Filtros : "Ciência e Tecnologia de Alimentos" "PASTOR, ALBERTO CLAUDIO MIANO" Removidos: "Energy Policy" "Português" " IFSC010" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Unidade: ESALQ

    Subjects: COZIMENTO, FEIJÃO, GERMINAÇÃO, GRÃOS, HIDRATAÇÃO, NUTRIENTES, ULTRASSOM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO PASTOR, Alberto Claudio. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation. 2018. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2018. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/. Acesso em: 28 maio 2024.
    • APA

      Miano Pastor, A. C. (2018). Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
    • NLM

      Miano Pastor AC. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
    • Vancouver

      Miano Pastor AC. Ultrasound assisted hydration of grains with sigmoidal behavior: kinetics of hydration, cooking, germination and nutrient incorporation [Internet]. 2018 ;[citado 2024 maio 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-21012019-145147/
  • Unidade: ESALQ

    Subjects: GRÃOS, HIDRATAÇÃO, TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, ULTRASSOM

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIANO PASTOR, Alberto Claudio. Description of grains hydration kinetics and its enhancement using the ultrasound technology. 2015. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Piracicaba, 2015. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05012016-164029/. Acesso em: 28 maio 2024.
    • APA

      Miano Pastor, A. C. (2015). Description of grains hydration kinetics and its enhancement using the ultrasound technology (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Piracicaba. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05012016-164029/
    • NLM

      Miano Pastor AC. Description of grains hydration kinetics and its enhancement using the ultrasound technology [Internet]. 2015 ;[citado 2024 maio 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05012016-164029/
    • Vancouver

      Miano Pastor AC. Description of grains hydration kinetics and its enhancement using the ultrasound technology [Internet]. 2015 ;[citado 2024 maio 28 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/11/11141/tde-05012016-164029/

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024