Filtros : "FCF003" Removidos: "OLIVEIRA, RICARDO PINHEIRO DE SOUZA" "Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP" "World Congress of Food Science and Technology "PARTE DE MONOGRAFIA/LIVRO" Limpar

Filtros



Limitar por data


  • Fonte: Expert Opinion on Drug Discovery. Unidade: FCF

    Assuntos: TRYPANOSOMA CRUZI, DOENÇA DE CHAGAS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MURTA, Silvane Maria Fonseca et al. New drug discovery strategies for the treatment of Benznidazole-resistance in Trypanosoma cruzi, the causative agent of Chagas disease. Expert Opinion on Drug Discovery, v. 19, n. 6, p. 741-753, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1080/17460441.2024.2349155. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Murta, S. M. F., Santana, P. A. L., Lapierre, thibault J. W. J. D., Penteado, A. B., Hajje, M. E., Liarte, D. B., et al. (2024). New drug discovery strategies for the treatment of Benznidazole-resistance in Trypanosoma cruzi, the causative agent of Chagas disease. Expert Opinion on Drug Discovery, 19( 6), 741-753. doi:10.1080/17460441.2024.2349155
    • NLM

      Murta SMF, Santana PAL, Lapierre thibault JWJD, Penteado AB, Hajje ME, Liarte DB, Souza ML de, Trossini GHG, Rezende Junior C de O, Oliveira RB de, Ferreira RS. New drug discovery strategies for the treatment of Benznidazole-resistance in Trypanosoma cruzi, the causative agent of Chagas disease [Internet]. Expert Opinion on Drug Discovery. 2024 ; 19( 6): 741-753.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1080/17460441.2024.2349155
    • Vancouver

      Murta SMF, Santana PAL, Lapierre thibault JWJD, Penteado AB, Hajje ME, Liarte DB, Souza ML de, Trossini GHG, Rezende Junior C de O, Oliveira RB de, Ferreira RS. New drug discovery strategies for the treatment of Benznidazole-resistance in Trypanosoma cruzi, the causative agent of Chagas disease [Internet]. Expert Opinion on Drug Discovery. 2024 ; 19( 6): 741-753.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1080/17460441.2024.2349155
  • Fonte: Journal of Nutrition. Unidade: FCF

    Assuntos: VITAMINAS, PREBIÓTICOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BEDANI, Raquel et al. B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome. Journal of Nutrition, v. 154, n. 2, p. 341-353, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.tjnut.2023.12.038. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Bedani, R., Cucick, A. C. C., Albuquerque, M. A. C. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2024). B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome. Journal of Nutrition, 154( 2), 341-353. doi:10.1016/j.tjnut.2023.12.038
    • NLM

      Bedani R, Cucick ACC, Albuquerque MAC de, LeBlanc JG, Saad SMI. B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome [Internet]. Journal of Nutrition. 2024 ; 154( 2): 341-353.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.tjnut.2023.12.038
    • Vancouver

      Bedani R, Cucick ACC, Albuquerque MAC de, LeBlanc JG, Saad SMI. B-Group vitamins as potential prebiotic candidates: their effects on the human gut microbiome [Internet]. Journal of Nutrition. 2024 ; 154( 2): 341-353.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.tjnut.2023.12.038
  • Fonte: Chemical Engineering Research and Design. Unidade: FCF

    Assuntos: DIABETES MELLITUS, SÍNTESE QUÍMICA, QUÍMICA FINA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SILVA JUNIOR, João Lameu et al. Process intensification in flow chemistry using micro and millidevices: numerical simulations of the syntheses of three different intermediate API compounds for diabetes mellitus drug production. Chemical Engineering Research and Design, v. 205, p. 401–412, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.cherd.2024.04.007. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Silva Junior, J. L., Calvo, P. V. C., Palma, M. S. A., Lopes, M. G. M., & Santana, H. S. (2024). Process intensification in flow chemistry using micro and millidevices: numerical simulations of the syntheses of three different intermediate API compounds for diabetes mellitus drug production. Chemical Engineering Research and Design, 205, 401–412. doi:10.1016/j.cherd.2024.04.007
    • NLM

      Silva Junior JL, Calvo PVC, Palma MSA, Lopes MGM, Santana HS. Process intensification in flow chemistry using micro and millidevices: numerical simulations of the syntheses of three different intermediate API compounds for diabetes mellitus drug production [Internet]. Chemical Engineering Research and Design. 2024 ; 205 401–412.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.cherd.2024.04.007
    • Vancouver

      Silva Junior JL, Calvo PVC, Palma MSA, Lopes MGM, Santana HS. Process intensification in flow chemistry using micro and millidevices: numerical simulations of the syntheses of three different intermediate API compounds for diabetes mellitus drug production [Internet]. Chemical Engineering Research and Design. 2024 ; 205 401–412.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.cherd.2024.04.007
  • Fonte: Trends in Biotechnology. Unidade: FCF

    Assuntos: MICROALGAS, NUTRIÇÃO

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MUSSAGY, Cassamo U e PEREIRA, Jorge Fernando Brandão e PESSOA JUNIOR, Adalberto. Microbial products for space nutrition. Trends in Biotechnology, v. 42, n. 7, p. 810-814, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.tibtech.2023.12.004. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Mussagy, C. U., Pereira, J. F. B., & Pessoa Junior, A. (2024). Microbial products for space nutrition. Trends in Biotechnology, 42( 7), 810-814. doi:10.1016/j.tibtech.2023.12.004
    • NLM

      Mussagy CU, Pereira JFB, Pessoa Junior A. Microbial products for space nutrition [Internet]. Trends in Biotechnology. 2024 ; 42( 7): 810-814.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.tibtech.2023.12.004
    • Vancouver

      Mussagy CU, Pereira JFB, Pessoa Junior A. Microbial products for space nutrition [Internet]. Trends in Biotechnology. 2024 ; 42( 7): 810-814.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.tibtech.2023.12.004
  • Fonte: Biotechnology Journal. Unidades: FCF, ICB

    Assuntos: MICROBIOLOGIA, DNA, REPARAÇÃO DE DNA, REPARAÇÃO DO DANO, BACTÉRIAS GRAM-NEGATIVAS, GENÉTICA BACTERIANA, RADIAÇÃO ULTRAVIOLETA, MUTAGÊNESE, ATIVAÇÃO ENZIMÁTICA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OBREQUE, Karin Torres et al. Recombinant production of a highly efficient photolyase from Thermus thermophilus. Biotechnology Journal, v. 19, n. 2, p. 9 , 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1002/biot.202300325. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Obreque, K. T., Gonçalves, F. G., Ferraro, R. B., León, F. F., Silva, T. A. da C. e, Perego, P., et al. (2024). Recombinant production of a highly efficient photolyase from Thermus thermophilus. Biotechnology Journal, 19( 2), 9 . doi:10.1002/biot.202300325
    • NLM

      Obreque KT, Gonçalves FG, Ferraro RB, León FF, Silva TA da C e, Perego P, Rangel-Yagui C de O, Monteiro G, Menck CFM. Recombinant production of a highly efficient photolyase from Thermus thermophilus [Internet]. Biotechnology Journal. 2024 ; 19( 2): 9 .[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1002/biot.202300325
    • Vancouver

      Obreque KT, Gonçalves FG, Ferraro RB, León FF, Silva TA da C e, Perego P, Rangel-Yagui C de O, Monteiro G, Menck CFM. Recombinant production of a highly efficient photolyase from Thermus thermophilus [Internet]. Biotechnology Journal. 2024 ; 19( 2): 9 .[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1002/biot.202300325
  • Unidade: FCF

    Assuntos: TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, BIOTECNOLOGIA, ALIMENTOS, ENZIMAS

    Como citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VITOLO, Michele. Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. . São Paulo: Blucher. . Acesso em: 31 jul. 2024. , 2024
    • APA

      Vitolo, M. (2024). Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. São Paulo: Blucher.
    • NLM

      Vitolo M. Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. 2024 ;[citado 2024 jul. 31 ]
    • Vancouver

      Vitolo M. Biotecnologia aplicada: enzimas na tecnologia de alimentos. 2024 ;[citado 2024 jul. 31 ]
  • Fonte: Science of The Total Environment. Unidades: FCF, CENA

    Assuntos: ALGAS, ECOSSISTEMAS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CAMPOS, Thaíssa Giovanna Valverde et al. New records on toxic cyanobacteria from Brazil: exploring their occurrence and geography. Science of The Total Environment, v. 931, p. 1-14 art. 172689, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.scitotenv.2024.172689. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Campos, T. G. V., Gama, W. A., Geraldes, V., Yoon, J., Crnkovic, C. M., Pinto, E., & Jacinavicius, F. R. (2024). New records on toxic cyanobacteria from Brazil: exploring their occurrence and geography. Science of The Total Environment, 931, 1-14 art. 172689. doi:10.1016/j.scitotenv.2024.172689
    • NLM

      Campos TGV, Gama WA, Geraldes V, Yoon J, Crnkovic CM, Pinto E, Jacinavicius FR. New records on toxic cyanobacteria from Brazil: exploring their occurrence and geography [Internet]. Science of The Total Environment. 2024 ; 931 1-14 art. 172689.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.scitotenv.2024.172689
    • Vancouver

      Campos TGV, Gama WA, Geraldes V, Yoon J, Crnkovic CM, Pinto E, Jacinavicius FR. New records on toxic cyanobacteria from Brazil: exploring their occurrence and geography [Internet]. Science of The Total Environment. 2024 ; 931 1-14 art. 172689.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.scitotenv.2024.172689
  • Fonte: International Journal of Molecular Sciences. Unidade: FCF

    Assuntos: IMUNOGENICIDADE DA VACINA, LEUCEMIA

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ANDRADE, Kellen Cruvinel Rodrigues et al. A Structural In silico analysis of the immunogenicity of L-Asparaginase from Penicillium cerradense. International Journal of Molecular Sciences, v. 25, p. 1-19 art. 4788, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.3390/ijms25094788. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Andrade, K. C. R., Mello, M. H. de, Motta, J. A., Borges, M. G., Abreu, J. A. C. de, Souza, P. M., et al. (2024). A Structural In silico analysis of the immunogenicity of L-Asparaginase from Penicillium cerradense. International Journal of Molecular Sciences, 25, 1-19 art. 4788. doi:10.3390/ijms25094788
    • NLM

      Andrade KCR, Mello MH de, Motta JA, Borges MG, Abreu JAC de, Souza PM, Pessoa Junior A, Pappas Junior GJ, Magalhães P de O. A Structural In silico analysis of the immunogenicity of L-Asparaginase from Penicillium cerradense [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2024 ; 25 1-19 art. 4788.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/ijms25094788
    • Vancouver

      Andrade KCR, Mello MH de, Motta JA, Borges MG, Abreu JAC de, Souza PM, Pessoa Junior A, Pappas Junior GJ, Magalhães P de O. A Structural In silico analysis of the immunogenicity of L-Asparaginase from Penicillium cerradense [Internet]. International Journal of Molecular Sciences. 2024 ; 25 1-19 art. 4788.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.3390/ijms25094788
  • Fonte: Medical Oncology. Unidade: FCF

    Assuntos: PROTEÍNAS, NEOPLASIAS, METÁSTASE NEOPLÁSICA, BIOFARMÁCIA

    PrivadoAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      FONTES, Marina Gabriel et al. Exploring the potential of asparagine restriction in solid cancer treatment: recent discoveries, therapeutic implications, and challenges. Medical Oncology, v. 41, p. 1-12 art. 176, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1007/s12032-024-02424-3. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Fontes, M. G., Silva, C., Roldán, W. H., & Monteiro, G. (2024). Exploring the potential of asparagine restriction in solid cancer treatment: recent discoveries, therapeutic implications, and challenges. Medical Oncology, 41, 1-12 art. 176. doi:10.1007/s12032-024-02424-3
    • NLM

      Fontes MG, Silva C, Roldán WH, Monteiro G. Exploring the potential of asparagine restriction in solid cancer treatment: recent discoveries, therapeutic implications, and challenges [Internet]. Medical Oncology. 2024 ; 41 1-12 art. 176.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s12032-024-02424-3
    • Vancouver

      Fontes MG, Silva C, Roldán WH, Monteiro G. Exploring the potential of asparagine restriction in solid cancer treatment: recent discoveries, therapeutic implications, and challenges [Internet]. Medical Oncology. 2024 ; 41 1-12 art. 176.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1007/s12032-024-02424-3
  • Fonte: Industrial Crops and Products. Unidades: FCF, ICB

    Assuntos: NANOPARTÍCULAS, DERMATITE

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MASIERO, Jéssica Fagionato et al. Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design. Industrial Crops and Products, v. 208, p. 1-10 art. 117853, 2024Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.117853. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Masiero, J. F., Knirsch, M. C., Barreto, T. L., Arantes, G. J., Stephano, M. A., Ishida, K., et al. (2024). Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design. Industrial Crops and Products, 208, 1-10 art. 117853. doi:10.1016/j.indcrop.2023.117853
    • NLM

      Masiero JF, Knirsch MC, Barreto TL, Arantes GJ, Stephano MA, Ishida K, Löbenberg R, Bou-Chacra NA. Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design [Internet]. Industrial Crops and Products. 2024 ; 208 1-10 art. 117853.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.117853
    • Vancouver

      Masiero JF, Knirsch MC, Barreto TL, Arantes GJ, Stephano MA, Ishida K, Löbenberg R, Bou-Chacra NA. Unveiling the optimal path: high-pressure homogenization and D-phase emulsification methods for borage oil nanoemulsion design [Internet]. Industrial Crops and Products. 2024 ; 208 1-10 art. 117853.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2023.117853
  • Fonte: Preparative Biochemistry & Biotechnology. Unidade: FCF

    Assuntos: TERMODINÂMICA, MEDICAMENTO

    PrivadoAcesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      OBREQUE, Karin Mariana Torres et al. PEGylation versus glycosylation: effect on the thermodynamics and thermostability of crisantaspase. Preparative Biochemistry & Biotechnology, v. 54, n. 4, p. 503-513, 2024Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1080/10826068.2023.2249100. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Obreque, K. M. T., Kleingesinds, E. K., Santos, J. H. P. M., Carretero, G. P. B., Cunha, J. R., Converti, A., et al. (2024). PEGylation versus glycosylation: effect on the thermodynamics and thermostability of crisantaspase. Preparative Biochemistry & Biotechnology, 54( 4), 503-513. doi:10.1080/10826068.2023.2249100
    • NLM

      Obreque KMT, Kleingesinds EK, Santos JHPM, Carretero GPB, Cunha JR, Converti A, Monteiro G, Pessoa Junior A, Rangel-Yagui C de O. PEGylation versus glycosylation: effect on the thermodynamics and thermostability of crisantaspase [Internet]. Preparative Biochemistry & Biotechnology. 2024 ; 54( 4): 503-513.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10826068.2023.2249100
    • Vancouver

      Obreque KMT, Kleingesinds EK, Santos JHPM, Carretero GPB, Cunha JR, Converti A, Monteiro G, Pessoa Junior A, Rangel-Yagui C de O. PEGylation versus glycosylation: effect on the thermodynamics and thermostability of crisantaspase [Internet]. Preparative Biochemistry & Biotechnology. 2024 ; 54( 4): 503-513.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1080/10826068.2023.2249100
  • Fonte: Brazilian Journal of Chemical Engineering. Unidade: FCF

    Assuntos: MICROALGAS, CAROTENOIDES, BIOMASSA, MEIOS DE CULTURA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      GOMES, Eleane de Almeida Cezare et al. Two-stage semi-continuous cultivation of Dunaliella salina for β-carotene production. Brazilian Journal of Chemical Engineering, v. 40, p. 367–378, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s43153-022-00246-2. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Gomes, E. de A. C., Lousada, M. E. G., Matsudo, M. C., Camargo, L. S. F., Ishii, M., Singh, A. K., & Carvalho, J. C. M. de. (2023). Two-stage semi-continuous cultivation of Dunaliella salina for β-carotene production. Brazilian Journal of Chemical Engineering, 40, 367–378. doi:10.1007/s43153-022-00246-2
    • NLM

      Gomes E de AC, Lousada MEG, Matsudo MC, Camargo LSF, Ishii M, Singh AK, Carvalho JCM de. Two-stage semi-continuous cultivation of Dunaliella salina for β-carotene production [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2023 ; 40 367–378.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s43153-022-00246-2
    • Vancouver

      Gomes E de AC, Lousada MEG, Matsudo MC, Camargo LSF, Ishii M, Singh AK, Carvalho JCM de. Two-stage semi-continuous cultivation of Dunaliella salina for β-carotene production [Internet]. Brazilian Journal of Chemical Engineering. 2023 ; 40 367–378.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s43153-022-00246-2
  • Fonte: International Journal of Plant Biology. Unidade: FCF

    Assuntos: MICROALGAS, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARIAS, Cesar Andres Diaz et al. Production of recombinant biopharmaceuticals in Chlamydomonas reinhardtii. International Journal of Plant Biology, v. 14, p. 39–52, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.3390/ijpb14010004. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Arias, C. A. D., Oliveira, C. F. M. de, Molino, J. V. D., Camargo, L. S. F., Matsudo, M. C., & Carvalho, J. C. M. de. (2023). Production of recombinant biopharmaceuticals in Chlamydomonas reinhardtii. International Journal of Plant Biology, 14, 39–52. doi:10.3390/ijpb14010004
    • NLM

      Arias CAD, Oliveira CFM de, Molino JVD, Camargo LSF, Matsudo MC, Carvalho JCM de. Production of recombinant biopharmaceuticals in Chlamydomonas reinhardtii [Internet]. International Journal of Plant Biology. 2023 ; 14 39–52.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijpb14010004
    • Vancouver

      Arias CAD, Oliveira CFM de, Molino JVD, Camargo LSF, Matsudo MC, Carvalho JCM de. Production of recombinant biopharmaceuticals in Chlamydomonas reinhardtii [Internet]. International Journal of Plant Biology. 2023 ; 14 39–52.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.3390/ijpb14010004
  • Fonte: Bioprocess and Biosystems Engineering. Unidade: FCF

    Assuntos: BIOMASSA, MICROALGAS, LIPÍDEOS, ÁCIDOS GRAXOS

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      CHOI, Nicole et al. Evaluation of Monoraphidium contortum for the tertiary treatment of dairy industry wastewater and biomass production with nitrogen supplementation. Bioprocess and Biosystems Engineering, v. 46, p. 265–271, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00449-022-02831-8. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Choi, N., Nunes, I. V. de O., Ohira, G. O. M., Carvalho, J. C. M. de, & Matsudo, M. C. (2023). Evaluation of Monoraphidium contortum for the tertiary treatment of dairy industry wastewater and biomass production with nitrogen supplementation. Bioprocess and Biosystems Engineering, 46, 265–271. doi:10.1007/s00449-022-02831-8
    • NLM

      Choi N, Nunes IV de O, Ohira GOM, Carvalho JCM de, Matsudo MC. Evaluation of Monoraphidium contortum for the tertiary treatment of dairy industry wastewater and biomass production with nitrogen supplementation [Internet]. Bioprocess and Biosystems Engineering. 2023 ; 46 265–271.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00449-022-02831-8
    • Vancouver

      Choi N, Nunes IV de O, Ohira GOM, Carvalho JCM de, Matsudo MC. Evaluation of Monoraphidium contortum for the tertiary treatment of dairy industry wastewater and biomass production with nitrogen supplementation [Internet]. Bioprocess and Biosystems Engineering. 2023 ; 46 265–271.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00449-022-02831-8
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Conferência Internacional de Proteínas e Coloides Alimentares/CIPCA. Unidade: FCF

    Assuntos: ANÁLISE TÉRMICA, QUITOSANA

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIOS, Raquel Vallerio e LANNES, Suzana Caetano da Silva. Thermal analysis of chitosan derivatives. 2023, Anais.. São Paulo: Engenharia de Processos Químicos e Bioquímicos/EPQB, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/cipca-2023/trabalhos?lang=pt-br. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Rios, R. V., & Lannes, S. C. da S. (2023). Thermal analysis of chitosan derivatives. In Anais. São Paulo: Engenharia de Processos Químicos e Bioquímicos/EPQB. Recuperado de https://proceedings.science/cipca-2023/trabalhos?lang=pt-br
    • NLM

      Rios RV, Lannes SC da S. Thermal analysis of chitosan derivatives [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://proceedings.science/cipca-2023/trabalhos?lang=pt-br
    • Vancouver

      Rios RV, Lannes SC da S. Thermal analysis of chitosan derivatives [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://proceedings.science/cipca-2023/trabalhos?lang=pt-br
  • Fonte: World Journal of Pharmaceutical Research. Unidade: FCF

    Assuntos: ENZIMAS, TEMPERATURA

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      VITOLO, Michele. Oxido reductive reactions catalyzed by enzymes. World Journal of Pharmaceutical Research, v. 12, p. 11-24, 2023Tradução . . Disponível em: https://wjpr.net/public/index.php/abstract_file/23585. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Vitolo, M. (2023). Oxido reductive reactions catalyzed by enzymes. World Journal of Pharmaceutical Research, 12, 11-24. doi:10.20959/wjpr202320-30260
    • NLM

      Vitolo M. Oxido reductive reactions catalyzed by enzymes [Internet]. World Journal of Pharmaceutical Research. 2023 ; 12 11-24.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://wjpr.net/public/index.php/abstract_file/23585
    • Vancouver

      Vitolo M. Oxido reductive reactions catalyzed by enzymes [Internet]. World Journal of Pharmaceutical Research. 2023 ; 12 11-24.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://wjpr.net/public/index.php/abstract_file/23585
  • Fonte: Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology. Unidade: FCF

    Assuntos: ESCHERICHIA COLI, PROTEÍNAS RECOMBINANTES

    Acesso à fonteDOIComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SIMAS, Rodrigo Gabriel e PESSOA JUNIOR, Adalberto e LONG, Paul Frederick. Mechanistic aspects of IPTG (isopropylthio- β-galactoside) transport across the cytoplasmic membrane of Escherichia coli —a rate limiting step in the induction of recombinant protein expression. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology, v. 50, n. 1, p. 1-14, 2023Tradução . . Disponível em: https://dx.doi.org/10.1093/jimb/kuad034. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Simas, R. G., Pessoa Junior, A., & Long, P. F. (2023). Mechanistic aspects of IPTG (isopropylthio- β-galactoside) transport across the cytoplasmic membrane of Escherichia coli —a rate limiting step in the induction of recombinant protein expression. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology, 50( 1), 1-14. doi:10.1093/jimb/kuad034
    • NLM

      Simas RG, Pessoa Junior A, Long PF. Mechanistic aspects of IPTG (isopropylthio- β-galactoside) transport across the cytoplasmic membrane of Escherichia coli —a rate limiting step in the induction of recombinant protein expression [Internet]. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology. 2023 ; 50( 1): 1-14.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1093/jimb/kuad034
    • Vancouver

      Simas RG, Pessoa Junior A, Long PF. Mechanistic aspects of IPTG (isopropylthio- β-galactoside) transport across the cytoplasmic membrane of Escherichia coli —a rate limiting step in the induction of recombinant protein expression [Internet]. Journal of Industrial Microbiology and Biotechnology. 2023 ; 50( 1): 1-14.[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://dx.doi.org/10.1093/jimb/kuad034
  • Fonte: Caderno de Resumos. Nome do evento: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Assuntos: CERVEJA, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ARRUDA, Katy Vieira et al. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation. 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      ARRUDA, K. V., Silva, L., Suzuki, J. Y., Saad, S. M. I., & Herkenhoff, M. E. (2023). The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation. In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
    • NLM

      ARRUDA KV, Silva L, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
    • Vancouver

      ARRUDA KV, Silva L, Suzuki JY, Saad SMI, Herkenhoff ME. The utilization of a by-product from dry-hopped beer as a sustainable alternative for sour beer with probiotic fermentation [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/the-utilization-of-a-by-product-from-dry-hopped-beer-as-a-sustainable-alternativ?lang=pt-br
  • Fonte: Caderno de Resumos. Nome do evento: Simpósio Latino Americano de Ciência de Alimentos e Nutrição, SLACAN. Unidade: FCF

    Assuntos: CIÊNCIA DE ALIMENTOS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      SUZUKI, Juliana Yumi et al. Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.). 2023, Anais.. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo, 2023. Disponível em: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Suzuki, J. Y., Herkenhoff, M. E., Frohme, M., Brödel, O., & Saad, S. M. I. (2023). Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.). In Caderno de Resumos. Campinas: Faculdade de Ciências Farmacêuticas, Universidade de São Paulo. Recuperado de https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br
    • NLM

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Frohme M, Brödel O, Saad SMI. Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.) [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br
    • Vancouver

      Suzuki JY, Herkenhoff ME, Frohme M, Brödel O, Saad SMI. Probiotic viability and their effects on the content of betacyanin and volatilecompounds in fermented red purple pitaya pulp (Hylocereus sp.) [Internet]. Caderno de Resumos. 2023 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://proceedings.science/slacan-2023/trabalhos/probiotic-viability-and-their-effects-on-the-content-of-betacyanin-and-volatile?lang=pt-br
  • Fonte: Anais. Nome do evento: Congresso Brasileiro de Microbiologia - CBM. Unidade: FCF

    Assuntos: LEUCEMIA, PROTEÍNAS

    Acesso à fonteComo citar
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      RIVERA, Massiel e MONTEIRO, Gisele. A chimeric protein engineered of L-asparaginase and Arginase I for thetreatment of leukemia: production, in silico analysis and enzymatic evaluation. 2023, Anais.. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM, 2023. Disponível em: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm. Acesso em: 31 jul. 2024.
    • APA

      Rivera, M., & Monteiro, G. (2023). A chimeric protein engineered of L-asparaginase and Arginase I for thetreatment of leukemia: production, in silico analysis and enzymatic evaluation. In Anais. São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia - SBM. Recuperado de https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • NLM

      Rivera M, Monteiro G. A chimeric protein engineered of L-asparaginase and Arginase I for thetreatment of leukemia: production, in silico analysis and enzymatic evaluation [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm
    • Vancouver

      Rivera M, Monteiro G. A chimeric protein engineered of L-asparaginase and Arginase I for thetreatment of leukemia: production, in silico analysis and enzymatic evaluation [Internet]. Anais. 2023 ;[citado 2024 jul. 31 ] Available from: https://sbmicrobiologia.org.br/32cbm-anais/resumo.htm

Biblioteca Digital de Produção Intelectual da Universidade de São Paulo     2012 - 2024