diabetes mellitus drug production [Internet]. Chemical Engineering Research and Design. 2024 ; 205 401–412.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.cherd.2024.04.007
    • Vancouver

      Silva Junior JL, Calvo PVC, Palma MSA, Lopes MGM, Santana HS. Process intensification in flow chemistry using micro and millidevices: numerical simulations of the syntheses of three different intermediate API compounds for diabetes mellitus drug production [Internet]. Chemical Engineering Research and Design. 2024 ; 205 401–412.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.cherd.2024.04.007
  • Unidade: FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, BIOTECNOLOGIA, ALIMENTOS, ENZIMAS

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VITOLO, Michele. Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. . São Paulo: Blucher. . Acesso em: 31 maio 2024. , 2024
    • APA

      Vitolo, M. (2024). Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. São Paulo: Blucher.
    • NLM

      Vitolo M. Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. 2024 ;[citado 2024 maio 31 ]
    • Vancouver

      Vitolo M. Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. 2024 ;[citado 2024 maio 31 ]
  • Source: New BIOTECHNOLOGY. Unidade: FCF

    Subjects: CERVEJA, LÍQUIDOS IÔNICOS, ÁCIDO LÁCTICO

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OUTEIRIÑO, David et al. Biorefinery of brewery spent grain to obtain bioproducts with high value-added in the market. New BIOTECHNOLOGY, v. 79, p. 111-119, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.nbt.2023.12.010. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Outeiriño, D., Costa-Trigo, I., Ochogavias, A., Oliveira, R. P. de S., Guerra, N. P., Salgado, J. M., & Domínguez, J. M. (2024). Biorefinery of brewery spent grain to obtain bioproducts with high value-added in the market. New BIOTECHNOLOGY, 79, 111-119. doi:10.1016/j.nbt.2023.12.010
    • NLM

      Outeiriño D, Costa-Trigo I, Ochogavias A, Oliveira RP de S, Guerra NP, Salgado JM, Domínguez JM. Biorefinery of brewery spent grain to obtain bioproducts with high value-added in the market [Internet]. New BIOTECHNOLOGY. 2024 ; 79 111-119.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.nbt.2023.12.010
    • Vancouver

      Outeiriño D, Costa-Trigo I, Ochogavias A, Oliveira RP de S, Guerra NP, Salgado JM, Domínguez JM. Biorefinery of brewery spent grain to obtain bioproducts with high value-added in the market [Internet]. New BIOTECHNOLOGY. 2024 ; 79 111-119.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.nbt.2023.12.010
  • Source: Industrial Crops and Products. Unidades: FCF, ICB

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, DERMATITE

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MASIERO, Jéssica Fagionato et al. Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design. Industrial Crops and Products, v. 208, p. 1-10 art. 117853, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.117853. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Masiero, J. F., Knirsch, M. C., Barreto, T. L., Arantes, G. J., Stephano, M. A., Ishida, K., et al. (2024). Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design. Industrial Crops and Products, 208, 1-10 art. 117853. doi:10.1016/j.indcrop.2023.117853
    • NLM

      Masiero JF, Knirsch MC, Barreto TL, Arantes GJ, Stephano MA, Ishida K, Löbenberg R, Bou-Chacra NA. Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design [Internet]. Industrial Crops and Products. 2024 ; 208 1-10 art. 117853.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.117853
    • Vancouver

      Masiero JF, Knirsch MC, Barreto TL, Arantes GJ, Stephano MA, Ishida K, Löbenberg R, Bou-Chacra NA. Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design [Internet]. Industrial Crops and Products. 2024 ; 208 1-10 art. 117853.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.117853
  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidades: FCF, EP

    Subjects: ALGINATOS, MICROENCAPSULAÇÃO, PROBIÓTICOS, PREBIÓTICOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FROTA, Elionio Galvão et al. Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability. International Journal of Biological Macromolecules, v. 261, n. 2, p. 1-12, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2024.129818. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Frota, E. G., Pessoa, A. R. S., Azevedo, P. O. de S. de, Pantolfi, M. D., Veríssimo, N. V. P., Zanin, M. H. A., et al. (2024). Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability. International Journal of Biological Macromolecules, 261( 2), 1-12. doi:10.1016/j.ijbiomac.2024.129818
    • NLM

      Frota EG, Pessoa ARS, Azevedo PO de S de, Pantolfi MD, Veríssimo NVP, Zanin MHA, Tachibana L, Oliveira RP de S. Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2024 ; 261( 2): 1-12.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2024.129818
    • Vancouver

      Frota EG, Pessoa ARS, Azevedo PO de S de, Pantolfi MD, Veríssimo NVP, Zanin MHA, Tachibana L, Oliveira RP de S. Symbiotic microparticles produced through spray-drying-induced in situ alginate crosslinking for the preservation of Pediococcus pentosaceus viability [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2024 ; 261( 2): 1-12.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2024.129818
  • Source: Brazilian Journal of Chemical Engineering. Unidade: FCF

    Subjects: MICROALGAS, CAROTENOIDES, BIOMASSA, MEIOS DE CULTURA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GOMES, Eleane de Almeida Cezare et al. Two-stage semi-continuous cultivation of Dunaliella salina for β-carotene production. Brazilian Journal of Chemical Engineering, v. 40, p. 367–378, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s43153-022-00246-2. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Gomes, E. de A. C., Lousada, M. E. G., Matsudo, M. C., Camargo, L. S. F., Ishii, M., Singh, A. K., & Carvalho, J. C. M. de. (2023). Two-stage semi-continuous cultivation of Dunaliella salina for β-carotene production. Brazilian Journal of Chemical Engineering, 40, 367–378. doi:10.1007/s43153-022-00246-2
    • NLM

      Gomes E de AC, Lousada MEG, Matsudo MC, Camargo LSF, Ishii M, Singh AK, Carvalho JCM de. Two-stage semi-continuous cultivation of Dunaliella salina for β-carotene production [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2023 ; 40 367–378.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s43153-022-00246-2
    • Vancouver

      Gomes E de AC, Lousada MEG, Matsudo MC, Camargo LSF, Ishii M, Singh AK, Carvalho JCM de. Two-stage semi-continuous cultivation of Dunaliella salina for β-carotene production [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2023 ; 40 367–378.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s43153-022-00246-2
  • Source: International Journal of Plant Biology. Unidade: FCF

    Subjects: MICROALGAS, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARIAS, Cesar Andres Diaz et al. Production of recombinant biopharmaceuticals in Chlamydomonas reinhardtii. International Journal of Plant Biology, v. 14, p. 39–52, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ijpb14010004. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Arias, C. A. D., Oliveira, C. F. M. de, Molino, J. V. D., Camargo, L. S. F., Matsudo, M. C., & Carvalho, J. C. M. de. (2023). Production of recombinant biopharmaceuticals in Chlamydomonas reinhardtii. International Journal of Plant Biology, 14, 39–52. doi:10.3390/ijpb14010004
    • NLM

      Arias CAD, Oliveira CFM de, Molino JVD, Camargo LSF, Matsudo MC, Carvalho JCM de. Production of recombinant biopharmaceuticals in Chlamydomonas reinhardtii [Internet]. International Journal of Plant Biology. 2023 ; 14 39–52.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijpb14010004
    • Vancouver

      Arias CAD, Oliveira CFM de, Molino JVD, Camargo LSF, Matsudo MC, Carvalho JCM de. Production of recombinant biopharmaceuticals in Chlamydomonas reinhardtii [Internet]. International Journal of Plant Biology. 2023 ; 14 39–52.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijpb14010004
  • Source: Bioprocess and Biosystems Engineering. Unidade: FCF

    Subjects: BIOMASSA, MICROALGAS, LIPÍDEOS, ÁCIDOS GRAXOS

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CHOI, Nicole et al. Evaluation of Monoraphidium contortum for the tertiary treatment of dairy industry wastewater and biomass production with nitrogen supplementation. Bioprocess and Biosystems Engineering, v. 46, p. 265–271, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00449-022-02831-8. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Choi, N., Nunes, I. V. de O., Ohira, G. O. M., Carvalho, J. C. M. de, & Matsudo, M. C. (2023). Evaluation of Monoraphidium contortum for the tertiary treatment of dairy industry wastewater and biomass production with nitrogen supplementation. Bioprocess and Biosystems Engineering, 46, 265–271. doi:10.1007/s00449-022-02831-8
    • NLM

      Choi N, Nunes IV de O, Ohira GOM, Carvalho JCM de, Matsudo MC. Evaluation of Monoraphidium contortum for the tertiary treatment of dairy industry wastewater and biomass production with nitrogen supplementation [Internet]. Bioprocess and Biosystems Engineering. 2023 ; 46 265–271.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00449-022-02831-8
    • Vancouver

      Choi N, Nunes IV de O, Ohira GOM, Carvalho JCM de, Matsudo MC. Evaluation of Monoraphidium contortum for the tertiary treatment of dairy industry wastewater and biomass production with nitrogen supplementation [Internet]. Bioprocess and Biosystems Engineering. 2023 ; 46 265–271.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00449-022-02831-8
  • Source: Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Unidades: EP, FCF

    Subjects: EXTRAÇÃO DE LÍQUIDOS, BIOTECNOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      KILIKIAN, Beatriz Vahan et al. Extracción líquido-líquido en sistemas de dos fases acuosas. Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Tradução . Zaragoza: Acribia, 2023. . . Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Kilikian, B. V., Coimbra, J. S. dos R., Meirelles, A. J. de A., Franco, T. T., & Pessoa Junior, A. (2023). Extracción líquido-líquido en sistemas de dos fases acuosas. In Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Zaragoza: Acribia.
    • NLM

      Kilikian BV, Coimbra JS dos R, Meirelles AJ de A, Franco TT, Pessoa Junior A. Extracción líquido-líquido en sistemas de dos fases acuosas. In: Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Zaragoza: Acribia; 2023. [citado 2024 maio 31 ]
    • Vancouver

      Kilikian BV, Coimbra JS dos R, Meirelles AJ de A, Franco TT, Pessoa Junior A. Extracción líquido-líquido en sistemas de dos fases acuosas. In: Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Zaragoza: Acribia; 2023. [citado 2024 maio 31 ]
  • Source: Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Unidade: FCF

    Subjects: CROMATOGRAFIA, BIOTECNOLOGIA

    How to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      PESSOA JUNIOR, Adalberto e FARRUGGIA, Beatriz e RODRIGUEZ, Fernanda. Cromatografía de intercambio iónico. Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Tradução . Zaragoza: Acribia, 2023. . . Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Pessoa Junior, A., Farruggia, B., & Rodriguez, F. (2023). Cromatografía de intercambio iónico. In Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Zaragoza: Acribia.
    • NLM

      Pessoa Junior A, Farruggia B, Rodriguez F. Cromatografía de intercambio iónico. In: Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Zaragoza: Acribia; 2023. [citado 2024 maio 31 ]
    • Vancouver

      Pessoa Junior A, Farruggia B, Rodriguez F. Cromatografía de intercambio iónico. In: Purificación de productos biotecnológicos: operaciones y procesos con aplicaciones industriales. Zaragoza: Acribia; 2023. [citado 2024 maio 31 ]
  • Source: Anais. Conference titles: Conferência Internacional de Proteínas e Coloides Alimentares/CIPCA. Unidade: FCF

    Subjects: ANÁLISE TÉRMICA, QUITOSANA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIOS, Raquel Vallerio e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Thermal analysis of chitosan derivatives. 2023, Anais.. São Paulo: Engenharia de Processos Químicos e Bioquímicos/EPQB, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/cipca-2023/trabalhos?lang=pt-br. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Rios, R. V., & Lannes, S. C. da S. (2023). Thermal analysis of chitosan derivatives. In Anais. São Paulo: Engenharia de Processos Químicos e Bioquímicos/EPQB. Recuperado de https://proceedings.science/cipca-2023/trabalhos?lang=pt-br
    • NLM

      Rios RV, Lannes SC da S. Thermal analysis of chitosan derivatives [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://proceedings.science/cipca-2023/trabalhos?lang=pt-br
    • Vancouver

      Rios RV, Lannes SC da S. Thermal analysis of chitosan derivatives [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://proceedings.science/cipca-2023/trabalhos?lang=pt-br
  • Source: World Journal of Pharmaceutical Research. Unidade: FCF

    Subjects: ENZIMAS, TEMPERATURA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VITOLO, Michele. Oxido reductive reactions catalyzed by enzymes. World Journal of Pharmaceutical Research, v. 12, p. 11-24, 2023Tradução . . Disponível em: https://wjpr.net/public/index.php/abstract_file/23585. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Vitolo, M. (2023). Oxido reductive reactions catalyzed by enzymes. World Journal of Pharmaceutical Research, 12, 11-24. doi:10.20959/wjpr202320-30260
    • NLM

      Vitolo M. Oxido reductive reactions catalyzed by enzymes [Internet]. World Journal of Pharmaceutical Research. 2023 ; 12 11-24.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://wjpr.net/public/index.php/abstract_file/23585
    • Vancouver

      Vitolo M. Oxido reductive reactions catalyzed by enzymes [Internet]. World Journal of Pharmaceutical Research. 2023 ; 12 11-24.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://wjpr.net/public/index.php/abstract_file/23585
  • Source: Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology. Unidade: FCF

    Subjects: ESCHERICHIA COLI, PROTEÍNAS RECOMBINANTES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIMAS, Rodrigo Gabriel e PESSOA JUNIOR, Adalberto e LONG, Paul Frederick. Mechanistic aspects of IPTG (isopropylthio- β-galactoside) transport across the cytoplasmic membrane of Escherichia coli —a rate limiting step in the induction of recombinant protein expression. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology, v. 50, n. 1, p. 1-14, 2023Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1093/jimb/kuad034. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Simas, R. G., Pessoa Junior, A., & Long, P. F. (2023). Mechanistic aspects of IPTG (isopropylthio- β-galactoside) transport across the cytoplasmic membrane of Escherichia coli —a rate limiting step in the induction of recombinant protein expression. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology, 50( 1), 1-14. doi:10.1093/jimb/kuad034
    • NLM

      Simas RG, Pessoa Junior A, Long PF. Mechanistic aspects of IPTG (isopropylthio- β-galactoside) transport across the cytoplasmic membrane of Escherichia coli —a rate limiting step in the induction of recombinant protein expression [Internet]. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology. 2023 ; 50( 1): 1-14.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1093/jimb/kuad034
    • Vancouver

      Simas RG, Pessoa Junior A, Long PF. Mechanistic aspects of IPTG (isopropylthio- β-galactoside) transport across the cytoplasmic membrane of Escherichia coli —a rate limiting step in the induction of recombinant protein expression [Internet]. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology. 2023 ; 50( 1): 1-14.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1093/jimb/kuad034
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: MICROBIOLOGIA APLICADA, BIOMASSA

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SALGUEIRO, Raul Souza e ISHII, Marina. Caracterização da biomassa de Chlorella vulgaris. 2023, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP, 2023. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      salgueiro, R. S., & Ishii, M. (2023). Caracterização da biomassa de Chlorella vulgaris. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      salgueiro RS, Ishii M. Caracterização da biomassa de Chlorella vulgaris [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      salgueiro RS, Ishii M. Caracterização da biomassa de Chlorella vulgaris [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidades: FCF, FM

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, COCO

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RODRIGUES, Isabella Ribeiro e MEIRA, Paula Almeida e PALMA, Mauri Sérgio Alves. Avaliação físico-química de solução simulada de água de coco verde submetida a tratamento térmico em microrreator capilar. 2023, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP, 2023. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Rodrigues, I. R., Meira, P. A., & Palma, M. S. A. (2023). Avaliação físico-química de solução simulada de água de coco verde submetida a tratamento térmico em microrreator capilar. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Rodrigues IR, Meira PA, Palma MSA. Avaliação físico-química de solução simulada de água de coco verde submetida a tratamento térmico em microrreator capilar [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Rodrigues IR, Meira PA, Palma MSA. Avaliação físico-química de solução simulada de água de coco verde submetida a tratamento térmico em microrreator capilar [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARRUDA, Katy Vieira et al. Desenvolvimento de uma cerveja probiótica com reutilização de dry-hopping e levedura. 2023, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP, 2023. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Arruda, K. V., Suzuki, J. Y., Saad, S. M. I., & Herkenhoff, M. E. (2023). Desenvolvimento de uma cerveja probiótica com reutilização de dry-hopping e levedura. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa da USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Arruda KV, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. Desenvolvimento de uma cerveja probiótica com reutilização de dry-hopping e levedura [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Arruda KV, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. Desenvolvimento de uma cerveja probiótica com reutilização de dry-hopping e levedura [Internet]. Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Subjects: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SUZUKI, Juliana Yumi et al. Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.). 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Suzuki, J. Y., Herkenhoff, M. E., Frohme, M., Brödel, O., & Saad, S. M. I. (2023). Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.). In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br
    • NLM

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Frohme M, Brödel O, Saad SMI. Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.) [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br
    • Vancouver

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Frohme M, Brödel O, Saad SMI. Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.) [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Subjects: PREBIÓTICOS, PROBIÓTICOS, BIOQUÍMICA DE ALIMENTOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FROTA, Elionio Galvão et al. Papel de prebióticos no crescimento de bactérias lácticas e na produção de bacteriocinas. 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/papel-de-prebioticos-no-crescimento-de-bacterias-lacticas-e-na-producao-de-bacte?lang=pt-br. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Frota, E. G., Oliveira, T. F. de, Kuniyoshi, T. M., & Oliveira, R. P. de S. (2023). Papel de prebióticos no crescimento de bactérias lácticas e na produção de bacteriocinas. In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/papel-de-prebioticos-no-crescimento-de-bacterias-lacticas-e-na-producao-de-bacte?lang=pt-br
    • NLM

      Frota EG, Oliveira TF de, Kuniyoshi TM, Oliveira RP de S. Papel de prebióticos no crescimento de bactérias lácticas e na produção de bacteriocinas [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/papel-de-prebioticos-no-crescimento-de-bacterias-lacticas-e-na-producao-de-bacte?lang=pt-br
    • Vancouver

      Frota EG, Oliveira TF de, Kuniyoshi TM, Oliveira RP de S. Papel de prebióticos no crescimento de bactérias lácticas e na produção de bacteriocinas [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/papel-de-prebioticos-no-crescimento-de-bacterias-lacticas-e-na-producao-de-bacte?lang=pt-br
  • Source: Caderno de Resumos. Conference titles: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Subjects: CERVEJA, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARRUDA, Katy Vieira et al. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation. 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      ARRUDA, K. V., Silva, L., Suzuki, J. Y., Saad, S. M. I., & Herkenhoff, M. E. (2023). The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation. In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
    • NLM

      ARRUDA KV, Silva L, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
    • Vancouver

      ARRUDA KV, Silva L, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024