Flavan-3-OLS, flavonols and flavones from cupuaçu (Theobroma grandiflorum) (2010)
Fonte: Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. Nome do evento: Science and Pharmaceutical Technology Meeting of the Pharmaceutical Sciences Faculty of the University of São Paulo. Unidade: FCF
Assuntos: CUPUAÇU, FLAVONÓIDES
ABNT
PUGLIESE, Alexandre Gruber e LAJOLO, Franco Maria e GENOVESE, Maria Inês. Flavan-3-OLS, flavonols and flavones from cupuaçu (Theobroma grandiflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. . Acesso em: 30 jun. 2024. , 2010APA
Pugliese, A. G., Lajolo, F. M., & Genovese, M. I. (2010). Flavan-3-OLS, flavonols and flavones from cupuaçu (Theobroma grandiflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. São Paulo: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo.NLM
Pugliese AG, Lajolo FM, Genovese MI. Flavan-3-OLS, flavonols and flavones from cupuaçu (Theobroma grandiflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 6 res. FCF008.[citado 2024 jun. 30 ]Vancouver
Pugliese AG, Lajolo FM, Genovese MI. Flavan-3-OLS, flavonols and flavones from cupuaçu (Theobroma grandiflorum). Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences. 2010 ; 46 6 res. FCF008.[citado 2024 jun. 30 ]